Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kizlar ben de sabah tost yedim, oglen de yarim kase yogurt corbasi ve biraz makarna yedim. Sekerpare vardi, biraz da ondan yedim :( suan cokkk acim. Eve gider gitmez aksam yemegimi yiyecegim. Ya corba icerim ya da tavuk yerim. Hazir olan ne varsa artik... 400-500 kalori almam lazim askama ki bin kalori dolsun

Kizlar ben de sabah tost yedim, oglen de yarim kase yogurt corbasi ve biraz makarna yedim. Sekerpare vardi, biraz da ondan yedim :KK43: suan cokkk acim. Eve gider gitmez aksam yemegimi yiyecegim. Ya corba icerim ya da tavuk yerim. Hazir olan ne varsa artik... 400-500 kalori almam lazim askama ki bin kalori dolsun
çok karbonhidrattan dolayı açsın kan şekerin yükselip düşmüş mutlaka salata yada yoğurt ye yemeyin yanında miden dolsun gözün tekrar dönmesin

Kizlar ben de sabah tost yedim, oglen de yarim kase yogurt corbasi ve biraz makarna yedim. Sekerpare vardi, biraz da ondan yedim :KK43: suan cokkk acim. Eve gider gitmez aksam yemegimi yiyecegim. Ya corba icerim ya da tavuk yerim. Hazir olan ne varsa artik... 400-500 kalori almam lazim askama ki bin kalori dolsun
Kalori iyi gibi görünse de hep karbonhidrat var, bence akşama çorba yeme protein tüket yoksa günü kötü geçirmiş olacaksın.

sabah
1 yumurta+1 beyazı
biraz domates salatalık
3zeytin 1 kk peynir

arada
şekersiz türk kahvesi

öğle
4 köfte
1 dilim kabak mücver fırında
sütlü kahve

ara
maden suyu sade

akşam
yoğurt yiyeceğim chialı birazda nohut yerim belki belli değil

spor: 3km yuruyus+ 2 mile leslie + temizlik dip köşe misafir sonra heryeri kaldırdım yine

Bugünkü menüm;
Sabah
1 kk peynir
1 haş. yumurta
1 domates
1,5 dilim k.ekmek

ara:yarım kupa sütle nescafe

Öğle:
Yarım kase bahar çorbası
yarım ızgara tavuk göğsü

ara: az sütlü kahve

ara yok:

Akşam
Çorba
Hiç bir şey yiyesim yok aç kalmamak için yiyiyorum. :KK43:

Su: 2 litre bitti
Spor yok

sabah
1 yumurta+1 beyazı
biraz domates salatalık
3zeytin 1 kk peynir

arada
şekersiz türk kahvesi

öğle
4 köfte
sütlü kahve

ara
maden suyu sade

akşam

spor: 3km yuruyus+ 2 mile leslie + temizlik dip köşe misafir sonra heryeri kaldırdım yine
Helal olsun valla, o kadar spor üstüne bi de temizlik;) çok iyi maşallah:nazar:
Menüne biraz daha protein eklesen daha iyi olmaz mı ara öğünlere süt yada ceviz falan koysan kan şekerini dengeler, akşama nohut yesen iyi olacak aç bırakma kendini yoksa senin için daha zor olur.
Şu chia tohumunu merak ettim tadı güzel mi? Ben de markette yulaf kepeği görüp aldım, yoğurda ekleyip yiyeceğim, bakalım nasıl bişeymiş:KK70:

Bugünkü menüm;
Sabah
1 kk peynir
1 haş. yumurta
1 domates
1,5 dilim k.ekmek

ara:yarım kupa sütle nescafe

Öğle:
Yarım kase bahar çorbası
yarım ızgara tavuk göğsü

ara: az sütlü kahve

ara yok:

Akşam
Çorba
Hiç bir şey yiyesim yok aç kalmamak için yiyiyorum. :KK43:

Su: 2 litre bitti
Spor yok
Canın istemese de yemelisin, yoksa daha kötü olursun. Sevdiğin şeylerden yemeye çalış biraz.

Kizlar bugün hic ugrayamadim. Bebisin odasina duvar kagidi yaptirdik usta vardi. Aksam ustu gitti. Bende evi derle topla temizle derken bu saat oldu. Birde aksama misafir gelecekmis. Biraz birşeyler hazirlayayim. @katre-i dem kaptan senin yeşil mercimekli pirasa boreginden yapiyorum birde kek yaparim. esimde birşeyler alir. Gece ugrarim. Opuldunuz :)

sizce haftada 1 mi tartılmalı yoksa iki mi. salı gibi tartılıp duruma göre gidişatı mı belirlemeli. daha önceki perhiz maceramda 2 haftada 1 kilo ancak veriyordum

sizce haftada 1 mi tartılmalı yoksa iki mi. salı gibi tartılıp duruma göre gidişatı mı belirlemeli. daha önceki perhiz maceramda 2 haftada 1 kilo ancak veriyordum
bence bir kere tartılmalı..mesela ben vermediğimi görsem stres oluyorum verincede kaçamak yapma ihtimalim oluyor tabi kişiden kişiye değişebilir

sabah
1 yumurta+1 beyazı
biraz domates salatalık
3zeytin 1 kk peynir

arada
şekersiz türk kahvesi

öğle
4 köfte
sütlü kahve

ara
maden suyu sade

akşam

Helal olsun kaptannnn bos yere vermiyon o kilolari ben dun mesajmda seni etiketlicem diye katre _i dem yazmsm :)))nasil uydurduysam artik:)))
Dunku menum
Sabah
1,haslnms yumurta
Peynir
Domates
1 dilim tb ekmk 1 parca simit
Ara
1 elma
Ogle
Kahvalti
Cok az ekmek
3 minicik cay kurabiyesi:(((
Aksam
Izgara ciger
1 lavas
1 bardk ayran
Mezelerden az az
1 portakal
1.5 lt civari
Yuruyus yarim saate yakin
Dun yazamadm saat 10 dan snra oldgm yerde uyuyakalyrm resmen ya:(

Kizlar bugün hic ugrayamadim. Bebisin odasina duvar kagidi yaptirdik usta vardi. Aksam ustu gitti. Bende evi derle topla temizle derken bu saat oldu. Birde aksama misafir gelecekmis. Biraz birşeyler hazirlayayim. @katre-i dem kaptan senin yeşil mercimekli pirasa boreginden yapiyorum birde kek yaparim. esimde birşeyler alir. Gece ugrarim. Opuldunuz :)
Ayy cok heyecanli nasil yaptiniz pembis pembis mi yoksa:)

katre i matem katre i matem cook gecmis olsun Rabbim cemi cumlesinin yar ve yatdimcisi olsun ins tum sehitlere rahmet eylesin Rabbim geride kalanlrn yardimcisi ol ya Rab.

bi akrabamiz yoğun bakımda belki daha fazladır tanıdık ama sayı yok isim yok ortada doğru düzgün :KK43:
Allah şifa versin geçmiş olsun canım
Uzaktan bile çok zor bizzat yasayanlara geride kalanlara gelecegimize.. allah yardımcımız olsun

Ben her gün tartiliyorum:KK70:
Ama haftada 1 doğrusu sanırım

Back
X