10 kiloya hoşçakal diyelim mi diyelim diyenler haydi eşlik edin de bu yük bitsin

Benimde oglen menumde marul domates ve meyve vardi bense bol domatesli menemen ve bir seftali yedim sıkıntı olmas inşallah aksamda iyi yumurta ve yesil salata var yumurta yerine bi tabak mercimek çorbası icsem nolur sizce ikiside besin degerlerini karsiliyor diye duymustum ???

uyaninca 2 adet taze incir yedim saat 10`da

kahvalti 11 `de
1 kase kadar havuc sote (3 yk yogurtla beraber) (az yagli, ama tuzunu fazla kacirmisim biraz)

beginner 8. gün pilatesimi de tamamladim :)
saat 14`de
1 tabak karpuz yedim,

aksam 17:15
2,5 tane biber dolmasi,
1 kase cacik

günü böyle kapatmayi planliyorum :)

Iyi aksamlar kizlar anca girmeye vaktim oldu
Bugun saat 7 de ayaktaydim.. malum benim oglan erkenci
Kahvaltida
2 haslanmis yumurta
Yarim domates
4 dilim salatalik
1 tatli kasigi beyaz peynir
1 adet kivi
Yarim cay bardagindan az süt
1 bardak sari erik cayi

Ogle komsumlara gittim saat 14h00
Onlar kahvalti yapmamislardi
Ordada 1 haslanmis yumurta
Biraz salatalik domates
5-6 adet siyah zeytin
Birazda beyaz peynir
1 bardak normal cay sekersiz..
Ekmegi hic yemiyorum sadece canim eger cok isterse bir lokmalik kahvaltida recel'le yiyorum..

Birazdan aksam yemegimi yiyecem
1 adet tavuk gogsu kaynattim tuzsuz (artik tuz kullanmiyorum)
1 kase mercimek corbasi yaptim tavuk budunu onun icine koyacam..
Bol bol aci pul biber ..

Iste bu kadar kizlar ..
Hic spor yapmadim ev isi yaptim sadece.

Hee unutmadan hanimlar normalde ben pazar gunu tartiliyorum ama dayanamayip hafta icide bir defa tartiliyorumm..
Bugun supriz bi kiloyla karsilastimm...

Ben en son 65.5 dim ve bu sabah 64.4 .. yupiiii yupiiii yupiii cok sevindim artik yavas yavas veriyorum ama kalici olsun bana yeter.. darisi basiniza kizlar.. gayret edin sonucu goreceksiniz .. 38 bedene girecez insallah..

Ikindi yolda yediklerim ve ben bunlarla aksami kapatmayi düsünüyorum belki bu meyve yiyebilirim.
Izgara kofte 10 adet:350 kal.
Ayran:100 kal.
Pide:150
Dom.sogan:30

Sabahki yediklerimle toplamda 900 kal.yapiyo.
Gayet iyi ama insallah boyle kapatirim gunu.

Canim senin oglus kac yasinda.
Ben de her gun dikkst etsem de etmesem de tartiliydum.simdi carsambaya kadar tarti yok

İyi akşamlar kızlar bugün bende abarttim misafirlerim vardı pogaca kek kiymali makarna fanta derken finish olay yani ama azar azar yedim 4 kaşık makarna 1 pogaca ince dilim kek 1 bardak fanta daha bişe yemedim yemem de inşallah yarın detoks günü olacak insallah

afiyet olsunn :) arada ben de yiyorum öyle. hem ruhen hem de bedenen cok iyi geliyor

ay insallah bende 65 leri 64 leri görürüm günü de güzel tamamlamissin cok begendim
seni de tebrik ediyorumm

İyi akşamlar kızlar bende bugün 10.günümü bitiriyorum menüye sadık kaldım kahvaltıda Nescafe ile etimek imi yedim öğlen semizotu otu domates ve elma akşam ise 2 haşlanmış yumurta 1 salatlik 3 ince dilim de sucuk yedim salam kalmamıştı ama regl olduğum için sanirim sabah tarti da bi değişim yoktu bakalım 3 güncuk kaldı ☺☺

Gunaydin hanimlar nasilsiniz .. ben iyiyim cok sukur ..
Kalkis saat 7h00
3 kuru kayisi
1 bardak yeşil çay

30 dkk sonra 1 haslanmis yumurta
Salatalik domates
Beyaz peynir ..
Birazdan yaparim kahvaltimi ..

Kalanlari aksam yazarim kizlar guzel kilo vermeniz dilegiyle iyi gunler... grsuruz ..

Günaydın kızlar bugün 8 gibi kalktık ödem çayımi içtim yarım ceviz 2 badem 2 fındık 2 antep fıstığı yedim yağ yakıcı suyumu içtim öğlene de patlıcan ve biber fırına sürdum bol baharatlı onu yicem bugün de 10000 adimimi tamamlarım tempolu şekilde herkese de tavsiye ederim özellikle tempolu yaparken karninizi içeri çekin bittikten sonra süper çalışıyor çünkü

Günaydin kizlar benim de kalkis:6.35
6.45-7.45 yuruyus
Yalniz 8.bucuk gibi tekrar yattim.12ye geliyodu esim uyandirdi.dünün yorgunlugu vurdu beni.
Kahvalt(oglen de diyebiliriz):kk süzme bey.peynir
1 domates
4 kıl biber
4 zeytin
1 dl.kspekli ekmek
Biraz siyah üzüm

Escumehcim senin ödem cayi ve yag yakici su dedigin neydi kuzum
Canim yağ yakıcı şu 1 lt suya bir salatalık bir limon bir avuç yeşil nane bir gece dolapta bekletiyosun ertesi gün tuketiyosun
Ödem çayı bir elma bir limon 1 kabuk tarçın 2 karanfil 1 lt suya koyup kaynatiyorsun kaynadiktan 5 dakika sonra ocaktan alıp suzuyosun gün boyunca içip bitiriyosun sürekli idrara çıkartıyor ve özellikle 5 günün sonunda göbek te inanılmaz fark oluyor tavsiye ederim cnm

Tekrar merhaba hanimlar

Agzim bos durmadi inanin
Kahvaltimi yaptim
Sonrasinda biraz antep fistikli dondurma yedim
1 siyah incir
Kucuk 1 dilim ananas
Pasta vardi ucundan catalla aldim
Simdide fistik aldim 6 tane onu yiyorum cunku midem kazandi :)
Unuttugum birsey kalmadi galiba
He bide maydanoz cayi ictim ..

Herkeslere merhabaaaa :) dün diyeti rezil ettim arkadaşlar hic yazmayayim bile neler yedigimi. 300 gram alaraktan uyandim bugün ve dank etti diyete ilk gununden başladım bende. Sabah iki kupa kahve oglen iki yumurtayla yagsiz omlet marul ve bir domates. Iki saat yürüyüş yaptim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…