- Konu Sahibi Mathildablue
-
oyy ben sürünüyorum bildiğin valla az önce yarım litre ayran içtim:)ilk defa bu kadar az yemek yiyorum ondan olmasın:)
kıyamam .. dikkatli ol tansiyon şekerr falann aç kalmamaya çalış istediğin kadar ye
canım senin boyun kac?Verda, ben çok hızlı kilo veriyorum. Günde 45 dk kadar tempolu yürüyorum. Sabah ekmeksiz normal kahvaltı ediyorum, abartmamak kaydıyla...Çalıştığım için işyerinde fazla alternatifim olmuyor, bu yüzden de yemeklerden pilav hariç çok az miktarda yiyorum. Mesela çorba ve lahana dolması vardı bugün. Yarım kase yoğurt çorbası, 2 tane lahana sarması yedim. Midem baya bi küçüldü sanırım, artık fazla yiyemiyorum bu yüzden. Akşamda tavuk, et ızgara yiyorum, yanında da yarım kase salata (dün tavuk ızgara ile brokoli salatası yedim)... Ben normalde aşırı derecede fazla yiyorum o halde bile kolay kolay kilo almıyorum. İnan günde abartısız bi 7 öğün falan yiyordum ve her öğünde midemi tıka basa dolduruyordumDDD Şimdi az yiyince o yüzden hızlı gidiyor. Böyle rahatım, çok yediğimde üzerime ağırlık çöküyordu. Şimdi daha dinç hissediyorum... Günlük kalori ihtiyacım da 2600 civarlarında, bunun büyük etkisi var. Benim günlük aldığım kalori ise 800 civarlarında olduğu için çabuk atıyorum kiloları. İdeal kilom 65. Ben 70 de duracağım, daha fazla verirsem çöpten kadın olurum çünkü:))))))
tatlım ben hergün 1 saat dısarıda yürüyorum faydasını görüyorum tabi havaya aldanma günes var ama soguk yine. montumu ve şalımı alıyorum boynuma bu sekilde terliyorum ben hem üsütüp hastada olmuyorum :) bende sende öyle yap malum daha kış bitmedi. ama tabi kalori yakmısındır işe yarar spor sonucta ama terlersen daha iyi sonuc alırsınselam blume90, bugün 1 saat kadar yürüyüş yaptım. havanın görüntüsüne aldandım ama soğuktu( yani hiç terlemedim işe yarıyor mu terlemeden yürümek ?
verdacım ne kadar sıkı besleniyosun :) aç kalmıyomusun bu sekilde
Kahvaltim 1 dilimden az peynir 1 bardak sut yarim domates yarim salatalik.havalar iyice isindi artik cabuk olmak lazim.
canım bence sonra bırakınca kilo almanın nedeni vücudunu az yemeye alıstırıyosun aldıgın kalori miktarı fazlalasınca kilo yapıyordur. bence o yüzden yeme düzenini degistirmen daha kalıcı olur ben öyle yapmaya calsııyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?