• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 Kilo vermek isteyenlerin günlüğü olsun :)

merhaba canım hoşgeldin :16:

bildiklerini bizimle paylaşman çok güzel olmuş çok teşekkür ederim. burada birlik olup hedefimize ulaşacağız. hergün ne yediğini ve yaptığın sporları paylaşırsan birbirimize daha faydalı oluruz.

seni bekleriz. :10:

Hoş bulduk tamamdır. O zaman bugünden başlayayım;

Sabah;

Aç karnına enginarsuyu olan karısımımdan ve 9 lu form cayımdan ictim,
Sonra 1 bardak k-flakes'e 1 bardak süt katarak yedim

arada 5 tane madem

öglen ızgara tavuklu yagsız salata ( yemek oncesi yine 9lu caydan ictim)

Aksama henuz ne yapacagıma karar veremedim ama ızgara bişeyler olabilir..

Bu arada Jillianın 30 days shredi gerçekten güzel, tavsiye ederim.

bende kilo verme konusunda sana katılabilirim ama yediklerinin arasında patates var geçen aya kadar diyetisyene gidiyordum ilk uzak durulması gerekenin patates olduğunu söylüyor

bende kilo verme konusunda sana katılabilirim ama yediklerinin arasında patates var geçen aya kadar diyetisyene gidiyordum ilk uzak durulması gerekenin patates olduğunu söylüyor

merhaba canım hoşgeldin aramıza.

haklısın onu sonradan anladım ama fazla değil sadece 1-2 tane küçüktü o zaman dan beri yemiyorum.

sen kaç kilosun, diyetisyenin neler önerdi :7:

Hoş bulduk tamamdır. O zaman bugünden başlayayım;

Sabah;

Aç karnına enginarsuyu olan karısımımdan ve 9 lu form cayımdan ictim,
Sonra 1 bardak k-flakes'e 1 bardak süt katarak yedim

arada 5 tane madem

öglen ızgara tavuklu yagsız salata ( yemek oncesi yine 9lu caydan ictim)

Aksama henuz ne yapacagıma karar veremedim ama ızgara bişeyler olabilir..

Bu arada Jillianın 30 days shredi gerçekten güzel, tavsiye ederim.

evet yapacağım jilyanı .hep beraber başlasak daha iyi olur gün belirleyelim.

MESELA YARIN SABAH OLURMU ?

bende biberiyeyi yeşil çayıma,rezeneme,içtiğim tüm bitki çaylarına katıyorum harika birşey,tüm şişkinliğimi aldı.

:16:

Son düzenleme:
ben alerji ilaçları kullanıyordum 71 kiloya çıktım diyetisyen sayesinde şuan 66 kiloyum diyetisyene gitmeyi bıraktım şimdi kendi listelerimi uygulamaya devam ediyorum günde 8 öğün bir şeyler yiyorum gün içinde 2,5-3 lt arası su tüketimi 2 fincan mate çayı ve 2 fincan yeşil çay

Kızlar yarından itibaren spora başlayalım ne dersiniz.

sabah aç karnımızla yapacağımız spor direk yağ yakıyormuş ne dersiniz?

ben sabah yapamam işe yetişmeye çalıştığım için ama akşamları 1,5 saatimi ayırıyorum

ben alerji ilaçları kullanıyordum 71 kiloya çıktım diyetisyen sayesinde şuan 66 kiloyum diyetisyene gitmeyi bıraktım şimdi kendi listelerimi uygulamaya devam ediyorum günde 8 öğün bir şeyler yiyorum gün içinde 2,5-3 lt arası su tüketimi 2 fincan mate çayı ve 2 fincan yeşil çay

geçmiş olsun canım.

bende diyetisyen için tahlillerimi vermiştim ama gitmedim.

genelde hep aynı, şükür iyi gidiyorum şuan için.

ne kadar zamanda indin 66 kiloya

tam beş haftada her hafta 1 kilo olması gerekende o zaten sağlıklı ve sadece yağ yakımı oluyor ama haftada 3-4 kilo verenler farkına varmadan yağın yanında vücutlarındaki protein ve su miktarını da düşürüyor ve günde sadece 3 öğün yemek yemek kilonuzun yeniden alınmasına sebep oluyor

50 dk bisiklete biniyorum yada ortalama bir buçuk saat yürüyorum sonra 30-45 dk arası evde pilates yapıyorum

tam beş haftada her hafta 1 kilo olması gerekende o zaten sağlıklı ve sadece yağ yakımı oluyor ama haftada 3-4 kilo verenler farkına varmadan yağın yanında vücutlarındaki protein ve su miktarını da düşürüyor ve günde sadece 3 öğün yemek yemek kilonuzun yeniden alınmasına sebep oluyor

elbette olması gereken o ama biliyorsun vücut önce ödem atıyor, sonra yağ...

ben kendimi hiç aç bırakmıyorum aralarda domates,salatalık ve yoğurt yiyiyorum.

zaten vücudu aç bırakan hiçbir diyeti yapmam sadece az ve sık ama ölçüler küçük küçük.

:34:

ben şuan yediğim kadar daha önce yemek yemiyordum :)

zaten hep söylüyorlar sağlıksız beslenme kilo aldırır diye.
haklısın bende gün içinde toplasan bayağı yiyiyorum ama ölüçüyü ,ekmeği, tuzu kesince baktım kilo veriyorummm ayy dilerim hepimiz dilediğimiz kiloya geliriz. haziran 15 e kadar ilk hedef 10 sonra 5 :26:

facebook ta liptonun sayfasında uygulama var tavsiye ederim dün akşam ona başladım ebru şallının 8 hafta devam edecekmiş

facebook ta liptonun sayfasında uygulama var tavsiye ederim dün akşam ona başladım ebru şallının 8 hafta devam edecekmiş

benim yok canım. zaten plates yapmayı düşünmüyorum ben. diğeri daha kesin sonuçlar veriyor ve daha net geliyor bana fikrimce ...
:34:

Son düzenleme:
spora başlama fikri çok güzel kızlar..ben her gün yürüyüş yapıyorum ve bisiklete biniyorum fakat extra bir şeyler daha yapmak istiyorum.bugün bir arkadaşım Callanetics egzersizlerini önermişti çok inceleyemedim fakat 7 dk yapıldıqını ve çok güzel sonuç aldıqını söyledi ama zormuş biraz..siz ne yapmayı düşünüyorsunuz, hangisine başalayalım..?

Back
X