- 16 Ekim 2015
- 208
- 199
- 33
- Konu Sahibi Elvira Colakova
-
Merhaba hoşgeldin,benim 2 günüm inanılmaz farkediyo, mutlaka deneHerkese kolaay gelsiin inşallah istediğiniz hedeflere ulaşırsınız. 1-2 aksilikten hala başlayamadım aklımdaydı yarın başlıyorum. şu an 75 kiloyum boyum 172. isveç yapmıştım 1 hafta önce. baya kaçamak yaparak 2 kilo vermiştim ama o isveçten sonra yemeğe çok fena saldırdım geri aldımşimdi bu diyeti yapacağım 1 hafta. biraz motive olmam gerek 4 kilo hedefim var şimdilik. 70-71 kiloya inince karatayla devam etmek istiyorum sonra da yavaş yavaş 60a inerim inşallah
Herkese kolaay gelsiin inşallah istediğiniz hedeflere ulaşırsınız. 1-2 aksilikten hala başlayamadım aklımdaydı yarın başlıyorum. şu an 75 kiloyum boyum 172. isveç yapmıştım 1 hafta önce. baya kaçamak yaparak 2 kilo vermiştim ama o isveçten sonra yemeğe çok fena saldırdım geri aldımşimdi bu diyeti yapacağım 1 hafta. biraz motive olmam gerek 4 kilo hedefim var şimdilik. 70-71 kiloya inince karatayla devam etmek istiyorum sonra da yavaş yavaş 60a inerim inşallah
ideal kilo 58 yazıyordu 172 boy için 60 zayıf durmaz diye düşündüm ama öyle çubuk gibi olmayı da istemem bi 70 altına ineyim vucuduma göre iyi bi yerde dururum artık ilk hedefim 64du sonra ideal kilo 58 yazınca 64 fazla mı acaba dedim bakalım bi :))tabi mutlu olduğun kg ol ama 60 hedef 172ye çok zayıf mı sanki 65 gibi neyse yolumuz uzun inşallah bol su ile neden olmasın
ideal kilo 58 yazıyordu 172 boy için 60 zayıf durmaz diye düşündüm ama öyle çubuk gibi olmayı da istemem bi 70 altına ineyim vucuduma göre iyi bi yerde dururum artık ilk hedefim 64du sonra ideal kilo 58 yazınca 64 fazla mı acaba dedim bakalım bi :))
googleda ideal kilo hesaplama diye aratırsan çıkıyo canımİDEAL KİLO ÖYLE YAZIYORDU DEDİN NERDE YAZIYORDU ANLAYAMADIM BEN 175 ŞİMDİ İDEAL BENM NE OLMALI
Günaydın,yeni uyandım şaka gibi ama 81.5 oldum,seni de merak ettim onun için yazdım hemen,diğer forumda sadece pazar günü tartı yazılıyormuş,ben gün be gün yazmazsam çatlarımİDEAL KİLO ÖYLE YAZIYORDU DEDİN NERDE YAZIYORDU ANLAYAMADIM BEN 175 ŞİMDİ İDEAL BENM NE OLMALI
Takipteyim süpersin tebriklerGünaydın,yeni uyandım şaka gibi ama 81.5 oldum,seni de merak ettim onun için yazdım hemen,diğer forumda sadece pazar günü tartı yazılıyormuş,ben gün be gün yazmazsam çatlarım
Günaydın,yeni uyandım şaka gibi ama 81.5 oldum,seni de merak ettim onun için yazdım hemen,diğer forumda sadece pazar günü tartı yazılıyormuş,ben gün be gün yazmazsam çatlarım
Slm canlarım bugün sabah itibariyle 81.5 idim fakat öğlen arkadaşım a uğradım yedirdi de yedirdi,yok onu ye küserim bugünlük ye yok çok yemedin falan derken azar azar da olsa yememem gereken bir kaç şey yedimİMGE SELAMLAR BEN YİNE YAZDIKTAN SONRA OKUDUM YAZDIKLARINI BENDE HER GÜN HATTA HER YEMEKTEN SONRA TARTILIYORUM DİYEBİLİYORUM BAZEN ÇOK NADİR UNUTUYORUM
SABAH WC SONRASI MUTLAKA HEM DE BU 85.3 SABAH TARTIM
KGLARIMIZ YAKIN OLDUĞU İÇİN EN ÇOK DA SENİ MERAK EDİYORUM BUNU FARKETTİM MENÜM YUKARDA SEN DE YAZ CANIM
13 kiloyu 2 haftalık hurma diyeti ile mi verdiniz ?Bende başlayacağım şuan 7 hurma diyeti uyguluyorum pazartesi başlayacağım. 79 kiloyum şuan hurma diyeti ile 13 kilo falan verdim . Hedefim şimdilik bi 10 kilo daha vermek .
Yanlış yazmışım canım hurma diyeti ile okadar vermedim. Toplamda 13 kg vermiştim hangi kafayla yazmışsam onu13 kiloyu 2 haftalık hurma diyeti ile mi verdiniz ?
Şaşırdım ne güzel dedim bendeYanlış yazmışım canım hurma diyeti ile okadar vermedim. Toplamda 13 kg vermiştim hangi kafayla yazmışsam onu
Nerelerdesin,merak ediyorum,değişiklik var mı?İMGE SELAMLAR BEN YİNE YAZDIKTAN SONRA OKUDUM YAZDIKLARINI BENDE HER GÜN HATTA HER YEMEKTEN SONRA TARTILIYORUM DİYEBİLİYORUM BAZEN ÇOK NADİR UNUTUYORUM
SABAH WC SONRASI MUTLAKA HEM DE BU 85.3 SABAH TARTIM
KGLARIMIZ YAKIN OLDUĞU İÇİN EN ÇOK DA SENİ MERAK EDİYORUM BUNU FARKETTİM MENÜM YUKARDA SEN DE YAZ CANIM
Nerelerdesin,merak ediyorum,değişiklik var mı?
Yani şöyle her ne
Nw yiyecek olursan ol, öncesinde ve sonrasında su içiliyor. Çok acıktığında çiğ sebze yiyebiliyorsun. Diyette kesinlikle karbonhidrat yok, meyve yok ve kırmızı et yok.. Diğer abur cubur tatlı şekerlemeler vs zaten yok
CANIM SELAMLAR BAŞIN SAĞOLSUN GERÇEKTEN ÜZÜLDÜM BEN DE UZUN SÜREDİR YAZAMADIM SANA NELER YAPTIĞIMI YAZMAK İSTEDİM AMA BU DURUMDA ÖNEMİ KALMADI DÖNDÜĞÜNDE HABERİM OLSUN YAZ LÜTFEN GÖRÜŞMEK ÜZERENerelerdesin,merak ediyorum,değişiklik var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?