- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 83
Selam kızlar, geceden beri kötüyüm.işlerimi toparlayıp eve gitmeyi düşünüyorum.
Beni hoşgörün lütfen.![]()
Geçmiş olsun canım , dikkat et.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy çok geçmiş olsunSelam kızlar, geceden beri kötüyüm.işlerimi toparlayıp eve gitmeyi düşünüyorum.
geçmiş olsunSelam kızlar, geceden beri kötüyüm.işlerimi toparlayıp eve gitmeyi düşünüyorum.
bi akrabamiz yoğun bakımda belki daha fazladır tanıdık ama sayı yok isim yok ortada doğru düzgünAyyy bende TV de gördüm direk aklima siz geldiniz. Herkes iyi değil mi?
geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin..bi akrabamiz yoğun bakımda belki daha fazladır tanıdık ama sayı yok isim yok ortada doğru düzgün![]()
Allah acil şifasını versin. Çok kötü günler yaşıyoruz, Allah sabır versin yaralı ve ölenlerin ailelerine.bi akrabamiz yoğun bakımda belki daha fazladır tanıdık ama sayı yok isim yok ortada doğru düzgün![]()
Şeker orucu Nasıl bişey, hiç KH tüketmeyecek misin ?Malum hafta sonu çok cozuttumbugünde 700g fazla çıktım fakat seker orucunun birinci günü başarılı gidiyor kahvaltı sonrası bi şeker istegiolduciktim bantin ustune yurudum 3km gitti o istekte
Gecmis olsun tatlim. Tam hastalanma mevsimi simdi bir de... Dikkat et kendine.Selam kızlar, geceden beri kötüyüm.işlerimi toparlayıp eve gitmeyi düşünüyorum
Cok gecmis olsun canim ya offf Rabbim sifalar versin...bi akrabamiz yoğun bakımda belki daha fazladır tanıdık ama sayı yok isim yok ortada doğru düzgün![]()
bi akrabamiz yoğun bakımda belki daha fazladır tanıdık ama sayı yok isim yok ortada doğru düzgün![]()
Geçmiş olsun Allah acil şifa versinbi akrabamiz yoğun bakımda belki daha fazladır tanıdık ama sayı yok isim yok ortada doğru düzgün![]()
Geçmiş olsun canımSelam kızlar, geceden beri kötüyüm.işlerimi toparlayıp eve gitmeyi düşünüyorum.
geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin..
Allah acil şifasını versin. Çok kötü günler yaşıyoruz, Allah sabır versin yaralı ve ölenlerin ailelerine.
Şeker orucu Nasıl bişey, hiç KH tüketmeyecek misin ?
Cok gecmis olsun canim ya offf Rabbim sifalar versin...
Çok geçmiş olsun canım inşallah iyileşir![]()
sagolun kızlar tüm yaralılaraGeçmiş olsun Allah acil şifa versin
öğlen ekmekle patates yanyana olmasa iyiymiş ama akşamı hafif atlatacaksın sıkıntı olmazselamlar. bugunku menum
sabah: 1 dilim ekmek, 5 zeytin, bir iki dilim peynir, 2 cherry domates, 2 bardak süt
Öğlen: 1 tas taze fasulye, bir miktar kavrulmuş patates, az salata, az yogurt, 3 dilim ekmek
akşam: 3 tavuk bageti yiyecegim bir de marul salatası yapacagım kısmetse
yarım saat de bisiklete binecegim yarım saat sonra