10 GÜNDE 12 KİLO VERDİM

Herkese kolaay gelsiin inşallah istediğiniz hedeflere ulaşırsınız. 1-2 aksilikten hala başlayamadım aklımdaydı yarın başlıyorum. şu an 75 kiloyum boyum 172. isveç yapmıştım 1 hafta önce. baya kaçamak yaparak 2 kilo vermiştim ama o isveçten sonra yemeğe çok fena saldırdım geri aldım şimdi bu diyeti yapacağım 1 hafta. biraz motive olmam gerek 4 kilo hedefim var şimdilik. 70-71 kiloya inince karatayla devam etmek istiyorum sonra da yavaş yavaş 60a inerim inşallah

Merhaba hoşgeldin,benim 2 günüm inanılmaz farkediyo, mutlaka dene

tabi mutlu olduğun kg ol ama 60 hedef 172ye çok zayıf mı sanki 65 gibi neyse yolumuz uzun inşallah bol su ile neden olmasın

tabi mutlu olduğun kg ol ama 60 hedef 172ye çok zayıf mı sanki 65 gibi neyse yolumuz uzun inşallah bol su ile neden olmasın
ideal kilo 58 yazıyordu 172 boy için 60 zayıf durmaz diye düşündüm ama öyle çubuk gibi olmayı da istemem bi 70 altına ineyim vucuduma göre iyi bi yerde dururum artık ilk hedefim 64du sonra ideal kilo 58 yazınca 64 fazla mı acaba dedim bakalım bi :))

İDEAL KİLO ÖYLE YAZIYORDU DEDİN NERDE YAZIYORDU ANLAYAMADIM BEN 175 ŞİMDİ İDEAL BENM NE OLMALI

İDEAL KİLO ÖYLE YAZIYORDU DEDİN NERDE YAZIYORDU ANLAYAMADIM BEN 175 ŞİMDİ İDEAL BENM NE OLMALI
Günaydın,yeni uyandım şaka gibi ama 81.5 oldum,seni de merak ettim onun için yazdım hemen,diğer forumda sadece pazar günü tartı yazılıyormuş,ben gün be gün yazmazsam çatlarım

Regl yuzunden yine başlayamadim çok sancım vardı sabahtan beri ilk gün dayanilmaz oluyo şu an biraz kendime geldim pek bir seyde yemedim yulaf kepegi sut kahvaltimdi oglende 2 dilim ekmek bal yedim şeker istedi canim bal yemesem cikolataya saldiracaktim liste gibi yapamadim ama en azindan ilk kez bu surecin ilk gununu yarim kilo abur cubur yemeden aksam ettim bu diyete baslayacagim icin tuttum kendimi. Yarin sancim bitmis olur yarin regl de olsam baslicam tutucam kendimi. 76 ciktim sabah reglden ama yani şu an midem bulaniyo aksam yemegini hafiften yiyip bol bol su ve yesil cay ile aksami bitirecem yarin da ilk günüm artık inşallah

SELAMLAR ARKADAŞLAR

BU GÜN 3. GÜN

İMGE ÇOK SEVİNDİM DEVAM BIRAKMAK YOK İNŞALLAH

RASA SANA DA GEÇMİŞ OLSUN KUZUM

BEN DE YEDİKLERİMİ PAYLAŞİM

SABAH
YEŞİL ÇAY YARIM LT YARIM LT SU 1 ELMA

ÖĞLE16.00 BİR YUMURTA ASLINDA TAM ÖĞLE DEĞİL
1 AVUÇ KURUYEMİŞ 2 DİLİM PEYNİR 2 DİLİM EKMEK

ŞİMDİ DE 1AVUÇ KURUYEMİŞ YİYORUM 1LT DAHA SU İÇTİM

YANIMDA SUYUM VAR BAKALIM SABAHA KADAR BURDAYIM DAHA
BU ARADA TARTIDA 85.3 TÜM HAYIRLISI VERİCEM İNŞALLAH BİR KEZ BAŞARDIM TEKRAR BAŞARACAĞIMA İNANIYORUM

SEVGİLER SAYGILAR

Günaydın,yeni uyandım şaka gibi ama 81.5 oldum,seni de merak ettim onun için yazdım hemen,diğer forumda sadece pazar günü tartı yazılıyormuş,ben gün be gün yazmazsam çatlarım

İMGE SELAMLAR BEN YİNE YAZDIKTAN SONRA OKUDUM YAZDIKLARINI BENDE HER GÜN HATTA HER YEMEKTEN SONRA TARTILIYORUM DİYEBİLİYORUM BAZEN ÇOK NADİR UNUTUYORUM

SABAH WC SONRASI MUTLAKA HEM DE BU 85.3 SABAH TARTIM
KGLARIMIZ YAKIN OLDUĞU İÇİN EN ÇOK DA SENİ MERAK EDİYORUM BUNU FARKETTİM MENÜM YUKARDA SEN DE YAZ CANIM

Slm canlarım bugün sabah itibariyle 81.5 idim fakat öğlen arkadaşım a uğradım yedirdi de yedirdi,yok onu ye küserim bugünlük ye yok çok yemedin falan derken azar azar da olsa yememem gereken bir kaç şey yedimçok pişmanım ama arkadaşımı da kiramadimneyse eve geldiğimde tartıldım yine çok şükür 82.8 geldim 84 olurum diye çok korkmustum oysa,böyle yani,aslında hergün sabah ile akşam arasında 1 kilo fark oluyo ama sanırım psikolojik olarak etkilendim aman ya ne bileyim

Nerelerdesin,merak ediyorum,değişiklik var mı?

Nerelerdesin,merak ediyorum,değişiklik var mı?

ÇOK YORGUNDUM ERKENDEN YATTIM YAZAMADIM4.GÜN YEDİKLERİMİ VE KİLOMU PAYLAŞIM CANIM

SABAH TARTI DA 84.1DİM ÇOK ŞAŞIRDIM SEVİNÇTEN DELİ OLDUM ÖNCELİKLE OLACAK OLACAK BU İŞ OLACAK DİYE DÜŞÜNDÜM ÖDEM FALAN OLSA YİNE 100GR YAĞDIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM EKSİ GÖRMEK MOTİVASYON KAYNAĞI ÖNCELİKLE 500ML YEŞİL ÇAY SABAH GÜNÜ AÇTIM YANİ BİLMİYORUM SANKİ BUNU İÇİNCE CİLDİMDEN YAĞ DAMLIYOR GİBİ HİSSEDİYORUM TAMAMEN PSİKOLOJİK OLABİLİR SONRA 500ML DE SU İÇTİM

ÖĞLE AÇIKTIM 1 HAŞLANMIŞ YUMURTA 2DİLİM BEYAZ EKMEK 2DİLİM BEYAZ PEYNİR YEDİM

AKŞAM 2KÖFTE 2DİLİM EKMEK 1NAGIT FIRINDA ,ÇOCUĞA YAPMIŞATIM DAYANAMADIM AĞZIMA ATTIM VURSA BİRİ ELİME KEŞKE BÖYLE ZAMANLARDA,BİR DİLİM KADAR PEYNİR VE 500ML YEŞİLÇAY 1LT YAKIN SU

ÇOK YORGUNDUM YATTIM

ŞİMDİ 5.GÜN YEŞİL ÇAYIMI İÇTİM 500ML HENÜZ BİŞİ YEMEDİM CANIM DA İSTEMİYOR BAKALIM YAZARIM YİNE SEN DE YAZ GÖRÜŞMEK ÜZERE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…