Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Burda sıcak yemek yapan biyer var yemek yapamadığım zamanlar gidiyoruz, orda yedik. Etli yemekler ağır görünüyordu mecburen enginar yedim, çorba doyurucuydu da öğünü atlatmış oldum:KK66: Ispanak da bugün öğlen yemeği olacak kaçarı yok:))))

afiyet olsun efenim :) bende bugün tavuk yaparım heralde akşama :))

Buarada çok açıktım menüme bir bardakta süt ekledim kahveli ve 1 adet çilek normalde akşam meyve yememeye dikkat ediyorum ama canım çok çekti dayanamadım.

Buarada bir sorum olacak kepekli makarna hakkında düşünceleriniz neler? Hafta da birkere 1 porsiyon yesem çok mu karbonhidrat almış olurum?
Kepekli makarnanın kalorisi çok farklı değil sadece kepeği olduğu için tok tutuyor olabilir, iki kaşık makarna da bir dilim ekmek ediyor yani bi tabak yersen 4-5 dilim ekmek yemiş olursun dikkat et! Çok canın çekerse 3-4 kaşık az yağlı yiyebilirsin bence

Günaydın tatlım. Bir kahve iç kendine gelirsin.

Az yemişssin hımm iştahsızlık mı yaşıyorsun kuzucum. Hani meyveler? Bak yine meyveleri ihmal ediyorsun:KK12:

Bugünlük kabul edelim bakalım. Günün kalanını güzel geçirirsin inşallah.

Ananas detoks etkisi yaratıyor. Diyette ananas iyi bir ara öğün. Hem tatlı olması tatlı ihtiyacınıda gideriyor.
Bi de çok yoğunum yorum yazamam falan diyo, hıh şuna bak, bırakamıyor tabi bizi:63:

Günaydın kızlar :) ben tartılın 75.2 yazdı :KK43::KK43: çok çok çok bu bana :KK43: kahvaltım iyi geçti menü akşam paylaşıyoruz değil mi :) grup için de de herkesin bir rakibi mi var??
Kilon hiç de çok değil 4 sene önce 4,5 ay gibi bir sürede 73 den 55 e inmiştim; istersen sen de yapabilirsin. Gerçekten istiyorsan ve kararlıysan kesinlikle başarırsın:KK49:
Grup içinde Zaman Zaman kaptanımız rakip eşlemesi yapar o Zaman daha bi hırslı oluyoruz ama @The Queen ve ben ezeli rakibiz, birbirimizi motive ediyoruz, eğlenceli oluyor:KK19:

Günaydın kızlar :) ben tartılın 75.2 yazdı :KK43::KK43: çok çok çok bu bana :KK43: kahvaltım iyi geçti menü akşam paylaşıyoruz değil mi :) grup için de de herkesin bir rakibi mi var??

Olsun önemseme hepsini vereceksin yeterki iste :)
Genelde cuma günleri haftalık hedef belirliyoruz kendimize göre. Kaptan bazen eşleştirme yapıyor bazende biz kendi içimizde eşleşiyoruz. KraliceElsa KraliceElsa ve ben iki haftadır rakibimiz. Bu ikili yarışlar daha çok motive ediyor. Burada eleştiriler bile pozitif yönlü yapıcı olduğundan herkes daha güzel motive olabiliyor. Mesela geçen hafta 200 gr ile ben kaybettim bu hafta daha kızıştık. Bakalım ne olacak :KK70: Tabii ki ben kazanacağım :KK70: Bir de bireysel eşleşmede rakibin menüsünü daha ince eleyip sık dokuyorum şahsım adına söylüyorum. Daha çok dikkat ediyoruz.

Afiyet olsun canım.

dün sevdiğim meyve yoktu canım ondan yemedim :) artık yemek yedikten sonra çok şişiyorum inanılmaz bi tokluk oluyor tatlım.midem küçüldü sanırsam iyice :) eskiden sabahları doymadığım sandviç şimdi inanılmaz tokluk hissi veriyor. bugün tartılcam bi sanırım kilo verdim annem yeter artık iskelet gibi olcaksın diyo :KK70: :KK70:

canım gidecek o kilolar. ben kendimi 74 sanıyordum diyete başlamaya karar verdiğimde bi tartıldım 78 im ben şok oldum tabi sonra küçük küçük hedefler koydum kendime 70-65-60 gibi ve şimdi 56,5 larda koruma diyeti yapıyorum :)
Bence bu çok güzel. Kilo vermek amacıyla devam etmiyorsun hatta çok güzel dengeli gidiyorsun. Kilo verdiysen yapacak bir şey yok demekki bünyen o kiloya müsait. Sonuçta aç kalmadan dengeli besleniyorsun...+2-2 nin lafımı olur canım:)

@The Queen sade türk kahvemi aldım mis gibi içiyorumm :)

Afiyet olsun canımmm.

Kepekli makarnanın kalorisi çok farklı değil sadece kepeği olduğu için tok tutuyor olabilir, iki kaşık makarna da bir dilim ekmek ediyor yani bi tabak yersen 4-5 dilim ekmek yemiş olursun dikkat et! Çok canın çekerse 3-4 kaşık az yağlı yiyebilirsin bence

Bi de çok yoğunum yorum yazamam falan diyo, hıh şuna bak, bırakamıyor tabi bizi:63:

Kilon hiç de çok değil 4 sene önce 4,5 ay gibi bir sürede 73 den 55 e inmiştim; istersen sen de yapabilirsin. Gerçekten istiyorsan ve kararlıysan kesinlikle başarırsın:KK49:
Grup içinde Zaman Zaman kaptanımız rakip eşlemesi yapar o Zaman daha bi hırslı oluyoruz ama @The Queen ve ben ezeli rakibiz, birbirimizi motive ediyoruz, eğlenceli oluyor:KK19:

Valla yoğunum bizim beyanname dönemi geldi. Gelecek hafta 23-24-25 şubat aşırı yoğun olacağım:KK55:
Ama aklım sizde, gruba girmek beni motive ediyor.:KK54:

Kepekli makarnadansa haşlanmış 2,3 yk makarnayı salata ile yemek daha mantıklı. Kremalı ve aşırı yağlı olmadıktan sonra makarna az yenince sıkıntı yok. Makarnayı yoğurtla yememek gerekiyormuş. dikkat :)

Dün akşam yemeği yemedim ama kısır çok ağır gelmiş. Midem hafifliğie alışmış, yemeyecektim ama dayanamadım.

Çok haklısın çocuk için ilk dört yıl çok önemli, benim iki yıl hakkım var, sonuna kadar kullanmam en mantıklısı, sonra da ilkokula kadar yarım gün çalışırım:)

Yorumlarına bayılıyorum rakibem çok haklısın. Bugünlerde çok yorum yapamıyorum hevesim kaçtı gibi ama sen maşallah çok iyisin bu konuda:KK66:
Akşam o kadarcıkla doyulmaz iyi ki kıymalı yumurtayı yemişsin sonradan :KK66:[/QUOTE]
Senin niye hevesini kaçtı bi şöyle bakiyim tamam sessiz şöyle kimse duymasın :)
Bugünkü menüm
Sabah: 2 kk peynir, 5 zeytin, 1 çk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara: 1/3 çb süt ile nescafe, 1 yumurta sarısı
Öğlen: 1 kase tarhana çorbası, 4-5 parça sucuk, 1 sb kefir, 3 kaşık zy kereviz
Ara: 1 günkurusu, 2 dlm ayva, 1 kase yoğurt
Akşam: 1 kase ezıgelin çorbası, 1 porsiyon zy enginar
Ara: 1 avuç çiğ fındık, 1 minik kivi, 1 dlm ayva
Spor:2 km den fazla yürüyüş
Su: 3 ü geçik
Waoww su çok güzel menüde
Goji pahalı birşey değil kilosu 80 ile 100 arasında değişiyor ama çok hafif birşey ben 200 gram aldım yarım kiloluk kavanozu doldurdu tadıda gayet güzel ara öğün olabilir taşınması ve yenmesi kolay her durumda ağıza atılır yani:KK66: on tanesi ara öğün olur diye düşünüyorum
Bu arada ben kilosu 80 liradan aldım
Günlük 15g asilmamaliymis
Tavsiyeler için çok teşekkür ederim. :)

Kepekli sandviç oluyor normalde okulda, onu tercih ediyorum ben de. Kepek ekmeğe beyaz peynirli. Kalorisi de çok düşük oluyor.

Daha evvel kalori sayarak ve sporla verdim hep, 5kilo da Kasımdan beri verdim. Evlenmeden önce aldığım pantolonlara tekrar girebilmeye başladım çok şükür:KK49:
Eşim de çok kilo almıştı evlendikten sonra (10kilo), beraber başladık diyete o 12 kilo verdi kalori sayarak! Ben çok geride kaldım :KK11:
Standart evlenen bi on kg alıyor mesele iki yıl kaynim bende kalmıştı on kg oda aldı bizle beraber ve evlendi bi onda öyle aldı yakında 100olacak
Günaydın 10. Takımın tatlı kızları :KK3:
Bugün cok aktif olamayacağım beni mazur görün lütfen. İşyerinde başım kalabalık bugün :) menümü vs paylaşacağım, arada girerim mutlaka. Kaçamak yok:KK20:
Kolay gelsin tatlım ama bakıyorum vazgecemiyosun bizden:D
günaydınn kızlarr :KK37:

çok uykum var çokkk :KK43:
Bi sen bi kardeşim kanamasının uykulara
Gece 00:30da yattım aradaki emzirmeleri saymiyirum 4de öksürükle uyandı kuzey bide kuştu oksurmekten onu tekrar uyut derken oldu saat 5 aaa bi baktım 6:30da gözünü oyan biri var uykusunu almış bende pert:D
Ananası nasıl kulanıyorsunuz kızlar ben zayıflamaya deneyiminden hiç denemedim onu, daha önce tadını merak ettiğim için almıştım ama uzun zamandır yemiyorum bile
Ama şöyle birşey duymuştum rusyada kalan tanıdık bahsetmişti bir ara orada anananas suyu ile zayıflamak çok modaymış ve işe yarıyomuş diye duymuştum yıllar önce ama çok ilgilenmedim o zamanki gündemim diyet değilmiş demekki:KK66:
Ara öğünlerde meyve olarak tuketebilirsin bir iki dilim suyu için çok tüketmek gerek kalorili olur
Burda sıcak yemek yapan biyer var yemek yapamadığım zamanlar gidiyoruz, orda yedik. Etli yemekler ağır görünüyordu mecburen enginar yedim, çorba doyurucuydu da öğünü atlatmış oldum:KK66: Ispanak da bugün öğlen yemeği olacak kaçarı yok:))))
Sen niye yemek yapmadım bak kacirnisim bunu
Dişine gözüne kestirdiği birinin yapış yakasına:D
Ben de öğlene Ispanak akşama balık düşünüyorum. Diyetteyken yemek yapmaktan başka bi işe yetişemiyorum:KK43:
Bugün bende de balık var
Olsun önemseme hepsini vereceksin yeterki iste :)
Genelde cuma günleri haftalık hedef belirliyoruz kendimize göre. Kaptan bazen eşleştirme yapıyor bazende biz kendi içimizde eşleşiyoruz. KraliceElsa KraliceElsa ve ben iki haftadır rakibimiz. Bu ikili yarışlar daha çok motive ediyor. Burada eleştiriler bile pozitif yönlü yapıcı olduğundan herkes daha güzel motive olabiliyor. Mesela geçen hafta 200 gr ile ben kaybettim bu hafta daha kızıştık. Bakalım ne olacak :KK70: Tabii ki ben kazanacağım :KK70: Bir de bireysel eşleşmede rakibin menüsünü daha ince eleyip sık dokuyorum şahsım adına söylüyorum. Daha çok dikkat ediyoruz.

Bence bu çok güzel. Kilo vermek amacıyla devam etmiyorsun hatta çok güzel dengeli gidiyorsun. Kilo verdiysen yapacak bir şey yok demekki bünyen o kiloya müsait. Sonuçta aç kalmadan dengeli besleniyorsun...+2-2 nin lafımı olur canım:)

Afiyet olsun canımmm.

Valla yoğunum bizim beyanname dönemi geldi. Gelecek hafta 23-24-25 şubat aşırı yoğun olacağım:KK55:
Ama aklım sizde, gruba girmek beni motive ediyor.:KK54:

Kepekli makarnadansa haşlanmış 2,3 yk makarnayı salata ile yemek daha mantıklı. Kremalı ve aşırı yağlı olmadıktan sonra makarna az yenince sıkıntı yok. Makarnayı yoğurtla yememek gerekiyormuş. dikkat :)
Neden ki yoğurtlu makarna olmuyor sebebi neymiş ki
Bir de ben dayanamayıp tartıldım bu sabah kızlar :KK54:
Sonuç artı üçyüz gr. Eeee geçen hafta hedef bir kg. Yani iki günde bir üçyüz gr. Vermem lazım. :KK17::KK6:
+300mu -300mu :)
Günaydın canlar.
uykuszm cok fena ruzgar gece uyumadi atesi vardi halada var. Disi paticak onun yuzunden sanirim
Geçmiş olsun bi çıksaydı su azilar
Bende her gün yumurta yemekten sıkıldim. Bugün peynirli tost yapicam kendime galiba. Ama bebis için yine de 1 tane yumurta haslayayim değil mi?
arada eş geçebilirsiniz midem almıyorsa zorlama yada değişik formda dene

@erigim

Valla kaptan şehir efsanesiymiş galiba. Benim diyetisyende vermiyordu makarnayı salata ile veriyordu. Nette şöyle yazıyor.

Makarna yerken kilo almak istemiyorsanız bunlara dikkat!
Makarnanızın sizi daha uzun süre tok tutması için yanında protein kaynağı bir besin tercih edin. Örneğin evde yağsız hazırlanmış kıyma sos, tavuk eti, ton balığı, 1-2 dilim peynir, az yağlı yoğurt. Makarnayı sossuz sevmeyenler kalorili, kremalı ve yağlı soslar yerine domates sos, ızgara ya da haşlanmış sebzeler, mantar kullanarak lezzet katabilir. Makarnayı akşam yerine öğlen yemeği olarak tercih edin. 1 porsiyon makarna yediğiniz gün (aynı gün içerisinde) pilav, çorba, simit, poğaça vb. tüketmeyin. Diyet yapanlar için makarna porsiyonu haşlanmış olarak 1 su bardağını geçmemelidir.

Alıntıdır. Hürriyetaile .com

@La_vinya geçmiş olsun canım...

Back
X