Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kızlar ben şimdi regliyim ilk ne zaman başlangıç kilomu net olarak yazayım.. menülerimi falan?

Ben küçüğü hiç bırakmadım daha. Geçen gün eşim çocukları anneme bırakıp sinemaya gidelim dedi onu bile kabul etmedim. İlk kızımda da iki yıl çalışmadım hata iki yılın sonunda başlamak istemedim bile. İçimde bişeyler kıpraştı ama başlayamam herhalde
Hahahh aynı teklifte bulundu eşim ama gonul razı olmuyor alışverişi bile koşturan koşturan yapıyoruz anneme bırakıp teyzesine olduğu için güzel vakit geçirmede trip atıyor hemen
İyi akşamlar hepinize birkaç saat bakmadım birçak mesaj birikmiş:KK66:) ilk defa katılıyorum evet hatta ilk defa rejim yapıyorum, evdeki yemek mesaisi bitti şimdi ders çalıştırma mesaisi başlayacak:KK66:
Kızlar maddi imkanlarınız elveriyorsa çocuklarınızı 4 yaşına kadar annesiz bırakmamanızı tavsiye ederim tabi bu benim fikrim herkesin hayatı ve şartları farklı olabilir
Bencede
Goji hakında çayı zararlı derken ben çayını meyvesinden yapıyorum zaten 10 tane sıcak suya atıp içiyorum tanelerinide yiyorum
Zararlı olan ticari formda satılan çaylarımıdır acaba yoksa meyve gibimi yesem artık kafam karıştı
Toz çayı satılıyor ya onu kasdetmislerdir
herkese iyi aksamlar bugün cok aktif olamadim kusura bakmayin. Buarada türkcem icinde özür dilerim yurt disinda yasiyorum ve türkce yazarken dogal olarak hatalar yapiyorum. bugünki menümüde hemen sizinle paylasayim. Yorumlarinizi ekliyorum :)

7.00 bir kase sütün icine iki yk yulaf ve yarim cay kasigi bal
12.00 büyük bir kase corba
14.00 bir adet portakal
16.30 1 tabak yumurtali ispanak kavurmasi yaninda yogurt ve beyaz ekmek esliginde kepek ekmegini yiyemiyorum midem bulaniyor :KK43: ama kendimi alistirmaya calisacagim
yatmadan öncede yogurt kürümü yiyip öyle yatacagim

1 bucuk - 2 saatlik yürüyüs yaptim spor olarak (6,5 km)
ve yatamadan 25 mekik ve 25 sinav cekmeyi planliyorum

sizce nasil bu sekilde 4 ayda 15 kilo civari verebilirmiyim sizce??
sporun gayet güzel ama protein eklemelisin tabiki verirsin yeterli isteyelim gayet uygun bir zaman ve rakam

flue_13 flue_13 nerelerde son görmedim bugün
@La_vinya aynı şekilde Neredesin

Goji hakında çayı zararlı derken ben çayını meyvesinden yapıyorum zaten 10 tane sıcak suya atıp içiyorum tanelerinide yiyorum
Zararlı olan ticari formda satılan çaylarımıdır acaba yoksa meyve gibimi yesem artık kafam karıştı

Çay formunda satılanlar zararlıymış. Meyvesinden yapılandan zarar gelmez. piyasadaki sahte ürünlerden dolayıda olabilir... Cok sorgulamadım. 100 lira ona vereceğime ananas falan yerim daha iyi :)

herkese iyi aksamlar bugün cok aktif olamadim kusura bakmayin. Buarada türkcem icinde özür dilerim yurt disinda yasiyorum ve türkce yazarken dogal olarak hatalar yapiyorum. bugünki menümüde hemen sizinle paylasayim. Yorumlarinizi ekliyorum :)

7.00 bir kase sütün icine iki yk yulaf ve yarim cay kasigi bal
12.00 büyük bir kase corba
14.00 bir adet portakal
16.30 1 tabak yumurtali ispanak kavurmasi yaninda yogurt ve beyaz ekmek esliginde kepek ekmegini yiyemiyorum midem bulaniyor :KK43: ama kendimi alistirmaya calisacagim
yatmadan öncede yogurt kürümü yiyip öyle yatacagim

1 bucuk - 2 saatlik yürüyüs yaptim spor olarak (6,5 km)
ve yatamadan 25 mekik ve 25 sinav cekmeyi planliyorum

sizce nasil bu sekilde 4 ayda 15 kilo civari verebilirmiyim sizce??

Evettttt geldik en sevdiğin kısma :)
Bir kere yediklerin az. Sabahları güzel bir kahvaltı yapmalısın. Peynir yumurta en iyi arkadaşımız. İlla kepek ekmek yemek zorunda değilsin tam buğday ekmeği daha güzel ayrıca paketlenmiş değilde tazesini alabiliyorsan onların tadı daha güzeö oluyor.

Sabah ve öğle arasına bir meyve veya 10 tane fındık. 2,3 ceviz vs yiyebilirsin. sütlü kahve, ufak yoğurt bunlar kurtarıcı.
Ana öğünler asla zayıf olmamalı. Protein ağırlıklı az karbonhidratlı, az yağlı beslenmelisin. Haftada 3-5 öğün et tavuk balık yemelisin. Kesinlikle aç kalmamalısın. Acıktığında yemelisin. Öğün- ara öğün arasında en azından 2 saat olmalı.
Günlük 1200 kalorinin altına düşmemelisin. Ana öğünlerde çeşitli salataları unutmamak gerek.
Aklıma başka birşey gelmedi kaldıysa düzeltin beni:)

Bugünkü menüm: Son hali

06:30 küçük muz

08:30 Kahvaltı.
1,5 dilim k.ekmek
1 haş. yumurta
1,5 kk peynir
az sütlü nescafe

ara: yok

12:00 Öğle:
Salata
salça soslu biftek
2 çatal ucuyla patates püresi :KK23:Gerçekten kalanını bıraktım tabakta.
1 dilim k.ekmek

14:00 ara:1 yeşil elma

16:30 ara:1 yeşil elma+az sütlü nescafe

17:30 2 ceviz yedim.

20.30 tahmini akşam yemeği: Salata :kk77:
2 tanecik karnıbahar. Doymadım. Bir yumurta ile kıymalı yumurta yedim.

su: 2,5 litre
spor Sabah 30 dk
Öğle: 20 dk hafif tempo yürüyüş
Akşam: 50 dk

[/QUOTE]

:KK64:
Canim sanki menun çok az olmuş. Hic protein falan yok. Ben normal yiyerek sadece porsiyonlari düşürerek 2 ayda 8 kilo vermiştim. Sende çok rahat verirsin merak etme. Ama menulerini zenginleştirmek lazim. Sporlarin gayet iyi.
Yurtdisinda nerede yasiyorsun? Calisiyor musun?
Avusturyada yaşıyorum. Öğrenciyim ama haftasonuda yani cumartesileride çalışıyorum. Okulum genelde saat 4 kadar sürdüğü için tam bir düzen tuturamıyorum okulda hep bol karbonhidratlı şeyler satılıyor eve gelip yemeğimi hazırlayana kadarda 5-6 oluyor. Genelde diyeti bozmamım sebebide o saate kadr aç kalıp eve gelince gözümün dönmesi ve önüme gelen şeyi yemem oluyor. Artık evden bişeyler hazırlayıp götürmeyi düşünüyorum. Bakalım inşaallah başarırım

Hahahh aynı teklifte bulundu eşim ama gonul razı olmuyor alışverişi bile koşturan koşturan yapıyoruz anneme bırakıp teyzesine olduğu için güzel vakit geçirmede trip atıyor hemen

Bencede

Toz çayı satılıyor ya onu kasdetmislerdir
sporun gayet güzel ama protein eklemelisin tabiki verirsin yeterli isteyelim gayet uygun bir zaman ve rakam

flue_13 flue_13 nerelerde son görmedim bugün
@La_vinya aynı şekilde Neredesin
Düzene sokmaya çalışacağım kendimi :)

Çay formunda satılanlar zararlıymış. Meyvesinden yapılandan zarar gelmez. piyasadaki sahte ürünlerden dolayıda olabilir... Cok sorgulamadım. 100 lira ona vereceğime ananas falan yerim daha iyi :)

Bir kere yediklerin az. Sabahları güzel bir kahvaltı yapmalısın. Peynir yumurta en iyi arkadaşımız. İlla kepek ekmek yemek zorunda değilsin tam buğday ekmeği daha güzel ayrıca paketlenmiş değilde tazesini alabiliyorsan onların tadı daha güzeö oluyor.

Sabah ve öğle arasına bir meyve veya 10 tane fındık. 2,3 ceviz vs yiyebilirsin. sütlü kahve, ufak yoğurt bunlar kurtarıcı.
Ana öğünler asla zayıf olmamalı. Protein ağırlıklı az karbonhidratlı, az yağlı beslenmelisin. Haftada 3-5 öğün et tavuk balık yemelisin. Kesinlikle aç kalmamalısın. Acıktığında yemelisin. Öğün- ara öğün arasında en azından 2 saat olmalı.
Günlük 1200 kalorinin altına düşmemelisin. Ana öğünlerde çeşitli salataları unutmamak gerek.
Uykuyu bırakıp yataktan biraz erken çıkabilsem kahvaltımı yapacağımda bitürlü uykudan vazgeçemiyorum ozamanda sadece hazırlamama vaktim oluyor :) bu ilj gün biraz karbonhidratlı oldu çünkü çorbada şehriyelidi ama artık dahada dikkat etmeye çalışacağım.

Buarada çok açıktım menüme bir bardakta süt ekledim kahveli ve 1 adet çilek normalde akşam meyve yememeye dikkat ediyorum ama canım çok çekti dayanamadım.

Buarada bir sorum olacak kepekli makarna hakkında düşünceleriniz neler? Hafta da birkere 1 porsiyon yesem çok mu karbonhidrat almış olurum?

Ben de menümü yazayım, hadi bakalım. Bugün biraz fazla karbonidrat aldım sanırım...

Kahvaltı; Soğuk sandviç, şekersiz çay
öğün; 300 kalori (okulda kahvaltı yapmak zorunda kaldım. Sandviç mi simit mi tercih etmeliyim böyle durumlarda. Ne dersiniz?)

Öğle; Küçük bir dilim su böğreği, kivi
öğün; 200 kalori

Akşam; Kahvaltı yaptım. Peynir, salam(salam konusunda ne düşünüyorsunuz? Yememeli miyim?), bir tatlı kaşığı bal, süt
öğün; 550 kalori

Toplam: 1050 kalori

Spor: 20dk tempolu yürüyüş. (Toplantı vardı bugün, çok bir şey yapamadım.)

İyi akşamlar hepinize birkaç saat bakmadım birçak mesaj birikmiş:KK66:) ilk defa katılıyorum evet hatta ilk defa rejim yapıyorum, evdeki yemek mesaisi bitti şimdi ders çalıştırma mesaisi başlayacak:KK66:
Kızlar maddi imkanlarınız elveriyorsa çocuklarınızı 4 yaşına kadar annesiz bırakmamanızı tavsiye ederim tabi bu benim fikrim herkesin hayatı ve şartları farklı olabilir
Çok haklısın çocuk için ilk dört yıl çok önemli, benim iki yıl hakkım var, sonuna kadar kullanmam en mantıklısı, sonra da ilkokula kadar yarım gün çalışırım:)

Yorumlarına bayılıyorum rakibem çok haklısın. Bugünlerde çok yorum yapamıyorum hevesim kaçtı gibi ama sen maşallah çok iyisin bu konuda;)

1,5 dilim k.ekmek
1 haş. yumurta
1,5 kk peynir
az sütlü nescafe

Salata
salça soslu biftek
1 dilim k.ekmek

spor Sabah 30 dk

[/QUOTE]
Akşam o kadarcıkla doyulmaz iyi ki kıymalı yumurtayı yemişsin sonradan ;)

Bugünkü menüm
Sabah: 2 kk peynir, 5 zeytin, 1 çk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara: 1/3 çb süt ile nescafe, 1 yumurta sarısı
Öğlen: 1 kase tarhana çorbası, 4-5 parça sucuk, 1 sb kefir, 3 kaşık zy kereviz
Ara: 1 günkurusu, 2 dlm ayva, 1 kase yoğurt
Akşam: 1 kase ezıgelin çorbası, 1 porsiyon zy enginar
Ara: 1 avuç çiğ fındık, 1 minik kivi, 1 dlm ayva
Spor:2 km den fazla yürüyüş
Su: 3 ü geçik

Ben de menümü yazayım, hadi bakalım. Bugün biraz fazla karbonidrat aldım sanırım...

Kahvaltı; Soğuk sandviç, şekersiz çay
öğün; 300 kalori (okulda kahvaltı yapmak zorunda kaldım. Sandviç mi simit mi tercih etmeliyim böyle durumlarda. Ne dersiniz?)

Öğle; Küçük bir dilim su böğreği, kivi
öğün; 200 kalori

Akşam; Kahvaltı yaptım. Peynir, salam(salam konusunda ne düşünüyorsunuz? Yememeli miyim?), bir tatlı kaşığı bal, süt
öğün; 550 kalori

Toplam: 1050 kalori

Spor: 20dk tempolu yürüyüş. (Toplantı vardı bugün, çok bir şey yapamadım.)
canım sandiviç bende daha iyi. kepekli ekmeğe olursa daha iyi olur. salam, sucuk, sosis gibi ısıl işlem görmüş şeyleri normalde de çok tüketmemek gerekli. ancak kasap sucuğu falan olursa olur. diğerlerinin neden yapıldığı belli olmuyor. onun yerine tavuk, köfte tercih edebilirsin. günlük kalori 1000-1200 arası en ideali. ara öğün olarak kuruyemiş, kuru meyve yada normal meyve ekleyebilirsin.

Bugünkü yediklerimi yazayim.
Kahvalti: 2 tane haslanmis yumurta, 1kk peynir, 7 zeytin, 2 dilim kepekli ekmek, domates salata biber

Ara: 1 muz

Öğlen: 3 -4 kasik taze fasulye yemeği, 3-4 kasik yoğurt, 1 dilim ekmek

Ara, 1 bardak sut içine 1 kasik nescafe kattim

Aksam; 1 kase çorba, firinda 1 kasik zeytinyağı ile pişirilmiş kabak, patlican, biberi bol dereotlu yoğurt ve domates sosla yapilmis yemekten 4-5 kasik, 1 dilim ekmek, 1 ince dilim patatesli borek

Ara; cay ve 4 tane taze badem, 2 tane ceviz

Yatmadan acikirsam yoğurt yerim

Su, 1.5 lt. 2 lt ye tamamlarim

menüme ek olarak, görümcemler gelince türk kahvesi, 4 tane kuru erik ve 1 hurma eklendi.

Bugünkü menüm
Sabah: 2 kk peynir, 5 zeytin, 1 çk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara: 1/3 çb süt ile nescafe, 1 yumurta sarısı
Öğlen: 1 kase tarhana çorbası, 4-5 parça sucuk, 1 sb kefir, 3 kaşık zy kereviz
Ara: 1 günkurusu, 2 dlm ayva, 1 kase yoğurt
Akşam: 1 kase ezıgelin çorbası, 1 porsiyon zy enginar
Ara: 1 avuç çiğ fındık, 1 minik kivi, 1 dlm ayva
Spor:2 km den fazla yürüyüş
Su: 3 ü geçik
gayet güzel menü canımm

1,5 dilim k.ekmek
1 haş. yumurta
1,5 kk peynir
az sütlü nescafe

Salata
salça soslu biftek
1 dilim k.ekmek

spor Sabah 30 dk

[/QUOTE]
gayet güzel tatlımm

Goji pahalı birşey değil kilosu 80 ile 100 arasında değişiyor ama çok hafif birşey ben 200 gram aldım yarım kiloluk kavanozu doldurdu tadıda gayet güzel ara öğün olabilir taşınması ve yenmesi kolay her durumda ağıza atılır yani;) on tanesi ara öğün olur diye düşünüyorum
Bu arada ben kilosu 80 liradan aldım

Back
X