- 11 Nisan 2012
- 108
- 3
- 118
- 35
- Konu Sahibi Cardialgia
inşallah en kısa zamanda istediğin gibi kilo verirsin :) ben şimdilik iş yoğunluğuma döneyim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar yarından itibaren spora başlayalım ne dersiniz.
sabah aç karnımızla yapacağımız spor direk yağ yakıyormuş ne dersiniz?
spora başlama fikri çok güzel kızlar..ben her gün yürüyüş yapıyorum ve bisiklete biniyorum fakat extra bir şeyler daha yapmak istiyorum.bugün bir arkadaşım Callanetics egzersizlerini önermişti çok inceleyemedim fakat 7 dk yapıldıqını ve çok güzel sonuç aldıqını söyledi ama zormuş biraz..siz ne yapmayı düşünüyorsunuz, hangisine başalayalım..?
Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube
bunu yapmayı düşünüyorum canım ben. ayrıca eşim karbnat almış eczaneden nasıl kullanayım günde kaç kez ya anlatırmısın canım tekrar.![]()
Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube
bunu yapmayı düşünüyorum canım ben. ayrıca eşim karbonat almış eczaneden nasıl kullanayım günde kaç kez ya anlatırmısın canım tekrar.
mideye yada başka organa hergün içmek zarar vermez dimi
bende ona başlayım cnm o zaman..ben ve yapan arkadaşlarım bir litre suya bir çay kaşıqı karbonata koyup gün içinde aç veya tok karnına bitiriyoruz bir litre suyu..ben iki gündür içemiyorum karbonatımı dükkanda unuttum iki gündürde gitmiyorum eşimede getir demek aklıma gelmiyor malum misafirim var :)) şimdi yürüyüş zamanıııı akşamada bisiklet sürerim biraz..hava yaqmurlu olmazsa tabiiii..
bende jillianın 30 day shredini yapıyorum yukarda linkini verdiğini, ben 2 gunde bile etkisini gordum :)
göstermen iyi oldu canım bende korktum şimdi..zayıflama uqruna saqlıktan olmanın gereqi yok..içmesek mi ne yapsak? bilemedim şimdi..ya kitabı var bunun doktorun yazdıqı alkali diyet diye ben ona güvenerek kullandım zaten..he kitabın içeriğinde karbonatlı su için diye yazıyormu onu bilemiyorum tabi..belki kitapta yazan alkali yiyecekler yememizle ilgilidir.
bence içmeleyim limonlu suda aynı etkiyi yaratıyor sonuçta hem bitki çayıda içiyoruz ne bileyim. sağlığımızdan olmayalım :26:
ne içmiyorsunuz ben orasını kaçırdım :)
arkadaşlarada söyledim canım bende içmiycem..hatta arkadaşın tekine eczacı bayaqı tepki göstermiş zararlı diye yeni söyledi oda.
ne içmiyorsunuz ben orasını kaçırdım :)
Karbonatlı su icmiyorlar :)
iyi olmuş desene araştırdığım
evet canım karbonatlı su birde araştırmadan içseydim midemde zaten sorun var gerisini düşünemiyorum.
en güzeli bildiğimiz yol... :18:
sade nescafe içiyorum bende canım birşey istemiyor öğlene doğru anca yerim sanırım![]()
yediklerimi bende yazim bari :)
7-7,30 arası 2 bardak su (bu içilen sirkeli su,sıcak, karbonatlı su, limonlu su gibi şeyleri fazlasıyla ikiye katlayan bir yöntem çünkü bunlar sadece mide rahatsızlıklarını çoğaltmaya yarıyormuş)
7,30 kahvaltı
1 bardak şekersiz çay
bol yeşillik
işaret ve orta parmağınızın oluşturduğu boyut kadar 2 dilim peynir (1 dilimi yumurtayla değiştirilebiliyor)
5 zeytin (2 adet cevizle değiştirilebiliyor)
1 dilim tam tahıllı kızarmış ekmek
9,30
3 adet kuru kayısı, 1 bardak tarçınlı yeşil çay
12 de öğle yemeğinde de ne çıkarsa ona göre :)
ben uykuyu seviyorum ve kahvaltımı geç yapıyorum acaba bir etki edermi kilo vermede yani en geç 9 da uyanıyorum ama 10 nu buluyor kahvaltı
doktorumun söylediği en geç 9,30 ta kahvaltıma başlıyor olmam lazım çokta geç olmaması gerekiyor mide boş kalınca metabolizma yavaşlıyormuş