Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kuruyemişleri çiğ yıyoruz ki içindeki faydalı yağlar ısı ile trans yağa dönüşmesin :KK66:
Evde çiğ fıstığım bitmek üzere dün aradım bulamadım :KK61: bundan sonra fındık ve cevize saldıracam artık:KK53:

Rakibem bence ceviz ye dehşet bir tokluk veriyor. :KK53:

Kızlarrr ekteki resimde gruba tekrar girmeden önce beli dar gelen pantolonumun güncel halini görebilirsiniz. Darısı başınıza. :KK70:

Edit: Kemerle zor tutturuyorum :confused:

Eklentiler

• Capture.webp
    Capture.webp
    3 KB · Görüntüleme: 43
ÖNÜMÜZDEKİ İKİ GÜN BUNU YAPACAĞIM. :KK53:

SABAH

1 YUMURTA 1 DİLİM K.EKMEK

ARA: ANANASIN 1/3

ÖĞLE:

1 DİLİM K.EKMEK

ANANASIN 1/3

BİR KASE YOĞURT

ARA:

1 BARDAK AYRAN

ARA:

SPORDAN ÖNCE 1 YEŞİL ELMA

AKŞAM

SPORDAN SONRA 1/3 ANANAS+ YOĞURT

Kızlarrr ekteki resimde gruba tekrar girmeden önce beli dar gelen pantolonumun güncel halini görebilirsiniz. Darısı başınıza. :KK70:

Edit: Kemerle zor tutturuyorum :confused:
Süpersin, böyle devam :KK9: insan kıyafetler bol gelince anlıyo kilo verdiğini, ben de böyle görünce çok mutlu oluyorum :confused::KK71:
Ara öğünde ceviz yedim ben de, rakibem der de yemez miyim hiç:KK19:
Ananas diyeti biraz zor görünüyor ama başlatabilirsen iyi sonuç alırsın :KK56:, ben bu hafta kilo veremiyorum :KK61: regl olduğum için mi spor yaptığım içim mi böyle oldu bilmiyorum ters giden bişey var, cumaya bi mucize bekliyorum artık :KK70:

Süpersin, böyle devam :KK9: insan kıyafetler bol gelince anlıyo kilo verdiğini, ben de böyle görünce çok mutlu oluyorum :confused::KK71:
Ara öğünde ceviz yedim ben de, rakibem der de yemez miyim hiç:KK19:
Ananas diyeti biraz zor görünüyor ama başlatabilirsen iyi sonuç alırsın :KK56:, ben bu hafta kilo veremiyorum :KK61: regl olduğum için mi spor yaptığım içim mi böyle oldu bilmiyorum ters giden bişey var, cumaya bi mucize bekliyorum artık :KK70:
2 gün yapacağım ondan sıkıntı olmaz diye düşünüyorum:)

Spora yüksek tempo bir anda yüklendiğimde sabit çıkmıştım tartıda. Reglde etkiliyor tabii.
Ceviz ye ceviz güzel:)) Haftayada ben regl olacağım ödeşiriz. :)

@The Queen oww ne güzel duygular bunlar :)

Bu arada bugün armutumu yedim :)

Afiyet olsun canım bende armut yedim. Bizim işyerinde de armut vardı :kk77:

ÖNÜMÜZDEKİ İKİ GÜN BUNU YAPACAĞIM. :KK53:

SABAH

1 YUMURTA 1 DİLİM K.EKMEK

ARA: ANANASIN 1/3

ÖĞLE:

1 DİLİM K.EKMEK

ANANASIN 1/3

BİR KASE YOĞURT

ARA:

1 BARDAK AYRAN

ARA:

SPORDAN ÖNCE 1 YEŞİL ELMA

AKŞAM

SPORDAN SONRA 1/3 ANANAS+ YOĞURT
nye hep ananas var ???

Az önce yaş pastaya hayır dedim ve yemedim.:rolleyes:
tebrik ederimcanım :):)

kızlarbendemenümüyazayım malum ilk gün :):)
sabah saat 9 da 2 haşlamayumurta bir küçük boy havuç 10 zeytiin :) bir kupa çay ekmek yok :)
öğlen saat 1.30 da bir kepçe piyaz bir kase sebze çorbası bir kepçe yoğurt :( bu çok farkındayım :( aşçımış çorbada iç diye tutturdu kıramadım bide en sevdiğim çorbası :)
ara 15.30 yarım bardak süt bir avuç fındık avcum kapanacak şekilde..
akşam 17.30 kabak yemeği sade.. pirinç yok içinde.. bir kase yoğurt.. şimdi işaret dili kursuna gidiyorum dönünce bir adet portakal yiyebilirim :)

nye hep ananas var ???

sabah saat 9 da 2 haşlamayumurta bir küçük boy havuç 10 zeytiin :) bir kupa çay ekmek yok :)
öğlen saat 1.30 da bir kepçe piyaz bir kase sebze çorbası bir kepçe yoğurt :KK43: bu çok farkındayım :KK43: aşçımış çorbada iç diye tutturdu kıramadım bide en sevdiğim çorbası :)
akşam 17.30 kabak yemeği sade.. pirinç yok içinde.. bir kase yoğurt.. şimdi işaret dili kursuna gidiyorum dönünce bir adet portakal yiyebilirim :)

2 günlük ananas diyeti yapacağım. :)

Bence menün güzel. Çorba çok yağlı değilse iç iyidir sıvı. salatada isteriz. :)

2 günlük ananas diyeti yapacağım. :)

Bence menün güzel. Çorba çok yağlı değilse iç iyidir sıvı. salatada isteriz. :)
salata hergün olmuyor ki canım :) okuldaki çocuklar yemiyor :) ama kendime ayrıca yapabilirim :) iyi mi bu ananas diyeti neden yapıyorsun?

salata hergün olmuyor ki canım :) okuldaki çocuklar yemiyor :) ama kendime ayrıca yapabilirim :) iyi mi bu ananas diyeti neden yapıyorsun?
Akşamları kendine yap :)
Valla ilk defa deneyeceğim. Daha önce diyetisyenim detoks için veriyordu. Güzel kilo verdiriyormuş. Ayda 2,3 kere yapılabilirmiş...

Menum
sabah
2 yumurta
peynir zeytin yesil cay
labne 2 dlm 5

ara
1 avuk ici kdr kuruyems

Aksam 16.00
4 yk cekme makarna
1 tavuk but haslama
1 patates haslama

birazdan nescafe icicm

1 lt su
20 dk egzersz

nye hep ananas var ???

öğlen saat 1.30 da bir kepçe piyaz bir kase sebze çorbası bir kepçe yoğurt :KK43: bu çok farkındayım :KK43: aşçımış çorbada iç diye tutturdu kıramadım bide en sevdiğim çorbası :)
Menün az bile bence, sabah ve akşama 1 er dlm ekmek ekleyebilirsin. Ekmek yemiyorsan çorba ya da makarna da olur. Ya da proteini biraz arttırabilirsin

Menum
sabah
2 yumurta
peynir zeytin yesil cay
labne 2 dlm 5

ara
1 avuk ici kdr kuruyems

Aksam 16.00
4 yk cekme makarna
1 tavuk but haslama
1 patates haslama

birazdan nescafe icicm

1 lt su
20 dk egzersz
Sebzeler, salatalar nerede? Meyve sevmiyorsun biliyorum, kahvenin yanına kuru incir veya hurma da mı yemiycen :)

Menum
sabah
2 yumurta
peynir zeytin yesil cay
labne 2 dlm 5

ara
1 avuk ici kdr kuruyems

Aksam 16.00
4 yk cekme makarna
1 tavuk but haslama
1 patates haslama

birazdan nescafe icicm

1 lt su
20 dk egzersz

Salata meyve ? eksik kalmış. Akşam hem patates hem makarna cok iyi olmamış. Erken yediğin için yakarsın diye düşünüyorum. Bence yarım kase yoğurt ye suan :)

Menum
sabah
2 yumurta
peynir zeytin yesil cay
labne 2 dlm 5

ara
1 avuk ici kdr kuruyems

Aksam 16.00
4 yk cekme makarna
1 tavuk but haslama
1 patates haslama

birazdan nescafe icicm

1 lt su
20 dk egzersz
Makarna be patates yan yana olmamış bence onu Nurten'e tavuğu daha fazla yiyebilirsin... Kızlar bir de iki hayvansal gıdayı yan yana tüketmek hazmı zorlaştırı mış. Peygamber efendimizde bu şekilde yemek yermiş. Ben de bugün başladı. Sabah yumurta varsa peynir yemedim

Menün az bile bence, sabah ve akşama 1 er dlm ekmek ekleyebilirsin. Ekmek yemiyorsan çorba ya da makarna da olur. Ya da proteini biraz arttırabilirsin

Sebzeler, salatalar nerede? Meyve sevmiyorsun biliyorum, kahvenin yanına kuru incir veya hurma da mı yemiycen :)
Ekmekle aram yok :) biraz akşam yemek yapmaya vaktim de olmadı kursa geç kalmayayım dşye :) ama kızlar şuan acıktm ya :(

Ben menünü az bile buldum canım :)

Menum
sabah
2 yumurta
peynir zeytin yesil cay
labne 2 dlm 5

ara
1 avuk ici kdr kuruyems

Aksam 16.00
4 yk cekme makarna
1 tavuk but haslama
1 patates haslama

birazdan nescafe icicm

1 lt su
20 dk egzersz

Makarnayla patates olmamış canım: kh dengesine dikkat et. Yoğurt ve salata ekle bence :)

Back
X