AFİYET OLSUN Kaptanım :) yarım saat leslie yap giderKizlar dövün benibeypazari kurusu yedim minik minikler ama tereyagli ve bunu sekerorucunu bozarak yaptim babam almis getirdiler çayla yedim acilen telafi etmem lazim kuzey uyusun
Ay onları ben de çok severim, Ankaradayken bol bol yiyodumKizlar dövün benibeypazari kurusu yedim minik minikler ama tereyagli ve bunu sekerorucunu bozarak yaptim babam almis getirdiler çayla yedim acilen telafi etmem lazim kuzey uyusun
Kizlar dövün benibeypazari kurusu yedim minik minikler ama tereyagli ve bunu sekerorucunu bozarak yaptim babam almis getirdiler çayla yedim acilen telafi etmem lazim kuzey uyusun
Geçmiş olsun canım benim.Ay onları ben de çok severim, Ankaradayken bol bol yiyodumburda yok, olsa da yesem .
Şaka bi yana şeker orucunu bozma yaa ne güzel alıştın şekersiz yaşamaya bozarsan arkası gelir hemen tekrar başla. Keşke ben da yapabilsem ama meyveye dayanamam gerisini yaparım da meyvesiz yaşayamam
Benim de göğsüm şişti, ateşim yükseldi; sağdım biraz rahatladım ama vücudumda kırgınlık da var noldu bana anlamadımçok halsizim
Selam kızlar
Bugün ablamın yanına geldim yazamadım pek tabi buraya gelince bnm diyete bişeyler oluyor
Sabah.
Saat yedide indim otobüsten çok acıkmıştım bir küçük börek yiyip yattım
Öğle
Kahvaltı oldu artık
Yarım simit biraz sucuklu yumurta
İki zeytin
1dilim peynir
Ara. Bir tane kalburbastı tatlısı :-( annemi kıramadım artık
Beş adet fındık beş adet badem
Şimdilik böyle :-(
Evet canım malesefKaptan oldu bitti tekrar başladın say kendini. Pes etmek yok.
Geçmiş olsun canım benim.
Kötü bir gün olmuş canım.
Misafirlik gibi olmuyor ya, ac olsam kendim alir yerim zaten mutfaktan ama kahvalti yapip gidiyoruz. Onlar gec uyanirlar.az yiyince kayınvalide gücenmiyo mu ?
bi yere gidip az yiyince insanlar sanki begenmemişim gibi algılıyor o konuda sıkıntı oluyor. misafirliğe gitmemeye çalışıyorum elimden geldiğince. zayıflayınca giderim artık :)
Sagol tatlim gittik geldik :)Anne yemekleri de bir baska oluyor ,kolay gelsin
şeker orucu mu o nasıl bişey banada anlatsanıza ama çikosuz yapamam, bu arada geçmiş olsun Kraliçe Elsa
Kaptan oldu bitti tekrar başladın say kendini. Pes etmek yok.
Ah tatlim spor öyle hop diye eritmiyor 30dk plates yaptimAFİYET OLSUN Kaptanım :) yarım saat leslie yap gider
Sorma canim bugün gitti ama yarin sil bastan ay göğüs benimde gecen sismisti bu cumada sol sisti niye boyleki bu aralarAy onları ben de çok severim, Ankaradayken bol bol yiyodumburda yok, olsa da yesem .
Şaka bi yana şeker orucunu bozma yaa ne güzel alıştın şekersiz yaşamaya bozarsan arkası gelir hemen tekrar başla. Keşke ben da yapabilsem ama meyveye dayanamam gerisini yaparım da meyvesiz yaşayamam
Benim de göğsüm şişti, ateşim yükseldi; sağdım biraz rahatladım ama vücudumda kırgınlık da var noldu bana anlamadımçok halsizim
Ciko mu o zaten diyette yokşeker orucu mu o nasıl bişey banada anlatsanıza ama çikosuz yapamam, bu arada geçmiş olsun Kraliçe Elsa
Cabuk evine don börek yenip yatilir mi yediklerini Yalman lazim canimSelam kızlar
Bugün ablamın yanına geldim yazamadım pek tabi buraya gelince bnm diyete bişeyler oluyor
Sabah.
Saat yedide indim otobüsten çok acıkmıştım bir küçük börek yiyip yattım
Öğle
Kahvaltı oldu artık
Yarım simit biraz sucuklu yumurta
İki zeytin
1dilim peynir
Ara. Bir tane kalburbastı tatlısı :-( annemi kıramadım artık
Beş adet fındık beş adet badem
Şimdilik böyle :-(
Sildim sifirladim beyniKaptan oldu bitti tekrar başladın say kendini. Pes etmek yok.
İnşallah canim@katre-i dem kaptanim sen bize ilham veriyorsun, telafi de edersin bugun o beypazari kurusunu :)
Geçer inşallah canimSağolun kızlar, durumum çok iyi değil göğsümü boşalttım ama ağrı koltukaltına doğru yayılıyor, Ateş ve kırgınlık da olunca ciddi bi durum olabilir diye antibiyotik başladım. Eşim doktora gidelim diye sabahtan beri tutturdu ama hazırlanıp gidecek gücü bulamadım kendimde. Çocukları hazırla, kendin hazırlan gözümde büyüdü
ne kadar yurudunoh bee amma yürüdük
UUU baya yurumussunuziki buçuk saat yürüdüm
Tatli değil un tereyagli tereyağda silinti yokta un ahh unBeypazari kurusu hic yemedim ben tatlimi ki afiyet olsunsen telafi edersin yemssn nasl gdyo kizceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?