10. Haftada tüm belirtilerin kaybolması yardım :(

Mrh hayırlı olsun gebeliğinizBende 8 haftalık hamileyim benimde durum aynı arada bel arası ve tiksinme dışında hiçbir belirtim yok.Çok korkuyorum bende daha kontrolüme 1 ay var.inş hersey yolundadır.

Mrh hayırlı olsun gebeliğinizBende 8 haftalık hamileyim benimde durum aynı arada bel arası ve tiksinme dışında hiçbir belirtim yok.Çok korkuyorum bende daha kontrolüme 1 ay var.inş hersey yolundadır.
Sagolun teşekkür ederim sizinde gebeliginiz hayırlı olsun inşallah. İşte bende sizin gibi en son 8 haftalikken gittim belirtiler geçince de endişeye kapıldım aslında yapmamamiz gerekiyor Allah verdi sonuçta Allah'a emanet endişe ederek bebgide strese sokuyorum ama elimde değil

Canım çok normal ben 9. Haftaya girdim ben bulantı ne agrı hiç bişe kalmadı çok çok nadir tiksindigimde kusuyordum , ama zaten 10. Haftada tamamen bitiyor belirtin vücudundaki hormon tavan yaptığı için bedenin buna alışıyormuş bende doktoruma sormuştum bişe hissetmiyorum diye ne hissetmek istiyorsun herşey yolunda dedi hamilelik bi hastalık değil sürekli agrın olacak diye şakın düşünme şuan kraliyet dönemindesin 18 den sonra pıt pıt hissetmeye başlıyorsun merak etme

İçimi rahatlattin canım çok sağol valla. Bende doktora soracaktım ama sormama gerek yok artık.az kaldı Dr kontrolüme inşallah iyidir bebisim hepimizin bebisleri sağlıkla doğsun inşallah. Ayyy inşallah Allah'ım o günleri nasip eder :)) rüyamda da kötü şeyler görüyorum kabus gibi bı adet oluyorum bı korkuyorum vs psikolojim bozuldu iyice

Merak etme kanama agrı sızı aşırı olmadığı sürece hiç korkma emin ol senin korkundan çok etkileniyor bebekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…