Hamilelikle birlikte paranoya sahibi de oldumBunu herkes yasıyor merak etme :)
Evet yarın kontrolüm var ama ister istemez gözümle görmeden kendimi rahat hissedemiyorumAllah korusun olabilir böyle durumlar, içinizi ferah tutun ama yine de kontrolünüzü aksatmayın.
Canım bende 11. Haftadayım şuan bende aynı durumdayım çarşamba kontrolüm var o zamana kadar nasıl dayanacağım bilmiyorumCevaplarınız için teşekkürlerÇok şükür herşey yolundaymış bugün 2li tarama testide yapıldı
Ben gözümü okadar korkutmuşumki 9 ay midem bulanır kusarım diye düşündüm çünkü çok fenaydım hiçbirşey yiyemiyordum ama bi sabah uyandım herşey geçmiş gibiydi sanki daha enerjiktim kokuları okadar almıyordum kontrol günüm gelene kadar kendi kendimi yedim sonrasında herşeyi normal olduğunu söyleyince içim rahatladı. İlk trimester bittiği için artık bu belirtiler geçiyormuş bende yerini baş ağrısı aldı her gece baş ağrısı çekiyorum şimdide. O yüzden kontrol gününe kadar içini rahat tut inşallah iyi haberleri alırsın. Ben her hafta gidiyorum kontroleCanım bende 11. Haftadayım şuan bende aynı durumdayım çarşamba kontrolüm var o zamana kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum
Adetin kaç gün gecikti ? Benim hiç belirtim yoktu nezaman 6. Hafta oldu bebeği gördük ozaman başladı herşey bulantılar 1 ay su bile içemedim ama şimdi geçti herşeyArkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz dünden beri kafayı yicem ilk önce 7 ocak pazartesi gunu kan testi beta 784 cikti hamileyim kac gündür karın kasik agrisi normal sekilde yaşadım ama dün ve bugün hiç hissetmiyorum karın kasik agrisi birden kayboldu sanki hiç hamile değilim iyice şüpheye düştüm neden böyle oldu normal mi bu durum hamileligimi öğrendiğimde de belirtim hiç yoktu sadece hafif karın kasik göğüs ağrısı adet ağrısı gibi saniyelik yasamistim midem bulantim zaten hic yoktu iyice allak bullak oldum birsey mi oldu bebegime neden kesildi bu agrilar salı günü doktor randevum var nasıl bekleyeceğim bilemiyorm durmadan niye agrım yok niye kesildi diye strese girdim durmadan netten araştırma yapiyorm hamile anneler lütfen vardimci olun bana
Adetin kaç gün gecikti ? Benim hiç belirtim yoktu nezaman 6. Hafta oldu bebeği gördük ozaman başladı herşey bulantılar 1 ay su bile içemedim ama şimdi geçti herşey
Ben hep adet olucam diye bekledim belimde karnımda ağrılar oldu ama bebek yerleştiği için olan ağrılarmış şuan bile oluyor kasıklarımda ağrı içeride savaş var rahim büyüyorAdetim 7 gün geçmişti degerimde 784 cıktı sonrasında mide bulantısı hiç olmadı bende sadece kasik adet ağrısı gibi saniyelik oldu sonra da kesildi ağrılar neden oldu diye içime korku düştü
Ben hep adet olucam diye bekledim belimde karnımda ağrılar oldu ama bebek yerleştiği için olan ağrılarmış şuan bile oluyor kasıklarımda ağrı içeride savaş var rahim büyüyorkötü düşünme daha çok erken herkeste aynı belirtiler olmuyor benim 1 günde başladı ilk belirtilerin hepsi 1 günde de geçti. Kontrol gününde keseyi gördüğün zaman için rahatlar
Dualarım sizinle rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsinAmin inşallah dua edin iyi sonuçlansın
Aklınıza kötü bişey getirmeyin benim hala ne bulantım ne kusmam geçmedi böylesi daha kötü. Sadece 10. Haftada 5 gün geçti sonrasında daha kötü halde geri geldi hepsiSelam kızlar bende şuan 10. Haftadayim.hic kusmam falan olmadı sadece istahim yok kilo verdim tiksinmelerim var.bu haftaya kadar ağrılarim oluyordu ama 10. Haftada kesildi bende evhamlı biri olarak aklıma neler neler geliyoriki hafta var daha dr.kontrolüne.
Teşekkür ederim cevabınız için insan bianda evham yapiyor fazla araştırmakta iyi değil sanırımAklınıza kötü bişey getirmeyin benim hala ne bulantım ne kusmam geçmedi böylesi daha kötü. Sadece 10. Haftada 5 gün geçti sonrasında daha kötü halde geri geldi hepsi
bende aynı durumdayımTeşekkür ederim cevabınız için insan bianda evham yapiyor fazla araştırmakta iyi değil sanırımAllah yardımcınız olsun inşallah geçer sizinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?