10 kiloya hoşçakal diyelim mi diyelim diyenler haydi eşlik edin de bu yük bitsin

Yazabilirsen çok memnun olurum

Canim ilk gun 10 taneye kadar yumurta
Ikinci gün yarim kilo salatalik yarim kilo domates
Üçüncü gun 1 kg tavuk gogsu
Dördüncü gun haslanmis patates
Besinci gun meyve
Altinci gün 1 kg haşlanmış kabak
Yedinci gunde 1 kg yesil elmadan yapilmis sekersiz komposto

Ben en cok 2. Gunde zorlaniyordum onun dışında isvecten daha kolay aslında [/QUOTE]
Teşekkür ederim cankm

uyandigimda sular yoktu, ancak kahvalti yapabildim bugun

uyaninca 10:30, 2 adet taze incir

kahvalti 12:30
1 tabak karpuz,
1 kk keci peyniri

uyaninca 10:30, 2 adet taze incir

kahvalti 12:30
1 tabak karpuz,
1 kk keci peyniri

aksam 17:15
1 tabak semizotu yemegi,
4 yk sarimsakli yogurt

Kahvalti:hasl.yumurta
Kk peynir
Iki dilim bey.ekmek
Ara:lavaş pide(avuc ici kadar)
Öglen: bolca yogurtlu semizotu kavrmasi
Az salata
3 yemek k.taxe fasulye
Az makarna
Aksam : bol cacik
Yarim kase mercimek corbasi
Zeytin yagli biber dolma iki adet turk fincani kadar

Bende şimdi az yagli iki yumurta peynir maydanoz la omlet yaptim 3 ince dilimde salam yedim bir cay bardagida az yagli süt ictim bakalim sabah kac cikacagim. Bu arada diyete cok sıkı uymuyorum ben kahveyi filan sütlü içiyorum yada arada minik minik börek yiyorum

Gunaydiin bugun tartida +300 um malesef. Isvece ara verdim baska diyet yapicam. Sabah menum bir haslanmis yumurta yesillik yesil cay ve kk beyaz peynir

İsvec diyeti finitoo kızlar midem küçük kahvaltı etmek istemedi canım etmedim çayı özlemişim 2 fincan cay içtim ve 1.5 ltr su içtim bu saate kadar :) midemin küçüldü güne çok sevindim regl dönemine denk geldiği için toplam 6.5 kilo vermiş oldum isvecle şimdi yediklerime dikkat ederek güzelce zayiflicamm inşallah

Tebrik ederim mükemmel sonucc harikasin ben öğle yemeğinde koca bi kase mercimek çorbası içtim bi hafta sonra isvece tekrar baslamayi düşünüyorum

Merhaba kızlar bizde antepe geldik eşimle bugün akşam dönüyoruz inşallah yarın tekrar yogun tempo başlar bende meyve sebze ve çorba ağırlıklı beslencem bayrama kadar

selamlar ben geldim :)

kahvalti 8:30
1 porsiyon patates salatasi,
5 siyah zeytin,
2 tatli kasigi biber sosu,
1 yk tahin pekmez karisimi

saat 13 civari
4 top dondurma yedim (2 si kestaneli, 1 i karamelli, 1 i de bademli olmak üzere)
yedigim dondurma tamamen dogal yollarla yapiliyor bu konuda icim rahat bayadir da canim istiyordu iyi geldi simdiye kadar bunlar yediklerim

Ooo herkes sağlıklı besleniyor kilo veriyor durmadan kıskandım ha sizi ne bu böke canım

Süpppeeerrrrrrr,diyorum canim.maşallah ne güzel kactin kac kg oldun.bazen kafam atiyo isvec yapayim diyorum ama sagligi zorlamak istemiyorum.ama seni tekrar tekrar tebrik ediyorum. Yarin bir hafta olacak göbisimideki azalmadan baska sanki tarti cok oynamiyor.ne bileyim yürüyüs de yapiyorum yedigime de dikkat ediyorum
basķülde cok fark yok gibi.hayirlisi bakalim.

kahvalti 8:30
1 porsiyon patates salatasi,
5 siyah zeytin,
2 tatli kasigi biber sosu,
1 yk tahin pekmez karisimi

saat 13 civari
4 top dondurma yedim (2 si kestaneli, 1 i karamelli, 1 i de bademli olmak üzere)

saat 16
1 yesil elma

aksam 17:45
1 kase z.yagli taze fasulye,
1 kase yogurt

beginner seviye pilatesimin 10. günü tamam günü böyle kapatirim diye umuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…