• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 Kilo vermek isteyenlerin günlüğü olsun :)

fatosing konuna yorum yaptım ve üzüldüm içinde olduğun duruma canım, bizlerle neden dertleşmedin bak hepimiz buradayız :29:

o kadar karışık bir durumdayım ki ama dün gece baya konuştuk ikimizde sanırım ömür boyu beklemeye razıyım çünkü ikimizde birbirimizi çok seviyoruz :) ondan başkasının olması fikri bile midemi kaldırıyor

selam kızlar bende bugün spora başladın 1 saat leslie ile yürüdüm vucudum okadar özlemişki spor yapmayı kendimi çok iyi hissettim valla..inşallah devam ederim
yarında sabah erkenden başlıycam inşallah..bu arada bebeğimi memeden kestim bugün 4,gündü arada bi uğruyo ama bi şekilde bertaraf ediyorum unutturmaya çalışıyorum şimdi daha da rahatım artık benden çıktı bazı yemeklerini dekendisi yiyo üstelik bugün spor yaparkende rahat ubıraktı inşallah böyle devam eder
yarın tartılıp yazarım kilomu..

Merhabalar... Yeni katıldım buraya, özellikle diyet günlükleri kısmı çok dikkatimi çekti. Çok güzel diyet yapıyosunuz, kilo veriyosunuz, azminize hayran kaldım. :) Ama bi sorum olacak, tatlı krizlerinizi nasıl çözüyosunuz ya? :( Çikolataya zaafım var benim mesela. Bi türlü hayatımdan çıkaramıyorum. Bağımlı gibi bi şeyim. :/ Ben de 1 aydır kalori hesabı yaparak kilo vermeye çalışıyorum, homini gırtlakk her şeyi yememe rağmen 3 kilo verdim. Bi de çikolataya bi dur diyebilsem daha güzel olacak. Var mı bi tavsiyeniz? Ne yapsam çikolata krizine girince? :/

tatlı krizlerine keçi boynuzu öneriyolar genelde canım dene istersen...

günaydın kızlar ben sabah tartıldım ve çok şaşırdım hiç beklemiyodum 63,8 gr çıktım bu süpriz oldu bana çok mutluyum ..
sabah sporumu ve kahvaltımı yaptım spora devam devammm.....

selam kızlar nasılsınız ben baya bi uzak kaldım sizden ama mazeretim var midem rahatsızdı iki gün dün de temizlik yaptım ve çok yoruldum bu arada yediklerime çok dikkat edemedim ama geç saatte yamamaya dikkat ettim ..pazartesi tartılıp görücem malesef bunun cezasını....bende pazartesi spora başlamayı düşünüyorıum leslie sansone yi biliyomusunuz bende birkaç videosu var onunla start vereceğim ben bi aralar yapmıştım faydasını görmüştüm tavsiye ederim size de gogle a yazın çıkart zaten bu sitede de var konusu...

evet uzak kaldın ama hoşgeldin tekrar:16:

Merhabalar... Yeni katıldım buraya, özellikle diyet günlükleri kısmı çok dikkatimi çekti. Çok güzel diyet yapıyosunuz, kilo veriyosunuz, azminize hayran kaldım. :) Ama bi sorum olacak, tatlı krizlerinizi nasıl çözüyosunuz ya? :( Çikolataya zaafım var benim mesela. Bi türlü hayatımdan çıkaramıyorum. Bağımlı gibi bi şeyim. :/ Ben de 1 aydır kalori hesabı yaparak kilo vermeye çalışıyorum, homini gırtlakk her şeyi yememe rağmen 3 kilo verdim. Bi de çikolataya bi dur diyebilsem daha güzel olacak. Var mı bi tavsiyeniz? Ne yapsam çikolata krizine girince? :/

hoşgeldinnnnnn :3: arkadaşlar cvp vermiş ama haklılar hurma ve tarçın birebir :34:

o kadar karışık bir durumdayım ki ama dün gece baya konuştuk ikimizde sanırım ömür boyu beklemeye razıyım çünkü ikimizde birbirimizi çok seviyoruz :) ondan başkasının olması fikri bile midemi kaldırıyor

Allah ayırmasın canım. sonuçta evlilerin bile garantisi yok hiçbirşeyin olmadığı gibi.saygı ve sevgi çervesinde olan herşey selameta kavuşur. Rabbim gönlünüze göre versin.

Amin :54:

selam kızlar bende bugün spora başladın 1 saat leslie ile yürüdüm vucudum okadar özlemişki spor yapmayı kendimi çok iyi hissettim valla..inşallah devam ederim
yarında sabah erkenden başlıycam inşallah..bu arada bebeğimi memeden kestim bugün 4,gündü arada bi uğruyo ama bi şekilde bertaraf ediyorum unutturmaya çalışıyorum şimdi daha da rahatım artık benden çıktı bazı yemeklerini dekendisi yiyo üstelik bugün spor yaparkende rahat ubıraktı inşallah böyle devam eder
yarın tartılıp yazarım kilomu..

tamam canım bende bugün başlıyorum spora başaracağız

kızlar hafta sonu pek yazamadım eşimin doğum günüydü pasta ve dondurma yedim kızın bana ceza verin :14:

kendime dün beyaz çay aldım YAĞ YAKMADA BİLİMSEL OLARAK KANITLANMIŞ BİR ÇAY VE METABOLİZMAYI ÇOK ÇALIŞTIRIYORMUŞ :52::52::52::52::52:

şuan içiyorum, sonra haşlanmış yumurta ve salatalık domates yiyeceğim. bugün geç kaldımmm :30:

kızlar hafta sonu pek yazamadım eşimin doğum günüydü pasta ve dondurma yedim kızın bana ceza verin :14:

kendime dün beyaz çay aldım YAĞ YAKMADA BİLİMSEL OLARAK KANITLANMIŞ BİR ÇAY VE METABOLİZMAYI ÇOK ÇALIŞTIRIYORMUŞ :52::52::52::52::52:

şuan içiyorum, sonra haşlanmış yumurta ve salatalık domates yiyeceğim. bugün geç kaldımmm :30:

ben şu saat oldu çay ve Türkkahvesinden başka bir şey tüketmedim :)

merhaba bende geldim :3:
bundan 1 ay önce 65 kiloydum ve şu an 59 olmuşum çok şaşırdım :52: hedefim nişanıma kadar 55 olmak ve kilomu kurumak..
bu kilomu nasıl verdiğime gelince, öncelikle güneş doğmadan önce kalkıyorum her gün.. bir bardak ılık su içiyorum ve gün içinde bol bol içmeye özen gösteriyorum..spor yapıyorum el kol hareketleri, yürüyüş filan.. bu süreden 1 veya 1,5 saat sonra kahvaltı yapıyorum..
ve kahvaltıda her gün düzenli yediklerim; yumurta ,domates, salatalık, peynir ve şekersiz çay.(şekeri 2 yıldır hayatımdan çıkardım gazlı içecekler bile çok nadir içiyorum) şunu belirtmek istiyorum kahvaltımı çok güzel yaparım doyuncaya kadar :53:
ekmekte 2 dilim bu her öğünde geçerli..
ara öğün de badem ,fındık veya meyve filan yiyorum..
öğlen yemeğinde ve akşam yemeklerinde o gün ne yapmışsak ondan yiyorum sebze, et yemekler filan.. bende miktar yok doymadan kalkıyorum sadece.. ve her şeyi sebzeli yapmaya özen gösteriyorum..

sabah 2 yumurta, domates salatalık yedim ve şekersiz çay :16:

öğlen sadece meyve , canım başka birşey istemedi

akşama cacık, domates ve biraz zeytin yağlı yaprak sarması kızlar :56:

kimsecikler kalmamış ama ben kaldığım yerden devam edeceğim. :30:

sabah 2 domates biber ve salatalık yedim.

canım başka birşey istemiyor bugün spora başlıyorum akşammmmmmmm :32:

Son düzenleme:
merhaba günlüğüm geri döndüm sana :16:

bugün sabah kalkar kalkmaz bir takviye aldım ( yeni başladım ve süper birşey)

yarım saatten fazla bekledikten sonra peynirli omlet 2 kaşık 5 zeytin ve bir dilim kepekli ekmek bol su...

birazdan 10'lu çayımı içeceğim ve 3 litre suyumu içeceğim.

öğlen bir elma yerim akşamı henüz düşünmedim.

he kilomu sorucak olursan 7 kilo gitti toplam

evet günlüğüm az önce bol acılı haşlanmış makarna yedim hiç yağ ve tuz yok yanında 1 litre su !

bitti yemek faslım benim.

akşam acıkırsam 1 yeşil elma yerim ve yine bol su :72:

Son düzenleme:
Back
X