10. Haftada tüm belirtilerin kaybolması yardım :(

Mimi321

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
326
433
23
Merhabalar. 10 haftalık hamileyim 6. Haftadan beri şiddetli bulantı kusma yaşadım öyleki en ufak koku bile beni mahvediyordu. En son zamanlarda daha da kötü oldum kesinlikle geçmez diyordum fakat 2 gündür ne bulantı ne kusma ne göğüs ağrısı ne de koku hassasiyetim kaldı bir sabah uyandım ve hepsi kaybolmuştu sadece iştahsızlık ve mide yanması oluyor. Sizce bu normal bi durum mu? 2 gündür kötü bişey oldu diye içim içimi yiyiyor yarın dr kontrolüm var fakat benim içimi korku sardı. Aranızda böyle bişey yaşayan oldu mu ?

Allah korusun olabilir böyle durumlar, içinizi ferah tutun ama yine de kontrolünüzü aksatmayın.

Eğer kontrol olmasaydı sağlık ocağına git orda da kalp sesini duyabilirsin diyecektim

Hepimiz yaşadık belki de bunu hatta ben bu kaygıyla baş edemeyip bebeğe kesin bişey oldu diye doktora gittim ama herşey yolundaydı :)))) sakin olmaya çalış, herkesin bunu yaşadığını aklına getir bı de olumsuz yorumları okuma bence

Cevaplarınız için teşekkürler Çok şükür herşey yolundaymış bugün 2li tarama testide yapıldı

Cevaplarınız için teşekkürler Çok şükür herşey yolundaymış bugün 2li tarama testide yapıldı
Canım bende 11. Haftadayım şuan bende aynı durumdayım çarşamba kontrolüm var o zamana kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum

Canım bende 11. Haftadayım şuan bende aynı durumdayım çarşamba kontrolüm var o zamana kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum
Ben gözümü okadar korkutmuşumki 9 ay midem bulanır kusarım diye düşündüm çünkü çok fenaydım hiçbirşey yiyemiyordum ama bi sabah uyandım herşey geçmiş gibiydi sanki daha enerjiktim kokuları okadar almıyordum kontrol günüm gelene kadar kendi kendimi yedim sonrasında herşeyi normal olduğunu söyleyince içim rahatladı. İlk trimester bittiği için artık bu belirtiler geçiyormuş bende yerini baş ağrısı aldı her gece baş ağrısı çekiyorum şimdide. O yüzden kontrol gününe kadar içini rahat tut inşallah iyi haberleri alırsın. Ben her hafta gidiyorum kontrole

Arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz dünden beri kafayı yicem ilk önce 7 ocak pazartesi gunu kan testi beta 784 cikti hamileyim kac gündür karın kasik agrisi normal sekilde yaşadım ama dün ve bugün hiç hissetmiyorum karın kasik agrisi birden kayboldu sanki hiç hamile değilim iyice şüpheye düştüm neden böyle oldu normal mi bu durum hamileligimi öğrendiğimde de belirtim hiç yoktu sadece hafif karın kasik göğüs ağrısı adet ağrısı gibi saniyelik yasamistim midem bulantim zaten hic yoktu iyice allak bullak oldum birsey mi oldu bebegime neden kesildi bu agrilar salı günü doktor randevum var nasıl bekleyeceğim bilemiyorm durmadan niye agrım yok niye kesildi diye strese girdim durmadan netten araştırma yapiyorm hamile anneler lütfen vardimci olun bana

Adetin kaç gün gecikti ? Benim hiç belirtim yoktu nezaman 6. Hafta oldu bebeği gördük ozaman başladı herşey bulantılar 1 ay su bile içemedim ama şimdi geçti herşey

Adetin kaç gün gecikti ? Benim hiç belirtim yoktu nezaman 6. Hafta oldu bebeği gördük ozaman başladı herşey bulantılar 1 ay su bile içemedim ama şimdi geçti herşey

Adetim 7 gün geçmişti degerimde 784 cıktı sonrasında mide bulantısı hiç olmadı bende sadece kasik adet ağrısı gibi saniyelik oldu sonra da kesildi ağrılar neden oldu diye içime korku düştü

Adetim 7 gün geçmişti degerimde 784 cıktı sonrasında mide bulantısı hiç olmadı bende sadece kasik adet ağrısı gibi saniyelik oldu sonra da kesildi ağrılar neden oldu diye içime korku düştü
Ben hep adet olucam diye bekledim belimde karnımda ağrılar oldu ama bebek yerleştiği için olan ağrılarmış şuan bile oluyor kasıklarımda ağrı içeride savaş var rahim büyüyor kötü düşünme daha çok erken herkeste aynı belirtiler olmuyor benim 1 günde başladı ilk belirtilerin hepsi 1 günde de geçti. Kontrol gününde keseyi gördüğün zaman için rahatlar

Amin inşallah dua edin iyi sonuçlansın

Selam kızlar bende şuan 10. Haftadayim.hic kusmam falan olmadı sadece istahim yok kilo verdim tiksinmelerim var.bu haftaya kadar ağrılarim oluyordu ama 10. Haftada kesildi bende evhamlı biri olarak aklıma neler neler geliyor iki hafta var daha dr.kontrolüne.

Aklınıza kötü bişey getirmeyin benim hala ne bulantım ne kusmam geçmedi böylesi daha kötü. Sadece 10. Haftada 5 gün geçti sonrasında daha kötü halde geri geldi hepsi

Aklınıza kötü bişey getirmeyin benim hala ne bulantım ne kusmam geçmedi böylesi daha kötü. Sadece 10. Haftada 5 gün geçti sonrasında daha kötü halde geri geldi hepsi
Teşekkür ederim cevabınız için insan bianda evham yapiyor fazla araştırmakta iyi değil sanırım Allah yardımcınız olsun inşallah geçer sizinde

Teşekkür ederim cevabınız için insan bianda evham yapiyor fazla araştırmakta iyi değil sanırım Allah yardımcınız olsun inşallah geçer sizinde
bende aynı durumdayım ne kusma ne bulantı zaten hiç bir belirtim yoktu. tek belirti göğüs hassasiyeti, oda azaldı. kontole 1 hafta var uykularım kaçıyor ekim ayında bir kaybım var.
herkes sağ salim kucağına alsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…