Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Brokolili somonu ilk defa duydum bir an önce denemek istiyorumFırında brokolili somon balıgı ve salata ekmek yemedim ama salatama yağ döktüm dayanamadım çünki yağsız çok kötü oluyor
Biraz sonra çilek yiyecegim
Yatmadan öncede limonlu yeşil çay
Suyun içine yeşil elma dilimleri, greyfurt, limon gibi meyveler atıp içebilirsin hem lezzetli olur hem de ödem attırırSu içemiyorum ya gitmiyor 1.5 litre max.içebildigim yinede tuvaletten çıkamıyorum![]()
Çok az, bu kalori ile ömür geçmezMenumu yaziyorum kizlar unutmadan. Uyuyabilirim her an o kadar uykum var...
Sabah; Tam bugday ekmeği ile tost + 1 tatli kasigi bal
Ogun; 300 kalori
Oglen; 2 yemek kasigi pilav, 2 yemek kasigi kuru fasulye + yagsiz salata (2kasik kadar)
Ogun; 135 kalori
Aksam; Peynirli makarna (yagsiz)
Ogun; 400 kalori
Toplam: 835 kalori
Spor: Yarim saat yoga
Atistirmaya bile firsat bulamadim bugun. Aksama belki sut icerim diye dusunuyordum ama onu bile icemeden uyuyacak gibiyim...
Gun icinde yemege firsat olmadi... Aksam cok yeyince de rahatsiz oluyor midem. Haklisiniz dikkat etmem lazim. Sonra dokulup duruyor saclarimÇok az, bu kalori ile ömür geçmez![]()
![]()
![]()
Güzel menü, akşam mangal partisi mi yaptınız? Karalahana yemeğini hiç yemedim, tv de yapılışımı görmüştüm, barbunyalı yapmışlardı. Siz nasıl yapıyorsunuz?Bugünkü menüm;
Sabah; sandviç
Öğlen: sebze çorba, bayburt tava, yoğurtt, börülceli salata
Ara: armut
Akşam: 2 tavuk pirzola (mangal), 3 kaşık karalahana yemeği, yoğurt, yarım dilim ekmek
Sodanın kalorisi yok,günde ikiyi geçmedn tüketilebilir, fazla içilirse Sodyum ödem yapabilirKızlar yemek bana fazla geldi herhalde midemmi küçüldü ne
Soda içmeyi düşünüyorum
Soda konusundaki fikirleriniz nedir
Tamamen yağı kesme zaten. Abartmadıktan sonra sıkıntı yok.Fırında brokolili somon balıgı ve salata ekmek yemedim ama salatama yağ döktüm dayanamadım çünki yağsız çok kötü oluyor
Biraz sonra çilek yiyecegim
Yatmadan öncede limonlu yeşil çay
Akşam yemeğimi yedim, menümü paylaşayım
Sabah: 1,5 yumurtadan omlet(1 çk tereyağı ile), 1 çatal peynir, 1 çk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara: 3 günkurusu
Öğlen: 1 tabak Ispanak yemeği(içinde biraz bulgur var), 1 kase yoğurt
Ara: 3 ceviz, 1 elma
Akşam: 250 gr civarı hamsi, 1 taneye yakın patates, salata, roka
Ara: 1 porsiyon meyve yiyeceğim
Su: 2,5 oldu 3 e tamamlarım
Spor: bugün kaslarımı dinlenmeye aldım![]()
Alışırsınsu içmeyince şişkinlik ödem kabızlık hepsi arka arkaya geliyor.Su içemiyorum ya gitmiyor 1.5 litre max.içebildigim yinede tuvaletten çıkamıyorum![]()
Menumu yaziyorum kizlar unutmadan. Uyuyabilirim her an o kadar uykum var...
Sabah; Tam bugday ekmeği ile tost + 1 tatli kasigi bal
Ogun; 300 kalori
Oglen; 2 yemek kasigi pilav, 2 yemek kasigi kuru fasulye + yagsiz salata (2kasik kadar)
Ogun; 135 kalori
Aksam; Peynirli makarna (yagsiz)
Ogun; 400 kalori
Toplam: 835 kalori
Spor: Yarim saat yoga
Atistirmaya bile firsat bulamadim bugun. Aksama belki sut icerim diye dusunuyordum ama onu bile icemeden uyuyacak gibiyim...
Bugünkü menüm;
Sabah; sandviç
Öğlen: sebze çorba, bayburt tava, yoğurtt, börülceli salata
Ara: armut
Akşam: 2 tavuk pirzola (mangal), 3 kaşık karalahana yemeği, yoğurt, yarım dilim ekmek
Haftada 2 kere içmek faydalı. Günde 1 taneden fazla içmemek gerekiyor diye biliyorum.Kızlar yemek bana fazla geldi herhalde midemmi küçüldü ne
Soda içmeyi düşünüyorum
Soda konusundaki fikirleriniz nedir
Gun icinde yemege firsat olmadi... Aksam cok yeyince de rahatsiz oluyor midem. Haklisiniz dikkat etmem lazim. Sonra dokulup duruyor saclarim
Suyu yazmayi unutmusum. 2ltye yaklastim. Bugun su ictim devamli elimde siseyle nobette :) Hep boyle yapsam super olacak ben de su icmeyi unutanlardanimdir normalde
Oglen mecburen okulda yiyorum. Yemekhanede ne cikarsa. Yagli filan oluyor yemekleri iki catal alip birakiyorum. Iki kasik dedigim de o aslinda. Tabakta iki kasik vardi, ben onu bile yemedim. Makarna da bir porsiyon degildi aslinda. Fazla fazla yazarim hep yediklerimi hesaplarken.Tamamen yağı kesme zaten. Abartmadıktan sonra sıkıntı yok.
Öğlen az yemişssin akşamda patates yemişsin bence o çok olmuş rakibem. Muhtemelen ekmek yerine koydun diye tahmin ediyorum. Günlük kalorini geçmemişsin. Güzel menü. Kasları dinlendir sen. Bir anda ilk günden cok yüklendin. 6500 adım :)))
Ben suan salondayım 250 kalori yaktım daha yarım saat olmadı
Alışırsınsu içmeyince şişkinlik ödem kabızlık hepsi arka arkaya geliyor.
Kalori saydığını biliyorum ama böyle çok sağlıklı oldugu söylenemez. Az yiyorsun bağışıklık sisteminin sağlıklıolması gerekiyor. Haftada bir kaç gün bu kadar az yersende diğer günler ciddi sağlıklı beslenmen lazım. Akşam makarna bir porsiyon olmamış maalesef. Öğle yemeğinde fasulyeyi tam porsiyon yiyip pilavı az yiyebilirdin :)
Bence sen bir daha düşün açlık krizine girmeni istemeyiz.
Ooo akşamon numara olmuş. Bak peşin söylüyorum. Yarın meyve yiyeceksin yine
Haftada 2 kere içmek faydalı. Günde 1 taneden fazla içmemek gerekiyor diye biliyorum.
1200 kalor sebze ve protein ağırlıklı beslenmen lazım. Az yiyerek sağlığından oluyorsun. Yukarıdaki mesajımı dikkate al canım.
Güzel menü, akşam mangal partisi mi yaptınız? Karalahana yemeğini hiç yemedim, tv de yapılışımı görmüştüm, barbunyalı yapmışlardı. Siz nasıl yapıyorsunuz?
Tamamen yağı kesme zaten. Abartmadıktan sonra sıkıntı yok.
Öğlen az yemişssin akşamda patates yemişsin bence o çok olmuş rakibem. Muhtemelen ekmek yerine koydun diye tahmin ediyorum. Günlük kalorini geçmemişsin. Güzel menü. Kasları dinlendir sen. Bir anda ilk günden cok yüklendin. 6500 adım :)))
Ben suan salondayım 250 kalori yaktım daha yarım saat olmadı
Alışırsınsu içmeyince şişkinlik ödem kabızlık hepsi arka arkaya geliyor.
Kalori saydığını biliyorum ama böyle çok sağlıklı oldugu söylenemez. Az yiyorsun bağışıklık sisteminin sağlıklıolması gerekiyor. Haftada bir kaç gün bu kadar az yersende diğer günler ciddi sağlıklı beslenmen lazım. Akşam makarna bir porsiyon olmamış maalesef. Öğle yemeğinde fasulyeyi tam porsiyon yiyip pilavı az yiyebilirdin :)
Bence sen bir daha düşün açlık krizine girmeni istemeyiz.
Ooo akşamon numara olmuş. Bak peşin söylüyorum. Yarın meyve yiyeceksin yine
Haftada 2 kere içmek faydalı. Günde 1 taneden fazla içmemek gerekiyor diye biliyorum.
1200 kalor sebze ve protein ağırlıklı beslenmen lazım. Az yiyerek sağlığından oluyorsun. Yukarıdaki mesajımı dikkate al canım.
Az ve sık yemelisin o zaman doğru mu biliyorum. Eğer öyleyse kuru meyve kuruyemiş vs çantanda mutlaka olsun. O yaktığımın üstüne yarım saatte ağırlık çalıştım :)Oglen mecburen okulda yiyorum. Yemekhanede ne cikarsa. Yagli filan oluyor yemekleri iki catal alip birakiyorum. Iki kasik dedigim de o aslinda. Tabakta iki kasik vardi, ben onu bile yemedim. Makarna da bir porsiyon degildi aslinda. Fazla fazla yazarim hep yediklerimi hesaplarken.
Ben insulin direnci hastasiyim zaten. Sekerim cok sık dusuyor. Az yedigimde veya dengesiz ve uzun araliklarla yedigimde de sorun yasiyorum.
Super kalori yakmissin sen ama tebrik ederim![]()
Cidden kötü olmuş sabah yok öğlen kötü akşam kötü o hamur işleri hiç olmadı. Mecburiyetten yediğini düşünüyorum lütfen yarın dikkat et arkadasım cuma günü tartılacağız.Ben bugun düzgün yiyemedim çok yoğun geçti
Sabah kahvalti yapamadim
Öğlen 1 açma yiyebildim sadece
Aksam 1 kase mercimek çorbası.1 kepce makarna 4 tane sulu köfte. Ayran ve yarım pogaca
Ara yarım muz 1 mandalina yarım armut
Suyu ayrıca yazmıyorum o cepte zaten
Spor da biliyosunuz gün aşırı yapıyorum kol bacak karin kalça egzersizleri
Bugün yaptım 1 saate yakın
Eniştem mangalcı bi restauranttan sipariş vermiş apartmanca mangal keyfi gibi oldu :) karalahana yemeğini çok secerim ben teyzem yapar eniştem giresunlu olduğu için anneme yap yap diyordum yapmıyordu teyzoşta ben seviyorum diye getirmiş :) bulgurlu barbunyalı oluyor canım kardşimde bende bayılıyoruz :)
Ozaman elma yoktur inş :))
Bugün öğleden sonra yorucu ve can sıkıci bir gündü. Ancak girmeye firsatim oldu. Aksam misafirim vardi. Bugünkü menumu yazayim.
Kahvalti, peynirli ve sucuklu tost, 1 haslanmis yumurta, domates salata. 9 zeytin
Ara, 1 tane muz, 1 tane kuru erik, 2 isirik armut farklı zamanlarda
Aksam, 1 kepçe kuru fasulye, 2 tane biber
dolmasi, 2 kasik salata, 1 kase bol dereotlu
kefir ve yoğurtla hazirlanmis cacik
Ara, 1 isirik cikolatali kurabiye, limonlu cay
Aksam az yedim sanirim şuan karnim acikti. Bi kase yoğurt yerim belki. Yada yatar uyurum.
Su ancak 1.5 lt olmuştur.