Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Fırında brokolili somon balıgı ve salata ekmek yemedim ama salatama yağ döktüm dayanamadım çünki yağsız çok kötü oluyor
Biraz sonra çilek yiyecegim
Yatmadan öncede limonlu yeşil çay

Akşam yemeğimi yedim, menümü paylaşayım
Sabah: 1,5 yumurtadan omlet(1 çk tereyağı ile), 1 çatal peynir, 1 çk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara: 3 günkurusu
Öğlen: 1 tabak Ispanak yemeği(içinde biraz bulgur var), 1 kase yoğurt
Ara: 3 ceviz, 1 elma
Akşam: 250 gr civarı hamsi, 1 taneye yakın patates, salata, roka
Ara: 1 porsiyon meyve yiyeceğim
Su: 2,5 oldu 3 e tamamlarım
Spor: bugün kaslarımı dinlenmeye aldım:KK48:

Fırında brokolili somon balıgı ve salata ekmek yemedim ama salatama yağ döktüm dayanamadım çünki yağsız çok kötü oluyor
Brokolili somonu ilk defa duydum bir an önce denemek istiyorum :KK58:
Ben de salatama yağ döktüm, yağı tamamen kesersem bağırsaklarım çalışmıyor :stop:yemekleri de normal yağlı yapıyorum ama tabağıma suyunu süzerek alıyorum bu sayede daha az yağ yiyorum:KK73:

Menumu yaziyorum kizlar unutmadan. Uyuyabilirim her an o kadar uykum var...

Sabah; Tam bugday ekmeği ile tost + 1 tatli kasigi bal
Ogun; 300 kalori

Oglen; 2 yemek kasigi pilav, 2 yemek kasigi kuru fasulye + yagsiz salata (2kasik kadar)
Ogun; 135 kalori

Aksam; Peynirli makarna (yagsiz)
Ogun; 400 kalori

Toplam: 835 kalori
Spor: Yarim saat yoga

Atistirmaya bile firsat bulamadim bugun. Aksama belki sut icerim diye dusunuyordum ama onu bile icemeden uyuyacak gibiyim...

Ogun; 300 kalori

Oglen; 2 yemek kasigi pilav, 2 yemek kasigi kuru fasulye + yagsiz salata (2kasik kadar)
Ogun; 135 kalori

Ogun; 400 kalori

Atistirmaya bile firsat bulamadim bugun. Aksama belki sut icerim diye dusunuyordum ama onu bile icemeden uyuyacak gibiyim...
Çok az, bu kalori ile ömür geçmez :( :( :(

Bugünkü menüm;

Sabah; sandviç

Öğlen: sebze çorba, bayburt tava, yoğurtt, börülceli salata

Ara: armut

Akşam: 2 tavuk pirzola (mangal), 3 kaşık karalahana yemeği, yoğurt, yarım dilim ekmek

Kızlar yemek bana fazla geldi herhalde midemmi küçüldü ne;)
Soda içmeyi düşünüyorum
Soda konusundaki fikirleriniz nedir

Çok az, bu kalori ile ömür geçmez :KK43: :KK43: :KK43:
Gun icinde yemege firsat olmadi... Aksam cok yeyince de rahatsiz oluyor midem. Haklisiniz dikkat etmem lazim. Sonra dokulup duruyor saclarim :(

Suyu yazmayi unutmusum. 2ltye yaklastim. Bugun su ictim devamli elimde siseyle nobette :) Hep boyle yapsam super olacak ben de su icmeyi unutanlardanimdir normalde

Bugünkü menüm;

Sabah; sandviç

Akşam: 2 tavuk pirzola (mangal), 3 kaşık karalahana yemeği, yoğurt, yarım dilim ekmek
Güzel menü, akşam mangal partisi mi yaptınız? Karalahana yemeğini hiç yemedim, tv de yapılışımı görmüştüm, barbunyalı yapmışlardı. Siz nasıl yapıyorsunuz?

Tamamen yağı kesme zaten. Abartmadıktan sonra sıkıntı yok.

Akşam yemeğimi yedim, menümü paylaşayım
Sabah: 1,5 yumurtadan omlet(1 çk tereyağı ile), 1 çatal peynir, 1 çk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara: 3 günkurusu
Öğlen: 1 tabak Ispanak yemeği(içinde biraz bulgur var), 1 kase yoğurt
Ara: 3 ceviz, 1 elma
Akşam: 250 gr civarı hamsi, 1 taneye yakın patates, salata, roka
Ara: 1 porsiyon meyve yiyeceğim
Su: 2,5 oldu 3 e tamamlarım
Spor: bugün kaslarımı dinlenmeye aldım:KK48:

Öğlen az yemişssin akşamda patates yemişsin bence o çok olmuş rakibem. Muhtemelen ekmek yerine koydun diye tahmin ediyorum. Günlük kalorini geçmemişsin. Güzel menü. Kasları dinlendir sen. Bir anda ilk günden cok yüklendin. 6500 adım :)))
Ben suan salondayım 250 kalori yaktım daha yarım saat olmadı :KK49::KK49:

Su içemiyorum ya gitmiyor 1.5 litre max.içebildigim yinede tuvaletten çıkamıyorum o_O
Alışırsınsu içmeyince şişkinlik ödem kabızlık hepsi arka arkaya geliyor.

Ogun; 300 kalori

Ogun; 135 kalori

Ogun; 400 kalori

Kalori saydığını biliyorum ama böyle çok sağlıklı oldugu söylenemez. Az yiyorsun bağışıklık sisteminin sağlıklıolması gerekiyor. Haftada bir kaç gün bu kadar az yersende diğer günler ciddi sağlıklı beslenmen lazım. Akşam makarna bir porsiyon olmamış maalesef. Öğle yemeğinde fasulyeyi tam porsiyon yiyip pilavı az yiyebilirdin :)
Bence sen bir daha düşün açlık krizine girmeni istemeyiz.

Bugünkü menüm;

Sabah; sandviç

Ooo akşamon numara olmuş. Bak peşin söylüyorum. Yarın meyve yiyeceksin yine:63:
Kızlar yemek bana fazla geldi herhalde midemmi küçüldü ne:KK66:
Soda içmeyi düşünüyorum
Soda konusundaki fikirleriniz nedir
Haftada 2 kere içmek faydalı. Günde 1 taneden fazla içmemek gerekiyor diye biliyorum.

Gun icinde yemege firsat olmadi... Aksam cok yeyince de rahatsiz oluyor midem. Haklisiniz dikkat etmem lazim. Sonra dokulup duruyor saclarim :KK43:

Suyu yazmayi unutmusum. 2ltye yaklastim. Bugun su ictim devamli elimde siseyle nobette :) Hep boyle yapsam super olacak ben de su icmeyi unutanlardanimdir normalde

1200 kalor sebze ve protein ağırlıklı beslenmen lazım. Az yiyerek sağlığından oluyorsun. Yukarıdaki mesajımı dikkate al canım.

Öğlen az yemişssin akşamda patates yemişsin bence o çok olmuş rakibem. Muhtemelen ekmek yerine koydun diye tahmin ediyorum. Günlük kalorini geçmemişsin. Güzel menü. Kasları dinlendir sen. Bir anda ilk günden cok yüklendin. 6500 adım :)))

Kalori saydığını biliyorum ama böyle çok sağlıklı oldugu söylenemez. Az yiyorsun bağışıklık sisteminin sağlıklıolması gerekiyor. Haftada bir kaç gün bu kadar az yersende diğer günler ciddi sağlıklı beslenmen lazım. Akşam makarna bir porsiyon olmamış maalesef. Öğle yemeğinde fasulyeyi tam porsiyon yiyip pilavı az yiyebilirdin :)

Haftada 2 kere içmek faydalı. Günde 1 taneden fazla içmemek gerekiyor diye biliyorum.

1200 kalor sebze ve protein ağırlıklı beslenmen lazım. Az yiyerek sağlığından oluyorsun. Yukarıdaki mesajımı dikkate al canım.
Oglen mecburen okulda yiyorum. Yemekhanede ne cikarsa. Yagli filan oluyor yemekleri iki catal alip birakiyorum. Iki kasik dedigim de o aslinda. Tabakta iki kasik vardi, ben onu bile yemedim. Makarna da bir porsiyon degildi aslinda. Fazla fazla yazarim hep yediklerimi hesaplarken.
Ben insulin direnci hastasiyim zaten. Sekerim cok sık dusuyor. Az yedigimde veya dengesiz ve uzun araliklarla yedigimde de sorun yasiyorum.

Super kalori yakmissin sen ama tebrik ederim :KK19:

Ben bugun düzgün yiyemedim çok yoğun geçti
Sabah kahvalti yapamadim
Öğlen 1 açma yiyebildim sadece
Aksam 1 kase mercimek çorbası.1 kepce makarna 4 tane sulu köfte. Ayran ve yarım pogaca
Ara yarım muz 1 mandalina yarım armut

Suyu ayrıca yazmıyorum o cepte zaten :KK66:
Spor da biliyosunuz gün aşırı yapıyorum kol bacak karin kalça egzersizleri
Bugün yaptım 1 saate yakın

Güzel menü, akşam mangal partisi mi yaptınız? Karalahana yemeğini hiç yemedim, tv de yapılışımı görmüştüm, barbunyalı yapmışlardı. Siz nasıl yapıyorsunuz?

Eniştem mangalcı bi restauranttan sipariş vermiş apartmanca mangal keyfi gibi oldu :) karalahana yemeğini çok secerim ben teyzem yapar eniştem giresunlu olduğu için anneme yap yap diyordum yapmıyordu teyzoşta ben seviyorum diye getirmiş :) bulgurlu barbunyalı oluyor canım kardşimde bende bayılıyoruz :)

Ozaman elma yoktur inş :))

Oglen mecburen okulda yiyorum. Yemekhanede ne cikarsa. Yagli filan oluyor yemekleri iki catal alip birakiyorum. Iki kasik dedigim de o aslinda. Tabakta iki kasik vardi, ben onu bile yemedim. Makarna da bir porsiyon degildi aslinda. Fazla fazla yazarim hep yediklerimi hesaplarken.
Ben insulin direnci hastasiyim zaten. Sekerim cok sık dusuyor. Az yedigimde veya dengesiz ve uzun araliklarla yedigimde de sorun yasiyorum.

Super kalori yakmissin sen ama tebrik ederim :KK19:
Az ve sık yemelisin o zaman doğru mu biliyorum. Eğer öyleyse kuru meyve kuruyemiş vs çantanda mutlaka olsun. O yaktığımın üstüne yarım saatte ağırlık çalıştım :)

Ben bugun düzgün yiyemedim çok yoğun geçti
Sabah kahvalti yapamadim
Öğlen 1 açma yiyebildim sadece
Aksam 1 kase mercimek çorbası.1 kepce makarna 4 tane sulu köfte. Ayran ve yarım pogaca
Ara yarım muz 1 mandalina yarım armut

Suyu ayrıca yazmıyorum o cepte zaten :KK66:
Spor da biliyosunuz gün aşırı yapıyorum kol bacak karin kalça egzersizleri
Bugün yaptım 1 saate yakın
Cidden kötü olmuş sabah yok öğlen kötü akşam kötü o hamur işleri hiç olmadı. Mecburiyetten yediğini düşünüyorum lütfen yarın dikkat et arkadasım cuma günü tartılacağız. :KK19:

Eniştem mangalcı bi restauranttan sipariş vermiş apartmanca mangal keyfi gibi oldu :) karalahana yemeğini çok secerim ben teyzem yapar eniştem giresunlu olduğu için anneme yap yap diyordum yapmıyordu teyzoşta ben seviyorum diye getirmiş :) bulgurlu barbunyalı oluyor canım kardşimde bende bayılıyoruz :)

Ozaman elma yoktur inş :))

Elma sevmiyor musun sen ? Elma sevilmez mi? :kk77:

Bende akşam 2,5 tane ızgara köfte salata yedim :) şimdi sindirmeye calısıyorum:KK17: sırf bu yüzden 1 saat uykuya direneceğim. :cool:

Bugün öğleden sonra yorucu ve can sıkıci bir gündü. Ancak girmeye firsatim oldu. Aksam misafirim vardi. Bugünkü menumu yazayim.

Kahvalti, peynirli ve sucuklu tost, 1 haslanmis yumurta, domates salata. 9 zeytin

Ara, 1 tane muz, 1 tane kuru erik, 2 isirik armut farklı zamanlarda

Aksam, 1 kepçe kuru fasulye, 2 tane biber
dolmasi, 2 kasik salata, 1 kase bol dereotlu
kefir ve yoğurtla hazirlanmis cacik

Ara, 1 isirik cikolatali kurabiye, limonlu cay

Aksam az yedim sanirim şuan karnim acikti. Bi kase yoğurt yerim belki. Yada yatar uyurum.

Su ancak 1.5 lt olmuştur.

Bugün öğleden sonra yorucu ve can sıkıci bir gündü. Ancak girmeye firsatim oldu. Aksam misafirim vardi. Bugünkü menumu yazayim.

Kahvalti, peynirli ve sucuklu tost, 1 haslanmis yumurta, domates salata. 9 zeytin

Ara, 1 tane muz, 1 tane kuru erik, 2 isirik armut farklı zamanlarda

Aksam, 1 kepçe kuru fasulye, 2 tane biber
dolmasi, 2 kasik salata, 1 kase bol dereotlu
kefir ve yoğurtla hazirlanmis cacik

Ara, 1 isirik cikolatali kurabiye, limonlu cay

Aksam az yedim sanirim şuan karnim acikti. Bi kase yoğurt yerim belki. Yada yatar uyurum.

Su ancak 1.5 lt olmuştur.

Hayırdır ne oldu tatlı canın sıkıldı?
Yediklerin sağlıklı. Eğer hemen yatmayacaksan yoğurt ye bence...
Bizim sülalede hamileyken özellikle et ürünlerinde hazır işlenmiş ürün yemiyorlar bir espirisi var mı meram ettim. Doğum yapmış hanımlar cevaplarınızı.bekliyorum :)

Oku oku ancak bitti resmenn dokturmussunuzzzz benm oglmnda 2 3 disi brlikte cikiyor sanrmm emzigini bile isiriyo hizini alamiyo kiziyo canm benim yaaa Allah yardin etsin ins.

Back
X