Hoşbulduk bitanem evet inşallah başlıyorum aynısını yapmaya çalışıcam belki etleri sebze ilr değiştiririm[/QUOTE
Sen etci değilsin tabi bende değiştirdim bugün nohut yedim biftek olmuş 70 zor biraz mercimege Nohut a fasulye ye nolmus
Kizlar demistim ya anneme gidiyorum diye.ölçü biraz kacti.menu cok guzeldi.ama cok abartmadan yedim.
- ızgara tavuk yarım avuc kadar cok az da ciger kavurma.
- 15 adet zeytinyagli yaprak sarma ama ince
- 4 yemek ks.domatesli bulgur pil.
- Taze fasulyeyi catalladim.
- 1 ad.Tuzlu kurabiye.
- 5 uzum tanesi
KESINLIKLE basarmissin bende öyle bi tencereyi bitirebilirim zeytinyağlı olduktan sonra 3 4 ay oldu yemiyorum bende ama afiyet olsun bunlar hergün olan şeyler değil çokta değil zaten hiç biri kararındaSorma sorma çatalla olan kavgam görülmeliydi.şaka bi yana ben sarma dolma hastasiyim.ama zeytinyaglu ege usülü.en cok sarmada zorlandim.ama yinw de basardim galiba.
Canim bozma moralini.uzun zamandir diyetteysen vucudun savunma gecmistir.belki de az ama sık sık yemen gerekiyo.cunku isvec diyetinde neredeyse oglene kadar acsin.basladigin diyeti bitirdikten sonra bi de sabah bol protein.oglen normal yemek.aksam sqlata yogurt ya da corba salata gibi bi seyler dene.cunku her bedenin verdigi tepkiler farklı.Gunaydin kizlar cok moralim bozuk biliyorsunuz tarti gunumdu bugun ve hic kilo vermemisim aksine 200 gram alarak 83.8 olmusum off ya buladar ac kalim spor yapim gene tik yok
Insallah canim ya bir aydan fazladir diyetteyim ama gecen cumartesi isvece basladim su 13 gunu bi tamamlayimda ona gore yeni diyetlere atilcam bi sekil gitmeli bu lanet olasi yaglarCanim bozma moralini.uzun zamandir diyetteysen vucudun savunma gecmistir.belki de az ama sık sık yemen gerekiyo.cunku isvec diyetinde neredeyse oglene kadar acsin.basladigin diyeti bitirdikten sonra bi de sabah bol protein.oglen normal yemek.aksam sqlata yogurt ya da corba salata gibi bi seyler dene.cunku her bedenin verdigi tepkiler farklı.
AMA SEN YILMA ÜZME TATLI CANINI.ATIVERİCEZ KİLOLARI,YAKIVERICEZ YAGLARI
Ay bilmiyorum insulinmi ne zikkim spor yapmadan hemen verdim yapinca veremedim bnde boyle oluyo anlamadim herelde spor yagi kasa dosusturuyo oda zaman aliyor yok ya hic kacamak yapmadim dun tek incir yedim hep ayni menum havuc yemiyorum bide ama yinede 13 gunu doldurcam moralim eksilerde cayimi ictim ama cok aciktim biseyler atistircam mecbur cay kahvedende cok aciktiriyorHemde tam yapmana rağmen çok ilginç 1 kilo da olsa vermen lazımdı unsilin direnci felan var mı sende batırdin mi hiç canım ona göre devam et boş yere aç gezme bende tartildim bugün 67 olmuşum tam anlamıyla dün 69 görmüştüm ama galiba suymus o ödem çayını ictikce gitti birikmiş odemler
Canim zaten sen diyeti bitir öyle spor yap sadece yürüyüş yap sakin sakin onu da kilo vermeden spor olmuyor yağ yanmiyor dediğin gibi bende geceden aç yattigim için benim oğlan gece boyunca emdi kahve içtim kuruyemiş yedim az önce de 5 6 tane bitter çikolata yedim çünkü elim zangir zangir titriyodu resmen emzirmek islerimi bozuyor o yüzden ben bi yerde dayanamiom beni zorlamayan şeylere bakcam mecbur yavaş yavaş sağlıklı vercem artıkSekersiz cayimi iciyor
Ay bilmiyorum insulinmi ne zikkim spor yapmadan hemen verdim yapinca veremedim bnde boyle oluyo anlamadim herelde spor yagi kasa dosusturuyo oda zaman aliyor yok ya hic kacamak yapmadim dun tek incir yedim hep ayni menum havuc yemiyorum bide ama yinede 13 gunu doldurcam moralim eksilerde cayimi ictim ama cok aciktim biseyler atistircam mecbur cay kahvedende cok aciktiriyor
beginner 8. gün pilatesimi de tamamladim :)günaydin :) ben geldim, dünkü aksam yemeginden sonra misafirlerle agzima 1 lokma koymadan günümü kapatmayi basardim, gerci o kdar yedikten sonra bu beklenemezdi zatensabahlari uyandigimda kahvaltidan önce agzima 2 adet taze incir atmayi düsünüyorum artik, hem bosaltim icin hem de saglik icin cok yararli. hemen kahvaltimi yazayim,'
uyaninca 2 adet taze incir yedim saat 10`da
kahvalti 11 `de
1 kase kadar havuc sote (3 yk yogurtla beraber) (az yagli, ama tuzunu fazla kacirmisim biraz)
kilo verdikce daha da mutlu oluyorum, hem hafifliyorum hem de saglik acisindan huzura kavusuyorum, aksama dolma var o yüzden sabahi olabildigince hafif tutmaya calistim, acikirsam arada bir seyler yerim belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?