Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bu arada menülerim
Sabah zeytin peynir domates salatalık kepek ekmek
Öğlen yoğurt grisini yada yumurta salatası bir dilim kepek ekmek
Akşamda duruma göre değişiyor dün tarhana çorbası karnıyarık azbirşey pilav ekmeksiz
Ara öğünlerde elma yiyorum ara sıra kaçamaklarım oldu özellikle hafta sonu;(
Ve platese tekrar başlamam lazım

Kizlar ben de arti cikabilirim bu hafta, donemim geliyor bir iki gune. Sismeye basladim bile :( canim asiri cikolata istiyor paket paket cikolatalar geciyot gozumun onunden yaa :KK17:
Aksam da toplanti var aslinda ama bir hocahanim var dogum iznine ayrilacak. Ona kutlama yapacagiz aksam. Pastalar borekler hazirlanmis. Neyseki herkes diyet yaptigimi biliyor da ucunu kaciramam benden once onlar durdurur :KK49:

Kızlar ben bugün çok kötü şeyler yaptım. Sabahtan öğlen yemeğine kadar herşey yolunda gidiyordu, öğlen yemeğimi yedikten sonra acayip bi tatlı isteği ve abur cubur aramaya başladım. Evde pek fazla bisküvi falan bulunmuyor zaten, olanları da eşim hüpletmiş. Çayın yanına yiyecek bişey bulamadım; gözüm tereyağına takıldı ekmeğe sürdüm üzerine de bal sonra üstüne de helva yedim biraz. Sırf yemiş olmak için yedim, aç da değildim halbuki niye böyle bişey yaptım bilmiyorum. Kendime çok kızgınım :( midem çok karıştı çıkarsam rahatlayacağım.

Kızlar ben bugün çok kötü şeyler yaptım. Sabahtan öğlen yemeğine kadar herşey yolunda gidiyordu, öğlen yemeğimi yedikten sonra acayip bi tatlı isteği ve abur cubur aramaya başladım. Evde pek fazla bisküvi falan bulunmuyor zaten, olanları da eşim hüpletmiş. Çayın yanına yiyecek bişey bulamadım; gözüm tereyağına takıldı ekmeğe sürdüm üzerine de bal sonra üstüne de helva yedim biraz. Sırf yemiş olmak için yedim, aç da değildim halbuki niye böyle bişey yaptım bilmiyorum. Kendime çok kızgınım :KK43: midem çok karıştı çıkarsam rahatlayacağım.
:KK70:oluyo öyle çok iyi anliyorum:KK70::KK70::KK70:

herkes öyle diyor :) ama tatlım çok yoğun günler geçirdim haftasonu uyuyamadım hep geç uyudum 1 de 2 de sonra 6 buçukta uyandım uykumu alamıyorum, uyumayı çok seviyorum :KK70:
Tabi tabi
günaydın kızlar :)

sabah: bir elma

ara : bir elma

canım hiç bişey istemedi sabah bugün böyle geçti :/
canim bunyen yorgun düşecek te birseyler
Günaydın arkadaşlar
Vallahi hiç keyfim yok şu patlama gerdi yine.aklımdan çıkmıyor. Korku endişe nefret içim doldu

Ben şeker orucunu tam anlayamadım
Rejim mantığından farklı olarak başka neler yasak
Kotu karbonhidratlar ve seker içeren hersey
günaydın kızlar. dün çok yorulmuşum. misafirlerde 12'yi geçiyordu gittiler. evi toparla derken yatmam 1'i geçti. bugünde uyudum vallahı :-)
Ooo alistorma diguruncada zor oluyor gitmek bilmeyen misafir
Ben hergün tartışıyorum bir eksi bir artı gidiyoruz bakalım:KK66:
Hafta sonu dağıttım yine şimdi toparlamaya çalışıyorum
Başka problemler olunca rejime konsantre olamıyorum birde rengli oldum bu hafta oğlumun hastalığı gelen giden alışveriş bir yogunluktur gidiyor anlatmak bile beni yoruyor şuan dişim arıyor bu Gün diş doktoruna gitmekten çok korkuyorum çünki dişlerim çok sorunlu

Katre_i dem akrabamız nasıl oldu gelişme varmı
Yok cnm
Bu arada menülerim
Sabah zeytin peynir domates salatalık kepek ekmek
Öğlen yoğurt grisini yada yumurta salatası bir dilim kepek ekmek
Akşamda duruma göre değişiyor dün tarhana çorbası karnıyarık azbirşey pilav ekmeksiz
Ara öğünlerde elma yiyorum ara sıra kaçamaklarım oldu özellikle hafta sonu;(
Ve platese tekrar başlamam lazım
Başla hafta sonunu telafi edip eksiye gec
Kizlar ben de arti cikabilirim bu hafta, donemim geliyor bir iki gune. Sismeye basladim bile :KK43: canim asiri cikolata istiyor paket paket cikolatalar geciyot gozumun onunden yaa :KK17:
Aksam da toplanti var aslinda ama bir hocahanim var dogum iznine ayrilacak. Ona kutlama yapacagiz aksam. Pastalar borekler hazirlanmis. Neyseki herkes diyet yaptigimi biliyor da ucunu kaciramam benden once onlar durdurur :KK49:
oo sartlanmak yok benimde regl geliyor ama arti cikilmayacak

Kızlar ben bugün çok kötü şeyler yaptım. Sabahtan öğlen yemeğine kadar herşey yolunda gidiyordu, öğlen yemeğimi yedikten sonra acayip bi tatlı isteği ve abur cubur aramaya başladım. Evde pek fazla bisküvi falan bulunmuyor zaten, olanları da eşim hüpletmiş. Çayın yanına yiyecek bişey bulamadım; gözüm tereyağına takıldı ekmeğe sürdüm üzerine de bal sonra üstüne de helva yedim biraz. Sırf yemiş olmak için yedim, aç da değildim halbuki niye böyle bişey yaptım bilmiyorum. Kendime çok kızgınım :KK43: midem çok karıştı çıkarsam rahatlayacağım.
benimde oluyor bazen öyle:mad:

Tabi tabi

canim bunyen yorgun düşecek te birseyler

Kotu karbonhidratlar ve seker içeren hersey

Ooo alistorma diguruncada zor oluyor gitmek bilmeyen misafir

Yok cnm

Başla hafta sonunu telafi edip eksiye gec
oo sartlanmak yok benimde regl geliyor ama arti cikilmayacak
dışarda yine yiyorumda öğleleri evde tek başıma hiç canım istemez oldu :(

Bogazici köprüsünde bomba alarmı
Trafiğe kapatılmış ne kadar süre bilmiyorum açılmıştır belki
Nefes almak yok yani artık herkes korku içinde
Allah im sen yardım et kötülüklere fırsat verme

Haftasonu samsuna gideceğim diye heyecanlaniyordum şimdi ise korkuyorum
Sevinmeye korkuyorum ülke bu haldeyken nasıl egleneceksin diye kendime kızıyorum gülmeye utanıyorum
Metrobüste anons yapıldı
Köprüde yaşanan aksaklıktan avrupa Asya geçişi yapilamayacak diye kendimi o kadar kısıtlanmiş hapsolmus hissettim ki
O ses içimi yıktı gecti hissettiklerimi anlatamam içim çekildi

Kozlar sağ göğsün çok sisti geceden beri hafif sertlik vardi simdi sanki ilk defa sut gelmiş gibi semsert masaj yaptim düş aldim acilmadi kuzeyede bugün hep onu verdim rahatlar belki diye ama yok emince biraz yumusuyor sonra yine tavsiye var mi napsam gecer

Haftasonu samsuna gideceğim diye heyecanlaniyordum şimdi ise korkuyorum
Sevinmeye korkuyorum ülke bu haldeyken nasıl egleneceksin diye kendime kızıyorum gülmeye utanıyorum
Metrobüste anons yapıldı
Köprüde yaşanan aksaklıktan avrupa Asya geçişi yapilamayacak diye kendimi o kadar kısıtlanmiş hapsolmus hissettim ki
O ses içimi yıktı gecti hissettiklerimi anlatamam içim çekildi
Boyle boyle alistirmak istiyorlar ölümlere kizma kendine sebebi sen değilsin sen devam edeceksin ki hayata olum gelip oturmasin yolumuzun üstüne

selamlarr. bugun sabah 1 dilim ekmek, az peynir, 1 yumurta, 2 cherry, yeşil çay
ara: 1 elma, 1 bardak süt
öğlen: domates corbası, 5 yk makarna, tavuklu bir yemek, salata
akşam: misafirlikte 1 çin böreği, çay

birazdan spor yapacagım yarım saat bisiklet (dizi eşliğinde)

Kozlar sağ göğsün çok sisti geceden beri hafif sertlik vardi simdi sanki ilk defa sut gelmiş gibi semsert masaj yaptim düş aldim acilmadi kuzeyede bugün hep onu verdim rahatlar belki diye ama yok emince biraz yumusuyor sonra yine tavsiye var mi napsam gecer
Bildiklerimi yapmışsın zaten
Sıcak havlu koyabilirsin bi de devamli sıcak kalmasını sağlamak adina:KK43:

selamlarr. bugun sabah 1 dilim ekmek, az peynir, 1 yumurta, 2 cherry, yeşil çay
ara: 1 elma, 1 bardak süt
öğlen: domates corbası, 5 yk makarna, tavuklu bir yemek, salata
akşam: misafirlikte 1 çin böreği, çay

birazdan spor yapacagım yarım saat bisiklet (dizi eşliğinde)
Çin böreği de neymis:KK53::KK58:

Back
X