Ayyy yarin tarti gunum 6 gün sonra tartiliyosun demi esracim inan bende heyecanla bekliyorum ne çıkacak bakim inşallah çok çok güzel sonuç alırsın ki iyice motive ol bizi bırakma
Ayy allah soyletiyor hadi insallahBence 5 gitmiştir senden
Canim benim eski kilom Allah kolaylik versin 74.5 le baslayan diyetim simdi 65.5 tayim .. 1 ay 2 haftalik surede 9 kilo verdim simdi ise metabolizmam yavasladi cunku ben spor yapmaz oldum ofluma bakmaktan yorgun dusuyorum.. ama insallah tekrar baslicam..dün 74.6 ile yattım şu an 73.9 bi inemedim 72 ye çok sinir durum
bayrama kadar 70 olur muyum senceCanim benim eski kilom Allah kolaylik versin 74.5 le baslayan diyetim simdi 65.5 tayim .. 1 ay 2 haftalik surede 9 kilo verdim simdi ise metabolizmam yavasladi cunku ben spor yapmaz oldum ofluma bakmaktan yorgun dusuyorum.. ama insallah tekrar baslicam..
Direnc gosteriyor olabilir aslında bi gün boyunca sivi diyeti filan yapsan metabolizma sasirabilir inebilirsin belkidün 74.6 ile yattım şu an 73.9 bi inemedim 72 ye çok sinir durum
Bebeğim hoşgeldin sonunda aynı diyete mi baslioz oh iyiSelam kızlar bende isveç diyetine başlamak istiyorum başlangıç kilom 62 inşallah bayrama kadar 55 olurum
Hoşbulduk bitanem evet inşallah başlıyorum aynısını yapmaya çalışıcam belki etleri sebze ilr değiştiririmBebeğim hoşgeldin sonunda aynı diyete mi baslioz oh iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?