10 günlük evli çiftin evinde 5 gündür yatılı çocuk misafir 🤯

Sayın görümce kardeşinizin sevişememesi mi sizi gerdi ne gerdi? 5 günlük evliyken gelin yiğenini.çağırdıysa kardeşinde ses çıkarmadıysa sizi ilgilendiren nedir? Yok bakamayan çocuk yapmasınmış ne alaka hem zaten sokağa çıkma yasağı var çocuk oraya nasıl geldi geldiyse de ortam değişikliği olsun diyedir 5 gün sevişmeseler bişey olmaz uyuyunca da olur o iş..5 günlük evli olunca noluyor? Zaten korona korkusundan kimse yaklaşamıyor birbirine..siz niye bu kadar bilendiniz onlar hayatından memnun çatlıyor musunuz ne görümce..
Her şey sevişmek mi yahu zaten aynı evde biriyle yaşamaya alısmaya calısıyosun ilk kahvaltılar ilk kahveler güzel sohbetler mum ışığında oturmaları gerekirken belki de cocukla beraber cizgi film izliyordurlar. Aman cok mu gerekliydi yeğen annesi hasta mı olmus yooo keyfi gelmiş gereksiz yani belkide kadın kocasını sevmiyor basbasa kalmamak İcin bilerek bile cağırmıstır bu Bile gelir akla

Çocuk neden yeni evli bir çifte bırakılmak zorunda kalınmış, elbet geçerli bir nedeni vardır bırakanlar da biliyordur yeni evli çifte bırakılmayacağını. Korona nedeniyle anne baba çalışmak zorunda mı, farklı bir zorunluluk mu var? Çocuğu bırakıp yurtdışı tatiline gitmedi ya anne baba??

Ne tuhaf insanlar sırf konuyu sabote edip dağıtmak İcin varlar sanki.. Realde biri size aaa duydun mu şöyle şöyle olmuş dediğinde bizene bizi ilgilendirmiyor diyen var mı illa ki bir yorum yapılıyor. Vee görümce diye kadına sanane demişler şaka gibi..normal bir durum yok ortada ben olsam asla kabul etmezdim cocugun anasını arayıp yeni evliyiz al cocugunu derdim açık açık
👏👏👏👏

Konu başlığını okuyunca olay şu anda yaşanıyor gibi anlaşılıyor. Bahsedilen çocuk gelinin yeğeniymiş siz bu kadar tepki gösterdiğinize göre damatın kardeşi yada annesi olmalısınız.
Damat bu durumdan memnun değilse, eşiyle açık açık konuşsun. Kendinizi başkalarının mevzuları İçin boşuna doldurup da kimseye cephe almayın

Çocuk neden yeni evli bir çifte bırakılmak zorunda kalınmış, elbet geçerli bir nedeni vardır bırakanlar da biliyordur yeni evli çifte bırakılmayacağını. Korona nedeniyle anne baba çalışmak zorunda mı, farklı bir zorunluluk mu var? Çocuğu bırakıp yurtdışı tatiline gitmedi ya anne baba??
Gerçekten normal bir aile değil. Kadının 4 küçük çocuğu var. Kocası şu an çalışmıyor, kendisi zaten çalışmıyor. Evler arası araçla 20 dk, öyle yatılı kalınacak bir durum da yok. Kaldı ki 5 günlük evliler, salgın tehdidi var, ayrıca o çocuğa sokağa çıkma yasağı varken gönderdiler.

Gerçekten normal bir aile değil. Kadının 4 küçük çocuğu var. Kocası şu an çalışmıyor, kendisi zaten çalışmıyor. Evler arası araçla 20 dk, öyle yatılı kalınacak bir durum da yok. Kaldı ki 5 günlük evliler, salgın tehdidi var, ayrıca o çocuğa sokağa çıkma yasağı varken gönderdiler.
Allah kolaylık versin o zaman ne diyim böyle bir aileyle akraba olmuşsunuz, zaman size daha neler gösterecek düşünemedim düşünmek dahi istemedim düşman başına 🙄

Sırf gorumce diye yapılan yorumlara hayret ettim . Benim erkek ya da kız kardeşimin 5 günlük evine de gelseler ben kızarım . Ayıptır yahu insanın en güzel en birlikte geçirdiği zamanlarda çocuk da neyin nesi . Ben 2 haftalık evliyken aynisini yaşadım çok iyi biliyorum . Eşimin yeğenleri bı biri gelirdi bir biri . Yemek mi yiyosun ona da köy , esinel basbasa romantizm mi yapiyosun üstünü basinj degistir sonra kalmalar başlamıştı yok yatağa isedi yok gece biberonla süt ver falan . Çok şükür çocuğum oldu da kurtuldum , kimse anlamamış ama karşısında anlayan bir eş olsa zaten izin vermezdi eşinin önüne durup daha yeni evliyiz diye onu mudahale ettirmeden çocuğun gelmesini engellerdi. Ne diyeyim inşallah en kısa zamanda gider çocuk da . Ben sırf bu durum yüzünden eismin yeğenlerinden soğudum . Çocuktur masumdur diye olup bitiyordum başta ama baktım cilki çıktı çektim elimi etegimi .

Damat büyük ihtimal sizin kardeşiniz. Ki bu konuda sizi haksız bulmuyorum haklısınız . Yeni evlinin evinde ne işleri var cidden hele bir çocuğun ama en büyük suç gönderen çocuğun anne babasında gelininizde birsey diyememistir ama bence haftasonuç hadi artık seni evine bırakalım diyip çocuğu evine götürsünler. Çocuğada yazık ne isi var zaten o evde

peki neden erkek kardeşiniz sesini çıkarmıyor yeter ya gelsin alsınlar çocuklarını çocuklu kadınla mı evlendim ben bilmeden desin sesini çıkarsın o zaman. aynı şeyi sen yapsan yani çocuğunu dayısında kalsın diye göndersen o gelin ortalığı ayağa kaldırırdı.

Çocuk gelinin yegeniyse yorumlar: sanane, ne karışıyordu, küçücük çocuktan ne istiyorsun, sen cadı gorumcesin.
Çocuk erkeğin yegeniyse yorumlar: terbiyesizler, çocuğuna bakamayan yapmasın, utanmazlar, 5 günlük gelinin evine yatılı çocuk mu gönderilir, hadsizler, hemen çocuğu köy kapının önüne.
Klasik kk yorumlari.
Senin ağzına sağlık. Bütün kalbimle söylüyorum bunu.

Şu sana ne tayfasi var ya hayatınız boyunca kendinizi İLGİLENDİRMEYEN hiçbir konuya yorum yapmadınız dimi? Kkda bdv müdavimi olmanız bile başkalarının hayatlarına burnunuzu sokmaya ne denli meraklı oldugunuzun bir göstergesi. Bu gayet şık ve nezih durum inşallah tüm sana necilerin başına bir bir gelir.
Konuyu halka açıp sonra da size ne diye atar yapmak :KK9::KK9:

Sırf gorumce diye yapılan yorumlara hayret ettim . Benim erkek ya da kız kardeşimin 5 günlük evine de gelseler ben kızarım . Ayıptır yahu insanın en güzel en birlikte geçirdiği zamanlarda çocuk da neyin nesi . Ben 2 haftalık evliyken aynisini yaşadım çok iyi biliyorum . Eşimin yeğenleri bı biri gelirdi bir biri . Yemek mi yiyosun ona da köy , esinel basbasa romantizm mi yapiyosun üstünü basinj degistir sonra kalmalar başlamıştı yok yatağa isedi yok gece biberonla süt ver falan . Çok şükür çocuğum oldu da kurtuldum , kimse anlamamış ama karşısında anlayan bir eş olsa zaten izin vermezdi eşinin önüne durup daha yeni evliyiz diye onu mudahale ettirmeden çocuğun gelmesini engellerdi. Ne diyeyim inşallah en kısa zamanda gider çocuk da . Ben sırf bu durum yüzünden eismin yeğenlerinden soğudum . Çocuktur masumdur diye olup bitiyordum başta ama baktım cilki çıktı çektim elimi etegimi .
O değilde virüs var nasıl düğün yaptılar😅

Beni yargılamaya gelenlere ve kişisel tatmin için yazanlara cevap vermiyorum. Konuma içten cevap veren herkese çok teşekkür ederim. Buna benzer bir durum yeni evliyken benim de başıma gelmişti ama birkaç aylık evliydim. Çok çok rahatsızdım ama bazen eşinize direkt söyleyemiyorsunuz. Bugün gider yarın gider diye beklerken sinir katsayım git gide arttı ve daha yeni evliyken eşimle aram açılıyordu. Çünkü hepimiz biliyoruz ki konuşarak çözülmeyen her sorun tribe evriliyor. Damat da elbette rahatsız ama eşini kırmamak için SABREDİYOR.
Sizi kimsenin yargıladığı yok, kendi kendinize tribe girdiniz. Çocuğun gelip kalmasını tasvip eden kim? Bu zaten çok saçma bir durum.
Siz kendi kendinize öyle dolmuşsunuz ki konu da kimden bahsettiğinizi tam olarak yazmamanıza tepki verenlere çok farklı bir şekil de tepki veriyorsunuz.

Sonunda 1 tane normal,aklı başında cevap.
Ellerin dert görmesin.
Hemen geyik topiğine dönüyor. Mantıklı,düzgün olan,laf sokma veya kavgaya sebebiyet vermeyecek tek bir cevap gelmemiş konuya. Çok çok ilginç. @Mune
İçerik bakımından konu sahibi rahatsızlık duymakta haklı, zira hoş ve doğru bir durum değil yapılan. Çocuğun ne işi var gerçekten.

Ama konuyu anlamaya çalışıp "siz bu konuda kimsiniz" diyenlere "yatak odasıyım" demesi ilginç değil haklısınız. Baştan olayı düzgün anlatsa zaten konu karışmayacaktı.

Allah kolaylık versin o zaman ne diyim böyle bir aileyle akraba olmuşsunuz, zaman size daha neler gösterecek düşünemedim düşünmek dahi istemedim düşman başına 🙄
Zaten damada söyledim çok dikkatli olmasını. Çocuğun anne babası gerçekten başka anlamda da problemli.

Gelin alın çocuğu denmesin
Bizzat kendileri gidip bıraksınlar
Çocuk kapıdan içeriye girdiğinde dönüp gelsinler
Kadının durumu kötü diye mi çocukları dağıtıyor acaba böyle bilemedim
2 poşet market alışverişi yapıp çocukla beraber bıraksınlar dönsünler
5 günlük 10 günlük 38 günlük evli olmalarının alakası yok
Sonuçta yeni evliyken 7/24 birlikte olunacak birşey yok
Ortalık böyleyken gelip çocuğu dank diye bırakmaları ve bu çiftin hiçbirşey yapmamaları ilginç olan

Peki bunu konunuzu açarken neden düzgünce yazmayıp insanların konuyu kendi kendine anlamasını bekliyorsunuz.
İlk yazdığınız mesajı okuyun ve ne anlatmak istediğinizi konuyu bilmeyen biri anlayabilir mi düşünün.

İçerik bakımından konu sahibi rahatsızlık duymakta haklı, zira hoş ve doğru bir durum değil yapılan. Çocuğun ne işi var gerçekten.

Ama konuyu anlamaya çalışıp "siz bu konuda kimsiniz" diyenlere "yatak odasıyım" demesi ilginç değil haklısınız. Baştan olayı düzgün anlatsa zaten konu karışmayacaktı.
Düzgün bir üslupla sorulup anlaşılabilirdi olayın ayrıntısı. Yorumlar en baştan itibaren saçma. Konu sahibinin yatak odasıyım demesini beklememiş arkadaşlar sağ olsunlar.

Herkesin aynı anda geyik topiği gibi kakara kikiri yapması bu konudaki en anormal durum.

Konu sahibi "sana ne" ekibinden gelecek yorumları engellemek için ilk etapta yazmak istememiştir. Ve fakat engel olamadı.

Ben ne konu sahibini tanırım. Ne sizi ve ne de burdaki arkadaşları.

Ben tarafsız olarak yorumumu yapıyorum.

Tarafsız bakınca bir konuya aynı anda geyik topiği gibi tadında, sana ne
ya da bana ne gibi 5 yaşında çocuğun tripleri kokan yorumlar yazmak oldukca nahoş bir durum.

En azından bana göre.

Son düzenleme:
Back
X