- Konu Sahibi Mathildablue
günaydınnlarrr.. 
sabah kahvaltım 2 yumurta 1 bardak şekersiz çay
ara öğün 3 kaşık yoğurt

sabah kahvaltım 2 yumurta 1 bardak şekersiz çay
ara öğün 3 kaşık yoğurt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlarr ben geldimm bi kaç gündür giremiyordum kiloları tabloya ekliyorum

Cnm bu aralar çok morelim bozuk eşimden ayrıldım o yüzden cnm hiç birşey istemiyo ondan yani yemiyorum
 ((((( Cumartesi kilo bildirimi de yapamadım üzgünüm
((((( Cumartesi kilo bildirimi de yapamadım üzgünüm ((( 81 kilodan 75 kiloya düştüm bilginiz olsun...
((( 81 kilodan 75 kiloya düştüm bilginiz olsun... spor olmasa da hareket oldu.
 spor olmasa da hareket oldu.canım ya ben yarın sabah tartılıcam o zaman yazsan olurmu benimkini
merhaba kızlar, dünkü menümü hiç yazmıyorum 2 öğün yedim ama akşamı biraz abarttım su bile pek içemedim.
bugün kahvaltı: 2 ad. haşlanmış yumurta + 1.5 dilim kepekli ekmek + 1 fincan tek şekerli yeşil çay
kahvaltıdan sonra 1 saat kadar tempolu bir temizlikspor olmasa da hareket oldu.
öğle : 1 porsiyon haşlanmış karnıbahar + 3 kaşık yoğurt + 2 dilim kepekli ekmek
akşama doğru acıkınca 1 elma yada form bisküvi
yeşilçay
eve giderken 30 dk yürüyüş
akşam menümü şuan bilemiyorum
yemekten sonrada 1 saat kadar egzersiz.
anlaştık o zaman..
bir benim canım istemiyo heralde şu egsersizleri yapmayı :) yürüyüşte yapamıyorum çok soğuk oluyo yada vakit bulamıyorum ama yapmak lazım dimi artık..

sarkmayayım diye yapıyorum sırf. birde kalın bacaklarımı azda olsa inceltmek için :)
 sarkmayayım diye yapıyorum sırf. birde kalın bacaklarımı azda olsa inceltmek için :) (( korkudan tartılamadım bile bugün tartıldım 1 kg vermişim yani 85.3 falan oldum işte.biliyorum benim de suçum var ama böyle yavaş gitmez değil mi bu kilolar
(( korkudan tartılamadım bile bugün tartıldım 1 kg vermişim yani 85.3 falan oldum işte.biliyorum benim de suçum var ama böyle yavaş gitmez değil mi bu kilolar  (
(