iyiki dogduuunHerkese Günaydın bugün benim diyetim yok çünkü doğum günüm bugün önüme ne gelirse yemeyi düşünüyorum
DOĞUMGÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM.Herkese Günaydın bugün benim diyetim yok çünkü doğum günüm bugün önüme ne gelirse yemeyi düşünüyorum[/QUOTE
Canim bende 64.4 kg yum hemen hemen ayniyizIyi ki dogduun mutlu yillar :))
Tartildim bende 63.7 den 63.3 olmuşum, gitmiş 400 gram. Sabah kahvemi ictim simdide bir dilim salam ve yulaf kepekli yogurt yicem.
7 gunde 7 kilo diye bi diyet yapmistim canim ben tam uymadan 4 günde 2 kilo verdim istersen yazabilirim listeyi, birde yogurt hurma diyeti var o da çok etkili="serpileren1, post: 42496312, member: 703069"]Aynen bayrama kadar benim de 4 kaldı isvec yarın bitince ödülümü yiyip başka bi diyete başlamayı düşünüyorum nasil bi diyet yapmam lazim kararsızım öneriniz varsa lutfen paylaşır misiniz :)
Aa daha sıkı takiplesebiliriz o zaman fark olmadigi icin daha cok fayda görürüzCanim bende 64.4 kg yum hemen hemen ayniyiz
Yazabilirsen çok memnun olurum[/QUOTE]7 gunde 7 kilo diye bi diyet yapmistim canim ben tam uymadan 4 günde 2 kilo verdim istersen yazabilirim listeyi, birde yogurt hurma diyeti var o da çok etkili
7gunde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?