• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 Kilo vermek isteyenlerin günlüğü olsun :)

merhaba kızlar..bende kahve kokusuna geldim :)) ilk sayfaları okudum sadece .kilo verdinizmi bilmiyorum umarım herşey istediğiniz gibi gitmiştir. benim hedefim 40 kq kızlar..6 gün önce 119 kq le başladım şuan 114 kq dayım..yani katetmem gereken çok yol var.boyum 1.75..diyetin yanında yürüyorum ve bisiklet biniyorum..bu arada 29 yaşındayım ve 3 çocuqum var..8 ay önce doqum yaptım ve çok fazla kilo aldım (30 kq kadar) emzirdiğim için diyete başlayamamıştım yeni bıraktı artık emmiyor bende artık başlamam gerek dedim ve başladım..inş azmin zaferinide görürüm :))

merhaba canım hoşgeldin benim kızım da yaşında hala emiyo bırakamadık...
maşallah kilon gitmiş bile birbirimize destek olarak vericeğiz kiloları inşallah ..

maşallah kilon gitmiş bile birbirimize destek olarak vericeğiz kiloları inşallah ..

sen ne yedin bakalım öğlen.
ben birazdan kendime form çay yapacağım.

neden acayip bir psikolojiye girdim ya :14:

ooyy maşallahhhh onu banaaaaa verseneeeeee benim olsunmuuuuu :9:

yerim onu oyuncak gibi yaaaa..

kıyamam bu yaşta rejim psikolojisine girecek yavrumm :emir_bebek:

Rabbim size bağışlasın. (AMİN)

aminn cnaım çok saol..senin yok galiba çocuk. Rabb^im isteyen herkesi hayırlı evlat sahibi yapsın inş.

hoşbuldummm :16: Allah baqışlasın yavrunu canım..maşallahh emer inş 2 yaşına kadar bizimki bıraktı geçen ay..çok güzel moral verdin kilon gitmiş diyerek tşkler..daha çoook uzun bir yol var önümde hayırlısıyla onuda becercem inş..

sen ne yedin bakalım öğlen.
ben birazdan kendime form çay yapacağım.

neden acayip bir psikolojiye girdim ya :14:

bak ben onu yazmaya girmiştim unutmuşum yazmayı bulgur salatası yaptım canım yeşillik ve bulgurla.. canım kısır istiyodu bende kısıra benzetmeye çalıştım yağı ve tuzu az oldu yeşilçayla yedim 1 tabak..
ardından da küçük gofret yedim tatlı olarak..
akşamıda aynı yaptım sonra kek yedim küçük..
bitirdim ben bugünü..
çorba yaptım ama canım çekmedi ......
akşam çok acıkırsam 1 elma yerim ve tabi su ve yeşilçay içerim bu kadar .
keşke azcıkta spor olsaydı ama yok malesef başlarım inşallah en yakın zamanda ..

günaydın tatlımm. evet pul biber dışında kekikte atıyorum dün evde yoktu aldım. arkadaşım kekik çayıyla güzel kilo verdi. ben çayları yapıp termosa koyuyorum gidip gelip içiyorum. birde ben goji berry meyvesi tüketiyorum. bir avuç çayımla beraber. bunla ilgili konumda var

http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/606996-goji-berry-katilmak-isteyen-varmi.html

seni beklerim buraya sende bildiklerini paylaş daha verimli oluruz. sen kaç kilo vermek istiyorsun :16:
ben gün içinde içtiğim gibi bide yatarken rutin 4 fincanlık çayımı yapıyorum onu içmeden yatmam hiç... içinde ne ararsan var yani... benim vermem gereken şimdilik 10 daha sonra 5 daha vercem toplam 15 kilom var yani acil gitmesini istediğim 10 kilom var 60 olmak istiyorummm sonra da 55 tabi sonra da bebekkkkkk:60:
kendime olan güvenim kalmadı ya :14:

bak asla böle şeyler duymucam senden haaa kızarım bak neden kendine güvevin kalmadı bakem senin fıstık gibisin hep böle düşünceksin... asla ve asla böle düşüncelerle motivasyonu bozmak yok bi anda gitmez bu kilolar sabır sabır sabır... ben taaa 1 ocaktan beri ugrassıyorum inanki o gün basladım diyete giden daha 17 kilo az verdim ama asla umudumu kaybetmiyorum daha da verecem inşallah sakın canım morallri bozmak yok herkes yapıyorsa bizde yapıcaz ve her zamannnn BEN DÜNYANIN EN GÜZEL KARISIYAMMM diceksin ok...:9:

bak ben onu yazmaya girmiştim unutmuşum yazmayı bulgur salatası yaptım canım yeşillik ve bulgurla.. canım kısır istiyodu bende kısıra benzetmeye çalıştım yağı ve tuzu az oldu yeşilçayla yedim 1 tabak..
ardından da küçük gofret yedim tatlı olarak..
akşamıda aynı yaptım sonra kek yedim küçük..
bitirdim ben bugünü..
çorba yaptım ama canım çekmedi ......
akşam çok acıkırsam 1 elma yerim ve tabi su ve yeşilçay içerim bu kadar .
keşke azcıkta spor olsaydı ama yok malesef başlarım inşallah en yakın zamanda ..

:20: olmadı şimdi.

kaçamaklar şimdi değil:19:

bende enginar kalbine bulgur pilavı 3 kaşık.

fırında küçük tavuk but.

salata

yogurt (zencefil,zerdaçal,pul biber,kekikli)

:31:

ben gün içinde içtiğim gibi bide yatarken rutin 4 fincanlık çayımı yapıyorum onu içmeden yatmam hiç... içinde ne ararsan var yani... benim vermem gereken şimdilik 10 daha sonra 5 daha vercem toplam 15 kilom var yani acil gitmesini istediğim 10 kilom var 60 olmak istiyorummm sonra da 55 tabi sonra da bebekkkkkk:60:

bak asla böle şeyler duymucam senden haaa kızarım bak neden kendine güvevin kalmadı bakem senin fıstık gibisin hep böle düşünceksin... asla ve asla böle düşüncelerle motivasyonu bozmak yok bi anda gitmez bu kilolar sabır sabır sabır... ben taaa 1 ocaktan beri ugrassıyorum inanki o gün basladım diyete giden daha 17 kilo az verdim ama asla umudumu kaybetmiyorum daha da verecem inşallah sakın canım morallri bozmak yok herkes yapıyorsa bizde yapıcaz ve her zamannnn BEN DÜNYANIN EN GÜZEL KARISIYAMMM diceksin ok...:9:

ah canım çok moral oldu bu yazdıkların zaten kilo alınca güven sorunu yaşadım. ama eşim veriyorsun belli dediiiiii :8: :nazar::nazar::nazar::nazar:

evet birlik olup vereceğiz bu yaz bizden korksunnnn :13:

çoookkk sağolll yüzüm güldüüü, Allah'ta seninkini güldürsün :16:

ah canım çok moral oldu bu yazdıkların zaten kilo alınca güven sorunu yaşadım. ama eşim veriyorsun belli dediiiiii :8: :nazar::nazar::nazar::nazar:

evet birlik olup vereceğiz bu yaz bizden korksunnnn :13:

çoookkk sağolll yüzüm güldüüü, Allah'ta seninkini güldürsün :16:

aminnn canım gül tabi halimize cok şükür hastalık derecesinde olanlar ne yapsın biz gene boğazımızı tutup verebiliyoruz ALLAHIM ölelerine de şifa versin cok şükür halimizee.. hem biz kilodan değil kilolar bizden korksun onları göndercezzzzzzzzz kurtulcaz artıkk tamam mı tatlım moraller hep yüksek olmalı ben seni takipteyim herzamanda destek olmaya calısacagım...

aminnn canım gül tabi halimize cok şükür hastalık derecesinde olanlar ne yapsın biz gene boğazımızı tutup verebiliyoruz ALLAHIM ölelerine de şifa versin cok şükür halimizee.. hem biz kilodan değil kilolar bizden korksun onları göndercezzzzzzzzz kurtulcaz artıkk tamam mı tatlım moraller hep yüksek olmalı ben seni takipteyim herzamanda destek olmaya calısacagım...

çok iyisin canım, çok teşekkür ederim... :54:

çok iyisin canım, çok teşekkür ederim... :54:

rica edeirm o senin iyiliğin ben sadece umutsuzluğa kapılıp vazgeçmeni istemiyorum cok zor bi süreç ama sonu cok güzel olacak ben suan meyvelerini toplamaya basladım cevremdeki herkes tarafından farkediliyor ve herkes bana ne yaptıgımı soruyor. tabi bu da cok güzel bi duygu

günaydınn bugün biraz geciktim, zaten gelen de olmamış :1:

sabah kalktım biberiyeli güllü yeşil çayımı içtim
2 yumurta
1 domates
4 zeytin
bugün azcık yağsız peynir yedim (canım istedi)

şimdi tüm evi temizleyeceğim hem de spor olur.

aç değilim, acıkırsam yogurt yerim

günaydınn bugün biraz geciktim, zaten gelen de olmamış :1:

sabah kalktım biberiyeli güllü yeşil çayımı içtim
2 yumurta
1 domates
4 zeytin
bugün azcık yağsız peynir yedim (canım istedi)

şimdi tüm evi temizleyeceğim hem de spor olur.

aç değilim, acıkırsam yogurt yerim

merhaba canım bende geç kaldım bugün :emir_bebek::emir_bebek:bebişimi banyo ettirdim şimdide emziriyorum bi yandan da yazayım dedim...
sabah..1 kase çorba içtim
1 dilim kepek ekmeği
ara bir avuç çekirdek
1 fincan nescafe
öğlen..kırmızı et az yağda kızarmış
ve yoğurt
tatlı olarakta yoğurta az pekmez kattım
bebiş uyusun yeşil çay içeceğim
ya ben su içemiyorum :20:
temizliğin bitmiştir umarım bitmediyse kolay gelsin canım...

Back
X