• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 mart transfer olacaklar

Kızlaaar dün kan testi verdim yani T+9 da çok şükür pozitif 🙏😍 hiç umudum yoktu resmen şok oldum.
Yaaa çok sevindim ben de bugün 2. Testi verdim 3 katına çıkmış çok sevindim sürekli beklemek çok zor

T+ 11 de verdim bugün bende pozitifi gördüm. Pazartesi 2. Testi mi vericem 🙏katlanarak artsın hepimizin inşallah 🙏
Hayırlı olsun çok sevindim ❤️ sizinde adet belirtileriniz vardı sanki öyle yazmıştınız benimde adet belirtilerim var umutlandım şimdi bakalım 🥹

T+ 11 de verdim bugün bende pozitifi gördüm. Pazartesi 2. Testi mi vericem 🙏katlanarak artsın hepimizin inşallah 🙏
Hayırlı olsun çok sevindim 🥰 kaç çıktı ilk değeriniz benim T+9 da 118 çıkmıştı bugün T+11 deyim bel kasık ağrım hala devam ediyor geçmedi hiç sizde de öyle mi durumlar

Hayırlı olsun çok sevindim ❤️ sizinde adet belirtileriniz vardı sanki öyle yazmıştınız benimde adet belirtilerim var umutlandım şimdi bakalım 🥹
Evet evet bugün bile devam ediyor adet belirtim. Çok burnum tıkandı. Lekelenmede olmuştu bende🫣 evde test yapmayın çok okudum burada ben..

Evde test yapmayın hiç yapmadım
Kan verdim geldim evde yaptım bir şey çıkmadı attım çöpe :) kanda değerim çok güzel geldi . İlk transferimde pozitif görmüştüm ama o zaman değerim 37 filandı evde test yapmıştın çizgiler kıpkırmızı çıkmıştı. Ben evde teste inanmıyorum. Morel bozmalık bence. Vern kanı gününde. Çift embriyo olmasına rağmen gününü bekledim. Güzel haberleri bulalım inşallah 🙏

Hayırlı olsun çok sevindim 🥰 kaç çıktı ilk değeriniz benim T+9 da 118 çıkmıştı bugün T+11 deyim bel kasık ağrım hala devam ediyor geçmedi hiç sizde de öyle mi durumlar
Benimde öyle ara ara oluyor canım. Burnum tıkanıyor. Gece ateş basması gündüz üşüme. Serum vermişti doktorum onu yiyorum şimdi

Ay hayırlı olsun çok mutlu oldum
Benimde inşallah siz gibi pozitifler görürüm tutunur bu sefer sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim

Benimde öyle ara ara oluyor canım. Burnum tıkanıyor. Gece ateş basması gündüz üşüme. Serum vermişti doktorum onu yiyorum şimdi

Hayırlı olsun çok sevindim 🥰 kaç çıktı ilk değeriniz benim T+9 da 118 çıkmıştı bugün T+11 deyim bel kasık ağrım hala devam ediyor geçmedi hiç sizde de

Ay hayırlı olsun çok mutlu oldum
Benimde inşallah siz gibi pozitifler görürüm tutunur bu sefer sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim
Çok teşekkür ederim darısı sizin başınıza. İsteyen herkesin başına 🙏❤️

Kızlar merhaba T+8 deyim dün ve önceki gün test yaptım sonuçlara bi bakar mısınız

Eklentiler

• 8350CDA0-7D7B-4639-A393-6181A6E838F2.webp
    8350CDA0-7D7B-4639-A393-6181A6E838F2.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 53
Var görünüyor canım hayırlı olsun 🥰 kaçıncı gün embryosuydu kan verirseniz hemen çıkar zaten.
Yaa inşallah 🥹🥰 5.gün, 10 gün sonra kan ver dedi Dr, Salı günü vermem gerekiyor beklemeye çalışıyorum sabırsızlıkla 😂 ve korkuyorum da tabi ya bu çizgiler yanıltıcıysa diye

Kaset test değil de erken gevelik testiyle yapsaydın daha belirgin çıkardı. Bence var hayırlı olsunn
Elimde bu testler vardı daha önceden almıştım o yüzden bunları kullandım, sizi de takip etmiştim pozitifti değil mi Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim de güzel çıksın değerim inşallah 🤲🏻

Elimde bu testler vardı daha önceden almıştım o yüzden bunları kullandım, sizi de takip etmiştim pozitifti değil mi Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim de güzel çıksın değerim inşallah 🤲🏻
Evet çok şükür pozitif 🥰 ben 6 ve 7. Gün kaset yapsam çıkmazdı kasette yüksek ihtimalle o yüzden kasette varsa kanda da vardır. Allah kucağınıza almayı nasip etsin 💕🙏🏻

Evet çok şükür pozitif 🥰 ben 6 ve 7. Gün kaset yapsam çıkmazdı kasette yüksek ihtimalle o yüzden kasette varsa kanda da vardır. Allah kucağınıza almayı nasip etsin 💕🙏🏻
Ya bugün de elimdeki kaset test ile yaptım da pek bi koyulaşma yok yine aynı çıktı acaba testin hassasiyeti falan mı bu yani pozitif değil mi acaba bilemedim ki

Kızlar T+8 bitmek üzere kan versem biraz sonra iğneye gitmişken, çıkar mı acaba

Ya bugün de elimdeki kaset test ile yaptım da pek bi koyulaşma yok yine aynı çıktı acaba testin hassasiyeti falan mı bu yani pozitif değil mi acaba bilemedim ki
İdrar yoğunluğu ve yaptığın saat de çok önemli aslında benim 6.gün belirgin çıkan(ikinci idrarla yapıldı) test 7.gün ilk idrarda çok çok silik çıktı geceden çok su içmiştim. Yani vardır bence ama kan verin içiniz rahatlasın 🥰

Back
X