• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 Kilo vermek isteyenlerin günlüğü olsun :)

inşallah en kısa zamanda istediğin gibi kilo verirsin :) ben şimdilik iş yoğunluğuma döneyim.

Kızlar yarından itibaren spora başlayalım ne dersiniz.

sabah aç karnımızla yapacağımız spor direk yağ yakıyormuş ne dersiniz?

Ben Jillianda 3. gunumdeyim, beraber devam edebilriz ona :) yalnız bir çok antrönerle de konuşmuştum ben bu aç karnına sporu cok cok cok yanlışmış, bilenen yanlışlardan :) sabah aç karnına spor bilinenin aksine yağ değil kas götür, makineye henüz bir şey girmedi ki yaksın ;) o yuzden yemek yedikten yaklaşık 45dk-1 saat sonra yapılması en saglıklısı.. hatta yapılabiliyorsa erken kahvaltı edip 10-11 gibi spor yapmak en en en iyisi, cunku o saatte vucutta hızlanmaya başlamış oluyor spor ile daha da yakıyorsunuz.

Aç karnına spor yapıldığında vücut savaştaymış gibi dusunuyor, yani hiç yemek yenmemişken fiziki bir cabaya giriyor demekki savaş, kıtlık gibi bir donemdeyim o zaman depolamalıyım, mevcudu korumalıyım diye dusunup depo olarak gordugu yağlarımızı tutmaya çalısıyor. Ama yemekle uyandırılmış bir vucut harika bir spora hazır oluyor ;)

Ben iş sebebiyle sabah yapamıyorum, aksam yemeginden sonra yapıyorum o da aksam depolamayı engelliyor ;)

spora başlama fikri çok güzel kızlar..ben her gün yürüyüş yapıyorum ve bisiklete biniyorum fakat extra bir şeyler daha yapmak istiyorum.bugün bir arkadaşım Callanetics egzersizlerini önermişti çok inceleyemedim fakat 7 dk yapıldıqını ve çok güzel sonuç aldıqını söyledi ama zormuş biraz..siz ne yapmayı düşünüyorsunuz, hangisine başalayalım..?

Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube

bunu yapmayı düşünüyorum canım ben. ayrıca eşim karbonat almış eczaneden nasıl kullanayım günde kaç kez ya anlatırmısın canım tekrar. :16:

mideye yada başka organa hergün içmek zarar vermez dimi

Son düzenleme:
Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube

bunu yapmayı düşünüyorum canım ben. ayrıca eşim karbnat almış eczaneden nasıl kullanayım günde kaç kez ya anlatırmısın canım tekrar. :16:

bende ona başlayım cnm o zaman..ben ve yapan arkadaşlarım bir litre suya bir çay kaşıqı karbonata koyup gün içinde aç veya tok karnına bitiriyoruz bir litre suyu..ben iki gündür içemiyorum karbonatımı dükkanda unuttum iki gündürde gitmiyorum eşimede getir demek aklıma gelmiyor malum misafirim var :)) şimdi yürüyüş zamanıııı akşamada bisiklet sürerim biraz..hava yaqmurlu olmazsa tabiiii..

bende ona başlayım cnm o zaman..ben ve yapan arkadaşlarım bir litre suya bir çay kaşıqı karbonata koyup gün içinde aç veya tok karnına bitiriyoruz bir litre suyu..ben iki gündür içemiyorum karbonatımı dükkanda unuttum iki gündürde gitmiyorum eşimede getir demek aklıma gelmiyor malum misafirim var :)) şimdi yürüyüş zamanıııı akşamada bisiklet sürerim biraz..hava yaqmurlu olmazsa tabiiii..

canım baksana burada ne diyor
Milliyet - Karbonat diyetine dikkat!

korktum açıkcası :18:

canım baksana burada ne diyor
Milliyet - Karbonat diyetine dikkat!

korktum açıkcası :18:

göstermen iyi oldu canım bende korktum şimdi..zayıflama uqruna saqlıktan olmanın gereqi yok..içmesek mi ne yapsak? bilemedim şimdi..ya kitabı var bunun doktorun yazdıqı alkali diyet diye ben ona güvenerek kullandım zaten..he kitabın içeriğinde karbonatlı su için diye yazıyormu onu bilemiyorum tabi..belki kitapta yazan alkali yiyecekler yememizle ilgilidir.

göstermen iyi oldu canım bende korktum şimdi..zayıflama uqruna saqlıktan olmanın gereqi yok..içmesek mi ne yapsak? bilemedim şimdi..ya kitabı var bunun doktorun yazdıqı alkali diyet diye ben ona güvenerek kullandım zaten..he kitabın içeriğinde karbonatlı su için diye yazıyormu onu bilemiyorum tabi..belki kitapta yazan alkali yiyecekler yememizle ilgilidir.

bence içmeleyim limonlu suda aynı etkiyi yaratıyor sonuçta hem bitki çayıda içiyoruz ne bileyim. sağlığımızdan olmayalım :26:

slm! bende diyete bugün başladım;

sabah
1 dilim tam buğday ekmeği ile 1 domates 1 salata ve kibrit kutusundan küçük peynir yedim

öğlen
4 kaşık pilav 1 haşlanmış tavuk baget 3 çeri domates

akşam
salata + 5 erik+ 3 tane susamlı çubuk

arada 1 bardak şekersiz çay içtim

bolca su içtim

akşamda acıkırsam bir elma yerim

ve yaklaşık 3 km hızlı tempoda yürüdüm

arkadaşlarada söyledim canım bende içmiycem..hatta arkadaşın tekine eczacı bayaqı tepki göstermiş zararlı diye yeni söyledi oda.

iyi olmuş desene araştırdığım :30:

ne içmiyorsunuz ben orasını kaçırdım :)

Karbonatlı su icmiyorlar :)

evet canım karbonatlı su birde araştırmadan içseydim midemde zaten sorun var gerisini düşünemiyorum. :50:

en güzeli bildiğimiz yol... :18:

sade nescafe içiyorum bende canım birşey istemiyor öğlene doğru anca yerim sanırım :19:

yediklerimi bende yazim bari :)

7-7,30 arası 2 bardak su (bu içilen sirkeli su,sıcak, karbonatlı su, limonlu su gibi şeyleri fazlasıyla ikiye katlayan bir yöntem çünkü bunlar sadece mide rahatsızlıklarını çoğaltmaya yarıyormuş)

7,30 kahvaltı
1 bardak şekersiz çay
bol yeşillik
işaret ve orta parmağınızın oluşturduğu boyut kadar 2 dilim peynir (1 dilimi yumurtayla değiştirilebiliyor)
5 zeytin (2 adet cevizle değiştirilebiliyor)
1 dilim tam tahıllı kızarmış ekmek

9,30
3 adet kuru kayısı, 1 bardak tarçınlı yeşil çay

12 de öğle yemeğinde de ne çıkarsa ona göre :)

iyi olmuş desene araştırdığım :30:

evet canım karbonatlı su birde araştırmadan içseydim midemde zaten sorun var gerisini düşünemiyorum. :50:

en güzeli bildiğimiz yol... :18:

sade nescafe içiyorum bende canım birşey istemiyor öğlene doğru anca yerim sanırım :19:

bu arada sade de olsa nescafe selülite sebep oluyormuş

yediklerimi bende yazim bari :)

7-7,30 arası 2 bardak su (bu içilen sirkeli su,sıcak, karbonatlı su, limonlu su gibi şeyleri fazlasıyla ikiye katlayan bir yöntem çünkü bunlar sadece mide rahatsızlıklarını çoğaltmaya yarıyormuş)

7,30 kahvaltı
1 bardak şekersiz çay
bol yeşillik
işaret ve orta parmağınızın oluşturduğu boyut kadar 2 dilim peynir (1 dilimi yumurtayla değiştirilebiliyor)
5 zeytin (2 adet cevizle değiştirilebiliyor)
1 dilim tam tahıllı kızarmış ekmek

9,30
3 adet kuru kayısı, 1 bardak tarçınlı yeşil çay

12 de öğle yemeğinde de ne çıkarsa ona göre :)

ben uykuyu seviyorum ve kahvaltımı geç yapıyorum acaba bir etki edermi kilo vermede yani en geç 9 da uyanıyorum ama 10 nu buluyor kahvaltı

ben uykuyu seviyorum ve kahvaltımı geç yapıyorum acaba bir etki edermi kilo vermede yani en geç 9 da uyanıyorum ama 10 nu buluyor kahvaltı

doktorumun söylediği en geç 9,30 ta kahvaltıma başlıyor olmam lazım çokta geç olmaması gerekiyor mide boş kalınca metabolizma yavaşlıyormuş

evet çünkü fazla uyumakta kilo alma sebebi ne kadar erken güne başlarsan o kadar iyi hissedersin :)

Back
X