10 kiloya hoşçakal diyelim mi diyelim diyenler haydi eşlik edin de bu yük bitsin

Kizlar benim de ikndi menüsü:
taze fasulye 5 yemek kas.
Bolca yogurtlu semizotu kavurmasi
Fırın makarna(besamel sossuz az yagli avuc icinin yarisi kadar)
Yalniz simdi komsudan kahveden geliyorum.
Sekerli bi kahve
2 ceviz 1 cay kasigi bal

selam ben geldim :)

sabah uyaninca, 3 taze incir

kahvalti 10`da
1 porsiyon patates salatasi,
5 tane siyah zeytin (ev yapimi)
2 tatli kasigi dogal sekersiz karadut pekmezi

saat 13:30
1 kutu ayran

aksam 19:15
1 tabak biber soslu makarna (sos konserve sos evde yapildi koca bir tencere sosun icine 1 cay bardagi yan konmus sadece, o yüzden az yagli makarna yemis oldum :) )

bugun spor yok ama carsidaydik sabahtan beri, sürekli ayaktaydik cok yoruldum günü böyle kapatirim

Herkese Günaydın bugün benim diyetim yok çünkü doğum günüm bugün önüme ne gelirse yemeyi düşünüyorum

selam ben geldimm :)

sabah uyaninca, 2 adet taze incir

kahvalti 10:30
1 adet yulaf kepekli krep (servis tabagi büyüklügünde)
1 kk ezine,
3 parca salatalik,
3 tatli kasigi ev yapimi biber sosu
5 siyah zeytin ev yapimi

Mutlu yıllar ☺tünaydın herkese bugun sabah limonlu rende havucumu yedim artık 12.gün yarın son günüm çok heyecanlıyım ☺☺ ama şu regl durumu yüzünden gram gram gidio kilolar hadi bakalım herkese sabırlar simdi balık var ama balığı haşlamayı düşünmüyorum fırına sürücem herkese afiyetler olsun kizlarr ☺☺

Teşekkürler kızlar çok mersi birlikte uzun yıllara inşallah

Iyi ki dogduun mutlu yillar :))
Tartildim bende 63.7 den 63.3 olmuşum, gitmiş 400 gram. Sabah kahvemi ictim simdide bir dilim salam ve yulaf kepekli yogurt yicem.

Benim de diyet yalan oldu bugun.sabahin yedisinden beri denizdeyiz.yedik ictik.Gittiiii gitttiiii gittttiii gül gibi rejimim

sabah uyaninca, 2 adet taze incir

kahvalti 10:30
1 adet yulaf kepekli krep (servis tabagi büyüklügünde)
1 kk ezine,
3 parca salatalik,
3 tatli kasigi ev yapimi biber sosu
5 siyah zeytin ev yapimi

aksam 19:15
1 tabak domatesli pilav,
1 kase yogurt

bugun de misafir vardi ben yine onlar kek börek yerken yemedim, aksam yemegim cok geldi galiba midem bulaniyor suan, pilates yapma niyetindeyim ama bakalim midemin durumuna bagli

Selamlaaar sanki bir motivasyon düşüklüğü olmuş sayfada, amanin hanimlar 10 kilo az buz değil dikkat edelim.... bende ogleden sonra 1 saat yürüdüm küçücük bi su böreği yedim aksam yemeğinde de 200 gram tavuk vardi 70 gram anca yedim azicik yagsiz yesil salata ve biraz üzüm. Günü kapattim böylece

Aynen bayrama kadar benim de 4 kaldı isvec yarın bitince ödülümü yiyip başka bi diyete başlamayı düşünüyorum nasil bi diyet yapmam lazim kararsızım öneriniz varsa lutfen paylaşır misiniz :)

="serpileren1, post: 42496312, member: 703069"]Aynen bayrama kadar benim de 4 kaldı isvec yarın bitince ödülümü yiyip başka bi diyete başlamayı düşünüyorum nasil bi diyet yapmam lazim kararsızım öneriniz varsa lutfen paylaşır misiniz :)[/QUOTE]
7 gunde 7 kilo diye bi diyet yapmistim canim ben tam uymadan 4 günde 2 kilo verdim istersen yazabilirim listeyi, birde yogurt hurma diyeti var o da çok etkili
7gunde

7 gunde 7 kilo diye bi diyet yapmistim canim ben tam uymadan 4 günde 2 kilo verdim istersen yazabilirim listeyi, birde yogurt hurma diyeti var o da çok etkili
7gunde[/QUOTE]
Yazabilirsen çok memnun olurum

7gunde
Yazabilirsen çok memnun olurum[/QUOTE]

Canim ilk gun 10 taneye kadar yumurta
Ikinci gün yarim kilo salatalik yarim kilo domates
Üçüncü gun 1 kg tavuk gogsu
Dördüncü gun haslanmis patates
Besinci gun meyve
Altinci gün 1 kg haşlanmış kabak
Yedinci gunde 1 kg yesil elmadan yapilmis sekersiz komposto

Ben en cok 2. Gunde zorlaniyordum onun dışında isvecten daha kolay aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…