Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bugunkü menüm
sabah
1 simit, 1 dilim peynir, 5,6 zeytin ve şekersiz çay
ara
yeşil çay, 1 adet eti form bisküvi
öğle
2 yk kavrulmuş sebzeli tavuk, 1 tabak salata, 1 bardak ayran
ara
türk kahvesi
akşam
yarım porsiyon tavuk, bol yeşillikli salata yerim

2lt su içtim şimdilik, akşam ebru şallı sporuna da başlıycam ve bi saat yürüyüş arkadaşımlar :)

Kizlar dövün beni beypazari kurusu yedim minik minikler ama tereyagli ve bunu sekerorucunu bozarak yaptim babam almis getirdiler çayla yedim acilen telafi etmem lazim kuzey uyusun

Kizlar dövün beni beypazari kurusu yedim minik minikler ama tereyagli ve bunu sekerorucunu bozarak yaptim babam almis getirdiler çayla yedim acilen telafi etmem lazim kuzey uyusun
AFİYET OLSUN Kaptanım :) yarım saat leslie yap gider

Ay onları ben de çok severim, Ankaradayken bol bol yiyodumburda yok, olsa da yesem.
Şaka bi yana şeker orucunu bozma yaa ne güzel alıştın şekersiz yaşamaya bozarsan arkası gelir hemen tekrar başla. Keşke ben da yapabilsem ama meyveye dayanamam gerisini yaparım da meyvesiz yaşayamam
Benim de göğsüm şişti, ateşim yükseldi; sağdım biraz rahatladım ama vücudumda kırgınlık da var noldu bana anlamadım çok halsizim

şeker orucu mu o nasıl bişey banada anlatsanıza ama çikosuz yapamam, bu arada geçmiş olsun Kraliçe Elsa

Selam kızlar
Bugün ablamın yanına geldim yazamadım pek tabi buraya gelince bnm diyete bişeyler oluyor

Sabah.
Saat yedide indim otobüsten çok acıkmıştım bir küçük börek yiyip yattım

Öğle
Kahvaltı oldu artık
Yarım simit biraz sucuklu yumurta
İki zeytin
1dilim peynir

Ara. Bir tane kalburbastı tatlısı :-( annemi kıramadım artık

Beş adet fındık beş adet badem

Şimdilik böyle :-(

Selam kızlar
Sabah geç kalktım yediklerimi saatleriyle yazıyorum.

11:45
1 haşkanmış yumurta

Hemen evden cıktık kahvaltı yapamadım.

3 km kadar yürüdükten sonra acıktım simit görünce yedim 14:00 civarı

Sonra avcılara geçtik fatihten oradada yürüdük mağazaları gezdik.

Ara 1 elma

Market alışverişi

17:30
2 dilim k.ekmek
1 tabak mercimek çorbası yedim.

Su1 litreyi bitirdim. Zencefilli çaydam yaptım bir sürqhı onu bitireceğim.
Spor yok. 16 bin küsür adım attık

Kaptan oldu bitti tekrar başladın say kendini. Pes etmek yok.

Geçmiş olsun canım benim.

Kötü bir gün olmuş canım.

Misafirlik gibi olmuyor ya, ac olsam kendim alir yerim zaten mutfaktan ama kahvalti yapip gidiyoruz. Onlar gec uyanirlar.
Alistilar onlar da artik cok yemem normalde de zaten, menulerimi goruyorsunuz burada :)

Anne yemekleri de bir baska oluyor ,kolay gelsin
Sagol tatlim gittik geldik :)

Sağolun kızlar, durumum çok iyi değil göğsümü boşalttım ama ağrı koltukaltına doğru yayılıyor, Ateş ve kırgınlık da olunca ciddi bi durum olabilir diye antibiyotik başladım. Eşim doktora gidelim diye sabahtan beri tutturdu ama hazırlanıp gidecek gücü bulamadım kendimde. Çocukları hazırla, kendin hazırlan gözümde büyüdü
şeker orucu mu o nasıl bişey banada anlatsanıza ama çikosuz yapamam, bu arada geçmiş olsun Kraliçe Elsa

AFİYET OLSUN Kaptanım :) yarım saat leslie yap gider
Ah tatlim spor öyle hop diye eritmiyor 30dk plates yaptim
Sorma canim bugün gitti ama yarin sil bastan ay göğüs benimde gecen sismisti bu cumada sol sisti niye boyleki bu aralar
Ciko mu o zaten diyette yok seker unlu mamuller meyve bile yok 40gun seker orucu 23nisanda bitiyor vücudu şekerden arindirma
Cabuk evine don börek yenip yatilir mi yediklerini Yalman lazim canim

Sildim sifirladim beyni
@katre-i dem kaptanim sen bize ilham veriyorsun, telafi de edersin bugun o beypazari kurusunu :)
İnşallah canim
Geçer inşallah canim
oh bee amma yürüdük
ne kadar yurudun

Beypazari kurusu hic yemedim ben tatlimi ki afiyet olsunsen telafi edersin yemssn nasl gdyo kizceler

Memeye soğuk kompres yaparken bi bakayım dedim; ben buradayım kaptanbenim küçük ısırıyo memeyi ondan enf kaptım herakde, süt kanalları da açık olunca direk yayılıyo mikroplar.
Akşam yemeğini eşim yaptı; tarhana çorbası ve patates yemeği yapmış, patatesse yarım teneke yağ kullanmış zaten midem kötü azıcık bişey yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…