Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugun hic giremedim buraya hastane ye gittik yine bide au ankara olayi yuzunden telefonu alasim gelmedi hic :( cok zor durdayiz gercekten hic birsey duzelmiyo hep insanlar oluyo insanin da hic birsey yapasi gelmiyo
Kahvalyim
Mercimek corbasi
4 5 saat sonra 4 kasik patates kizartmasi yedim evde baska yiyebilecegim birsey yoktu yarin alisverise cikacagim
Aksam da kiymali patates oturtmasi yedim yine
Bide turk kahvesi ictim yaninda 1 kare bitter le
Adet oldugum icin kafam agridi butun gun hala agriyo :(

Sabah limonlu su
30 dk spor
Kahvaltı tb tost
Ara 1 muz
Öğle 1 kase yeşil mercimek
Ara 4 lokma börek
Aksam 1 kase çorba 1 kepce bulgur 1 kase yoğurt
Ara 1 Çatal Revani (valla kayinvalidem yapmış koy ye koy ye diyip duruyo çocuğa kaptırdım ben de 1 çatal yer gibi yaptım :rolleyes:

Günaydın kızar, bugün erken kalkmak zorunda kaldım bebe yüzünden:(
Dünkü menüm:
Sabah: 1,5 yumurta, 1 kk peynir, 4 zeytin, 1 çk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara: 1 elma, 1 sb süt
Öğlen:1 kase yayla çorba, 1 dolu tabak karnabahar yemeği
Ara: 1 küçük kase puding
Akşam: 2 ızgara köfte, 4-5 parça fırında patates, 3 kaşık melemen
Ara: yoğurt, 1 kivi
Su: 2,5 litre

Gunaydin arkadaslar,nasilsiniz.
Ben gribe davetiye cikardim.dun bahar temizligine basladim.oturma odasi bitti.ama hali koltuk silerken cok terledim,ustumu degissemde,aksam biraz rahatsizlandim.kahvaltidan sonra bir agri kesici ictim ,aklim burda ,isler yigildi ,ne yapacagim nasil bitecek bilmiyorum dogrusu,
Bu arada gunduz baza da uyumaya basladik,biraz boyle alisalim,gece ye de gecicez yakinda.
Dun gece eltimin oglunun yas gunu vardi.yemek konusunu abartmadan yedim,ama bir dilim pastayi huplettim kizlar.dunun kosturmasi,bugun yine ayni sekilde olacak eritirim diye dusunuyorum.makine bitmek uzere,simdi hali silecegim,her yerimde agriyor,bitse de rahatlasam.

gulhan_41 gulhan_41 iki kez tartiliyorum gidişatı belirliyor
KraliceElsa KraliceElsa erken derken biz 6-6:30 da ayaktayiz
kimyager1508 kimyager1508 canım bitti artık bebisin gelmesinde sıra
elfkkk elfkkk doğru etiketi buldun sonunda 3cok olmuş biliyorum uçaklar ama dikkat diyetisyene ne hesap vereceksin

Kızlar ufak tefek kacamaklarini olmuş bi tane bi lokma bi cat al gibi aman deyim yaza az kaldı dikkat

Gunaydin arkadaslar,nasilsiniz.
Ben gribe davetiye cikardim.dun bahar temizligine basladim.oturma odasi bitti.ama hali koltuk silerken cok terledim,ustumu degissemde,aksam biraz rahatsizlandim.kahvaltidan sonra bir agri kesici ictim ,aklim burda ,isler yigildi ,ne yapacagim nasil bitecek bilmiyorum dogrusu,
Bu arada gunduz baza da uyumaya basladik,biraz boyle alisalim,gece ye de gecicez yakinda.
Dun gece eltimin oglunun yas gunu vardi.yemek konusunu abartmadan yedim,ama bir dilim pastayi huplettim kizlar.dunun kosturmasi,bugun yine ayni sekilde olacak eritirim diye dusunuyorum.makine bitmek uzere,simdi hali silecegim,her yerimde agriyor,bitse de rahatlasam.
Dikkat et rüzgarda kalma kolay gelsin pastayı erit :KK70:
hira1994 hira1994 geçmiş olsun
@The Queen nasıl oldun canım
masalimsii masalimsii bi günde uykun olmasın kız valla zopaliycam seni :KK70:

Dikkat et rüzgarda kalma kolay gelsin pastayı erit :KK70:
hira1994 hira1994 geçmiş olsun
@The Queen nasıl oldun canım
masalimsii masalimsii bi günde uykun olmasın kız valla zopaliycam seni :KK70:

herkes öyle diyor :) ama tatlım çok yoğun günler geçirdim haftasonu uyuyamadım hep geç uyudum 1 de 2 de sonra 6 buçukta uyandım uykumu alamıyorum, uyumayı çok seviyorum :D

Hayirli sabahlar kizlar. Nasilsiniz?
Günaydın arkadaşlar
Vallahi hiç keyfim yok şu patlama gerdi yine.aklımdan çıkmıyor. Korku endişe nefret içim doldu

Bugün şeker orucunun ikinci günü ve hafta sonu aldığım 700 gr geri gitti cumaya kadar hedef 74
Ben şeker orucunu tam anlayamadım
Rejim mantığından farklı olarak başka neler yasak

Ayy cok heyecanli nasil yaptiniz pembis pembis mi yoksa:)

evet canımm pembeli beyazlı ufak desenli seçtim. özellikle sade olsun istedim ki tülü halıyı secerken zorlanmayayım,göz yorulmasın istedim.
gulhan_41 gulhan_41 iki kez tartiliyorum gidişatı belirliyor
KraliceElsa KraliceElsa erken derken biz 6-6:30 da ayaktayiz
kimyager1508 kimyager1508 canım bitti artık bebisin gelmesinde sıra
elfkkk elfkkk doğru etiketi buldun sonunda 3cok olmuş biliyorum uçaklar ama dikkat diyetisyene ne hesap vereceksin

Kızlar ufak tefek kacamaklarini olmuş bi tane bi lokma bi cat al gibi aman deyim yaza az kaldı dikkat

evet canım yavaştan yavaştan geri sayım başladı artık :KK68:

günaydın kızlar. dün çok yorulmuşum. misafirlerde 12'yi geçiyordu gittiler. evi toparla derken yatmam 1'i geçti. bugünde uyudum vallahı :-)

sizce haftada 1 mi tartılmalı yoksa iki mi. salı gibi tartılıp duruma göre gidişatı mı belirlemeli. daha önceki perhiz maceramda 2 haftada 1 kilo ancak veriyordum
Ben hergün tartışıyorum bir eksi bir artı gidiyoruz bakalım;)
Hafta sonu dağıttım yine şimdi toparlamaya çalışıyorum
Başka problemler olunca rejime konsantre olamıyorum birde rengli oldum bu hafta oğlumun hastalığı gelen giden alışveriş bir yogunluktur gidiyor anlatmak bile beni yoruyor şuan dişim arıyor bu Gün diş doktoruna gitmekten çok korkuyorum çünki dişlerim çok sorunlu

Back
X