Olsun önemseme hepsini vereceksin yeterki iste :)
Genelde cuma günleri haftalık hedef belirliyoruz kendimize göre. Kaptan bazen eşleştirme yapıyor bazende biz kendi içimizde eşleşiyoruz.
KraliceElsa
ve ben iki haftadır rakibimiz. Bu ikili yarışlar daha çok motive ediyor. Burada eleştiriler bile pozitif yönlü yapıcı olduğundan herkes daha güzel motive olabiliyor. Mesela geçen hafta 200 gr ile ben kaybettim bu hafta daha kızıştık. Bakalım ne olacak

Tabii ki ben kazanacağım

Bir de bireysel eşleşmede rakibin menüsünü daha ince eleyip sık dokuyorum şahsım adına söylüyorum. Daha çok dikkat ediyoruz.
Bence bu çok güzel. Kilo vermek amacıyla devam etmiyorsun hatta çok güzel dengeli gidiyorsun. Kilo verdiysen yapacak bir şey yok demekki bünyen o kiloya müsait. Sonuçta aç kalmadan dengeli besleniyorsun...+2-2 nin lafımı olur canım:)
Afiyet olsun canımmm.
Valla yoğunum bizim beyanname dönemi geldi. Gelecek hafta 23-24-25 şubat aşırı yoğun olacağım

Ama aklım sizde, gruba girmek beni motive ediyor.
Kepekli makarnadansa haşlanmış 2,3 yk makarnayı salata ile yemek daha mantıklı. Kremalı ve aşırı yağlı olmadıktan sonra makarna az yenince sıkıntı yok. Makarnayı yoğurtla yememek gerekiyormuş. dikkat :)