Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar her yediğimizi yazacazmı gruba kabul edilmek için, eskiden yediğini söylemek ayıp diyolardı ;)utanıyorum valla kusura bakmayın artık
Ara öğün 10 tane goji yedim
Birazda eti form domatesli kreker yedim çok güzeldi bu arada yediğim en güzel diyet biskiviydi tavsiye ederim
Birde itirafım olacak fanta ikram ettiler bir iki yudum içtim;( sonrada çaktırmadan labaratuarın levabosuna döktüm;)

Evet canim her yedigimizi yaziyoruz. İstersen aksam toplu olarak istersen ertesi sabah toplu olarak yediklerini içtiklerini sporunu toplu oolarak ta yazablirsin. Toplu olarak yazarsan günü değerlendirmek daha kolay oluyor.
Kızlar her yediğimizi yazacazmı gruba kabul edilmek için, eskiden yediğini söylemek ayıp diyolardı :KK66:utanıyorum valla kusura bakmayın artık
Birazda eti form domatesli kreker yedim çok güzeldi bu arada yediğim en güzel diyet biskiviydi tavsiye ederim
Birde itirafım olacak fanta ikram ettiler bir iki yudum içtim;( sonrada çaktırmadan labaratuarın levabosuna döktüm:KK66:

Merhaba tekrar öğlen yemeğim tavuk ızgara,yogurt,salata,bir dilim kepek ekmegi

Güzel menün canım. her yediğimizi yazıyoruz. ben aralarda yazıyorum sabahta tüm günkü menümü yazıyorum ki takibi daha kolay oluyor .gün içinde kendimizi görüyoruz ve dengelemişmiyiz ne hata yapmışız daha rahat takip edebiliyoruz.
Kızlar her yediğimizi yazacazmı gruba kabul edilmek için, eskiden yediğini söylemek ayıp diyolardı :KK66:utanıyorum valla kusura bakmayın artık
Birde itirafım olacak fanta ikram ettiler bir iki yudum içtim;( sonrada çaktırmadan labaratuarın levabosuna döktüm:KK66:

Çok mu yiyorumki sanki çok yiyorumda doymuyorum gibi gelmeye başladı kızlarrr

Çok mu yiyorumki sanki çok yiyorumda doymuyorum gibi gelmeye başladı kızlarrr
Öğlen yemeğin gayet dengeli bence; çok yediğini düşünüp sürekli az yemeye çalışırsan açlık hissedersin bu da diyet bırakmak için bir bahane olur :( önemli olan vücudunu aç bırakmadan dengeyi tutturmak, böylece çok kasmadan ve zamana yayarak kilo vermiş oluyoruz ve kalıcı oluyor ;)

Öğlen yemeğin gayet dengeli bence; çok yediğini düşünüp sürekli az yemeye çalışırsan açlık hissedersin bu da diyet bırakmak için bir bahane olur :KK43: önemli olan vücudunu aç bırakmadan dengeyi tutturmak, böylece çok kasmadan ve zamana yayarak kilo vermiş oluyoruz ve kalıcı oluyor :KK66:
Sanki ara ögünlerdemi çok kaçırıyorum gibi geliyor
Dün ara öğün olarak elma, diyet biskivi, leblebi, goji ve ceviz yedim hepsi gün içinde dağılmış durumda tabi hepsini birden yemedim acıktıkca bir iki parça alıyorum ama bu gün sürekli yiyomuşum hisine kapıldım nedense

Kızlar benim iki tane kız kardeşim var biri bekar diğeri evli ama çocuksuz, ikisi de benden tombişce, dün WatssApp tan foto gönderdim bunlar nasıl kıskandı. Böyle abla olmaz diyorlar, bizden zayıf olmaya utanmıyo musun, napmaya çalışıyorsun sen diyorlar :KK53:. Kıskanacağınıza oturun diyet yapın dedim başlayacaklarmış bakalım :KK48:

Dün ara öğün olarak elma, diyet biskivi, leblebi, goji ve ceviz yedim hepsi gün içinde dağılmış durumda tabi hepsini birden yemedim acıktıkca bir iki parça alıyorum ama bu gün sürekli yiyomuşum hisine kapıldım nedense
Sen benim araları gör bi de, dünyaları yiyorum;)
Açlık hissetmiyorsan ara öğünleri azaltmayı dene, bazı arkadaşlar ara öğün yapmıyor ama ben seviyorum sürekli bişeyler yemeyi. Kendi vücuduna göre deneyip bulacaksın.

Bi de diyet bisküvi ve leblebi ikisi de ekmek grubu, dikkatli ve az yemek lazım. Aralarda süt, yoğurt, fındık, badem, ceviz gibi yağ ve protein içerikli yiyecekler yersen daha tok tutar;)

Süt sevmiyorum pek, badem bildiğimiz tuzlu bademmi kuruyemişcilerde satılan onu deneyebilirim
Malesef yemeyi bende seviyorum, ama sonradan abartımmı ara öğünü diye bir his oluşuyor

Hazır ve kavrulmuş şeyler yememeye özen gösteriyoruz. Bisküvi yerinde kepekli galeta, activia, ceviz fındık badem, meyve...

Kızlar benim iki tane kız kardeşim var biri bekar diğeri evli ama çocuksuz, ikisi de benden tombişce, dün WatssApp tan foto gönderdim bunlar nasıl kıskandı. Böyle abla olmaz diyorlar, bizden zayıf olmaya utanmıyo musun, napmaya çalışıyorsun sen diyorlar :KK53:. Kıskanacağınıza oturun diyet yapın dedim başlayacaklarmış bakalım :KK48:

Aaa kıskanmasınlar çalışsınlar onlarında olsun. :KK11:

Süt sevmiyorum pek, badem bildiğimiz tuzlu bademmi kuruyemişcilerde satılan onu deneyebilirim
Malesef yemeyi bende seviyorum, ama sonradan abartımmı ara öğünü diye bir his oluşuyor

Ara öğünleri abartmadıktan sonra sıkıntı yok. Aç değilsen ara öğün yapmayabilirsin.

ouuuuv naptınız yaa, oku oku gözlerim şaşı oldu.
Bugün nasıl bir gün böyle. Ne telefon duruyor, ne gelen giden. Yeter artık bitsin bu mesai :(
sabah
Yarum simitin yarısı
10 zeytin
Öğle
1 tabak taze fasulye (suyunu yemedim)
2 kaşık pirinç pilavı
Yarım kase yoğurt

akşama ıspanak yemeği var ama ben ya balık ya da yumurta salatası istiyorum ;)
balık alma şansım yok, bugün iş yerine 40 tane köy yumurtası geldi, çılgınlar gibi yiyeceğim :21::KK70::KK70:

Kuruyemişleri çiğ yıyoruz ki içindeki faydalı yağlar ısı ile trans yağa dönüşmesin ;)
Evde çiğ fıstığım bitmek üzere dün aradım bulamadım :KK61: bundan sonra fındık ve cevize saldıracam artık:KK53:

ouuuuv naptınız yaa, oku oku gözlerim şaşı oldu.
Bugün nasıl bir gün böyle. Ne telefon duruyor, ne gelen giden. Yeter artık bitsin bu mesai :KK43:
sabah
Yarum simitin yarısı
10 zeytin
Öğle
1 tabak taze fasulye (suyunu yemedim)
2 kaşık pirinç pilavı
Yarım kase yoğurt

akşama ıspanak yemeği var ama ben ya balık ya da yumurta salatası istiyorum :KK66:
balık alma şansım yok, bugün iş yerine 40 tane köy yumurtası geldi, çılgınlar gibi yiyeceğim :21::KK70::KK70:
Kırkını birden yeme de, yarına da kalsın biraz :KK70:

Bugünkü menümün gidişatı
40 gr kadar b.peynir
1 haş. Yumurta
2 dilim k.ekmek
1 parmak sütle nescafe

Ara, 1 ceviz

Öğle,
Bir kase tavuksuyu çorba
3 tane izmir köfte ve yemeğin içinde 2 elma dilim doğranmış patates
Yarım kase yoğurt
1 tane çiğ köfte kadar mercimek köftesi

Ara 1 kupa süt ile nescafe

Ara 1 armut

Ara saat 6 gibi 3 ceviz yiyeceğim.

Akşam evde ne var bilmiyorum :)
Spora gideceğim. 1 saat

Su 1,5 litre içtim 2,5 geçerim.

Perşembe ve cuma günü ananas diyeti yapacağım:)

Back
X