Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

canım sandiviç bende daha iyi. kepekli ekmeğe olursa daha iyi olur. salam, sucuk, sosis gibi ısıl işlem görmüş şeyleri normalde de çok tüketmemek gerekli. ancak kasap sucuğu falan olursa olur. diğerlerinin neden yapıldığı belli olmuyor. onun yerine tavuk, köfte tercih edebilirsin. günlük kalori 1000-1200 arası en ideali. ara öğün olarak kuruyemiş, kuru meyve yada normal meyve ekleyebilirsin.

Tavsiyeler için çok teşekkür ederim. :)

Kepekli sandviç oluyor normalde okulda, onu tercih ediyorum ben de. Kepek ekmeğe beyaz peynirli. Kalorisi de çok düşük oluyor.

Daha evvel kalori sayarak ve sporla verdim hep, 5kilo da Kasımdan beri verdim. Evlenmeden önce aldığım pantolonlara tekrar girebilmeye başladım çok şükür:KK49:
Eşim de çok kilo almıştı evlendikten sonra (10kilo), beraber başladık diyete o 12 kilo verdi kalori sayarak! Ben çok geride kaldım :KK11:

Bugünkü menüm
Sabah: 2 kk peynir, 5 zeytin, 1 çk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara: 1/3 çb süt ile nescafe, 1 yumurta sarısı
Öğlen: 1 kase tarhana çorbası, 4-5 parça sucuk, 1 sb kefir, 3 kaşık zy kereviz
Ara: 1 günkurusu, 2 dlm ayva, 1 kase yoğurt
Akşam: 1 kase ezıgelin çorbası, 1 porsiyon zy enginar
Ara: 1 avuç çiğ fındık, 1 minik kivi, 1 dlm ayva
Spor:2 km den fazla yürüyüş
Su: 3 ü geçik
Çok güzel bir menü. Tebrik ederim :KK9:

Tavsiyeler için çok teşekkür ederim. :)

Kepekli sandviç oluyor normalde okulda, onu tercih ediyorum ben de. Kepek ekmeğe beyaz peynirli. Kalorisi de çok düşük oluyor.

Daha evvel kalori sayarak ve sporla verdim hep, 5kilo da Kasımdan beri verdim. Evlenmeden önce aldığım pantolonlara tekrar girebilmeye başladım çok şükür:KK49:
Eşim de çok kilo almıştı evlendikten sonra (10kilo), beraber başladık diyete o 12 kilo verdi kalori sayarak! Ben çok geride kaldım :KK11:
o zaman sandiviçte sıkıntı yok canım. evde de hazırlasan aynısı olacak sonuçta :) erkeklerin metabolizması kadınlarınkinden daha hızlı çalıştığı için onlar daha cabuk kilo veriyorlar. benim eşimde öyle. onun için çok takılma buna

o zaman sandiviçte sıkıntı yok canım. evde de hazırlasan aynısı olacak sonuçta :) erkeklerin metabolizması kadınlarınkinden daha hızlı çalıştığı için onlar daha cabuk kilo veriyorlar. benim eşimde öyle. onun için çok takılma buna
Haklısın kesinlikle :)
Kendimizle ilgileneceğiz artık, bakalım nasıl olacak :confused:

Herkese iyi geceler bu arada, yarın görüşmek üzere.

Bugün ki menüm,
Kahvaltı,
Yarım dilim papatya ekmeği
1/2kk kaşar peyniri
1kk peynir
4 zeytin
2 bardak çay
Az marmelat
Ara,
Az sütlü nescafe
Öğlen,
Bir kase. ÇOrba
Ara,
4 kaşık kısır
3 bardak çay
Akşam yemeği yemedim. Kısır yediği m için,
Ara,
1muz
2mandalina.
Sı,bir buçuk litre.
Herkese iyi geceler kızlar :KK25:

Buarada çok açıktım menüme bir bardakta süt ekledim kahveli ve 1 adet çilek normalde akşam meyve yememeye dikkat ediyorum ama canım çok çekti dayanamadım.

Buarada bir sorum olacak kepekli makarna hakkında düşünceleriniz neler? Hafta da birkere 1 porsiyon yesem çok mu karbonhidrat almış olurum?
Meyveyi cok geç saatte yemiyorsan sıkıntı yok. Meyve yediysen uyumak için 2 saat gerekli. Önemli olan miktarı :)

Ben de menümü yazayım, hadi bakalım. Bugün biraz fazla karbonidrat aldım sanırım...

Kahvaltı; Soğuk sandviç, şekersiz çay
öğün; 300 kalori (okulda kahvaltı yapmak zorunda kaldım. Sandviç mi simit mi tercih etmeliyim böyle durumlarda. Ne dersiniz?)

Öğle; Küçük bir dilim su böğreği, kivi
öğün; 200 kalori

Akşam; Kahvaltı yaptım. Peynir, salam(salam konusunda ne düşünüyorsunuz? Yememeli miyim?), bir tatlı kaşığı bal, süt
öğün; 550 kalori

Toplam: 1050 kalori

Spor: 20dk tempolu yürüyüş. (Toplantı vardı bugün, çok bir şey yapamadım.)

Sandwichi tercih etmelisin. Kesinlikle evde yapacağında aynı olacaktır sağlıklı. Simit genelde iyi bir tercih değil. Susam cok yağlı simitin kalorisi yüksek.
Ev yapımı sucuğa kimsenin lafı yok ama hazırları da cok tercih etmemeliyiz. Genel 3,4 dilim sucuğa kimse bir şey demiyor ama hergün olmamalı...
Çok haklısın çocuk için ilk dört yıl çok önemli, benim iki yıl hakkım var, sonuna kadar kullanmam en mantıklısı, sonra da ilkokula kadar yarım gün çalışırım:)

Yorumlarına bayılıyorum rakibem çok haklısın. Bugünlerde çok yorum yapamıyorum hevesim kaçtı gibi ama sen maşallah çok iyisin bu konuda:KK66:

Akşam o kadarcıkla doyulmaz iyi ki kıymalı yumurtayı yemişsin sonradan :KK66:
Dön sen dön geri birbirimize hatalarımızı söyleyelim :)
Bu aralar az yiyorum diye bana herşeyi az bırakıyorlar evde bende doymuyorum.En pratik o geldi aklıma.
Bugünkü menüm
Sabah: 2 kk peynir, 5 zeytin, 1 çk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara: 1/3 çb süt ile nescafe, 1 yumurta sarısı
Öğlen: 1 kase tarhana çorbası, 4-5 parça sucuk, 1 sb kefir, 3 kaşık zy kereviz
Ara: 1 günkurusu, 2 dlm ayva, 1 kase yoğurt
Akşam: 1 kase ezıgelin çorbası, 1 porsiyon zy enginar
Ara: 1 avuç çiğ fındık, 1 minik kivi, 1 dlm ayva
Spor:2 km den fazla yürüyüş
Su: 3 ü geçik

Akşam doydun mu? Bu arada dün ne oldu yemek yapmayınca :)

Goji pahalı birşey değil kilosu 80 ile 100 arasında değişiyor ama çok hafif birşey ben 200 gram aldım yarım kiloluk kavanozu doldurdu tadıda gayet güzel ara öğün olabilir taşınması ve yenmesi kolay her durumda ağıza atılır yani:KK66: on tanesi ara öğün olur diye düşünüyorum
Bu arada ben kilosu 80 liradan aldım

Etin kilosu 40 lira nasıl pahalı değil :)
Şaka bir yana ara öğün olarak 10 tane yemek vitamin vs açısından iyi...

Ananası nasıl kulanıyorsunuz kızlar ben zayıflamaya deneyiminden hiç denemedim onu, daha önce tadını merak ettiğim için almıştım ama uzun zamandır yemiyorum bile
Ama şöyle birşey duymuştum rusyada kalan tanıdık bahsetmişti bir ara orada anananas suyu ile zayıflamak çok modaymış ve işe yarıyomuş diye duymuştum yıllar önce ama çok ilgilenmedim o zamanki gündemim diyet değilmiş demekki;)

günaydınn kızlarr :KK37:

çok uykum var çokkk :KK43:

Günaydın tatlım. Bir kahve iç kendine gelirsin.

dünkü menüm;

sabah:simit

öğlen: domates çorbası, bulgur pilavı (2 kaşık), nohut (1 kepçe), yoğurt

akşam: pırasa, yoğurt

Az yemişssin hımm iştahsızlık mı yaşıyorsun kuzucum. Hani meyveler? Bak yine meyveleri ihmal ediyorsun:KK12:

Günaydın kızlar bugün kahvaltım biraz aceleye geldi 5_6 tane grissini 3 kaşık yoğurt iki çatal labne 4 tane zeytin bir iki maydanoz

Bugünlük kabul edelim bakalım. Günün kalanını güzel geçirirsin inşallah.

Ananası nasıl kulanıyorsunuz kızlar ben zayıflamaya deneyiminden hiç denemedim onu, daha önce tadını merak ettiğim için almıştım ama uzun zamandır yemiyorum bile
Ama şöyle birşey duymuştum rusyada kalan tanıdık bahsetmişti bir ara orada anananas suyu ile zayıflamak çok modaymış ve işe yarıyomuş diye duymuştum yıllar önce ama çok ilgilenmedim o zamanki gündemim diyet değilmiş demekki:KK66:

Ananas detoks etkisi yaratıyor. Diyette ananas iyi bir ara öğün. Hem tatlı olması tatlı ihtiyacınıda gideriyor.

Meyveyi cok geç saatte yemiyorsan sıkıntı yok. Meyve yediysen uyumak için 2 saat gerekli. Önemli olan miktarı :)

Sandwichi tercih etmelisin. Kesinlikle evde yapacağında aynı olacaktır sağlıklı. Simit genelde iyi bir tercih değil. Susam cok yağlı simitin kalorisi yüksek.
Ev yapımı sucuğa kimsenin lafı yok ama hazırları da cok tercih etmemeliyiz. Genel 3,4 dilim sucuğa kimse bir şey demiyor ama hergün olmamalı...

Dön sen dön geri birbirimize hatalarımızı söyleyelim :)
Bu aralar az yiyorum diye bana herşeyi az bırakıyorlar evde bende doymuyorum.En pratik o geldi aklıma.

Akşam doydun mu? Bu arada dün ne oldu yemek yapmayınca :)

Etin kilosu 40 lira nasıl pahalı değil :)
Şaka bir yana ara öğün olarak 10 tane yemek vitamin vs açısından iyi...
Burda sıcak yemek yapan biyer var yemek yapamadığım zamanlar gidiyoruz, orda yedik. Etli yemekler ağır görünüyordu mecburen enginar yedim, çorba doyurucuydu da öğünü atlatmış oldum;) Ispanak da bugün öğlen yemeği olacak kaçarı yok:))))

Günaydın kızlar bugün kahvaltım biraz aceleye geldi 5_6 tane grissini 3 kaşık yoğurt iki çatal labne 4 tane zeytin bir iki maydanoz

Afiyet olsun canım.

Günaydın tatlım. Bir kahve iç kendine gelirsin.

Az yemişssin hımm iştahsızlık mı yaşıyorsun kuzucum. Hani meyveler? Bak yine meyveleri ihmal ediyorsun:KK12:

Bugünlük kabul edelim bakalım. Günün kalanını güzel geçirirsin inşallah.

Ananas detoks etkisi yaratıyor. Diyette ananas iyi bir ara öğün. Hem tatlı olması tatlı ihtiyacınıda gideriyor.

dün sevdiğim meyve yoktu canım ondan yemedim :) artık yemek yedikten sonra çok şişiyorum inanılmaz bi tokluk oluyor tatlım.midem küçüldü sanırsam iyice :) eskiden sabahları doymadığım sandviç şimdi inanılmaz tokluk hissi veriyor. bugün tartılcam bi sanırım kilo verdim annem yeter artık iskelet gibi olcaksın diyo :D :D

Günaydın kızlar :) ben tartılın 75.2 yazdı :KK43::KK43: çok çok çok bu bana :KK43: kahvaltım iyi geçti menü akşam paylaşıyoruz değil mi :) grup için de de herkesin bir rakibi mi var??

canım gidecek o kilolar. ben kendimi 74 sanıyordum diyete başlamaya karar verdiğimde bi tartıldım 78 im ben şok oldum tabi sonra küçük küçük hedefler koydum kendime 70-65-60 gibi ve şimdi 56,5 larda koruma diyeti yapıyorum :)

Back
X