- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
Ben de bu sabah gec kahvalti yaptim. Hala acikmadim. Iyi oldu. Bir buyuk domates bir yurta ve iki dilim light kasarla menemen yaptim yedim. Iki dilim de tb ekmegi yaninda
Bir ton ev isi yaptim cok mutluyum. Mutfak dolaplarim piril piril oldu
bence ara öğündeki baklava hariç zarar ziyan yok gbi. az az ama çeşitli yemişsin. bünye mi istiyor nefis mi, arada böyle yapınca toparlanıyorum ben :)ayyyy yazayım bariiiiama siz beni örnek almayın emi
kahvaltı; 4 kaşık menemen, 2 dilim ekmek, 1 kk peynir, 1 kk kaşar, domates, salata, 3 dilim sucuk, 1 dilim salam (incecik), 1 dilim börek, 1 tk incir reçeli, 1 bardak taze sıkılmış meyve suyu,2 tane zeytin, şekersiz çay
ara; 3-4 çatal sütlü tatlı, türk kahvesi
ara; 1 ceviz, 3-4 tane kuru üzüm
akşam; 1 kase tarhana çorbası, tabağıma da 1 kaşık z.yağlı pırasa, 1 kaşık patates püresi, 50 gr tavuk, 2 tane ufak z.yağlı dolma, bol salata, 1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek
ara; 1 tane baklava ve şekersiz çay
su; 2-2.5 lt olmuştur
offff yazarken bile yoruldum, akşam eve geldiğimde çatlıyordum resmen
aklımı kurcalayan bir konu var
ben diyete spora 1 martta başlamıştım.
1 ay sonra birden 2,5kg gitti.
acaba yine tıkanır mı süreç, yoksa tıkır tıkır gitmeye devam mı eder kilolar
cuma bakıp görcem ama yine de merak ediyorum daha çok var cumaya
zayıflamayı çok istiyorum. hatta hayatımda su an ilk sırada geliyorCanim genel olarak basta gizli bir şekilde gider. Sonra duraklamaya baslar. Sonra yine gitmeye devam eder. Vücut zaman zaman savunmaya geçiyor çünkü. Ama önemli olan duraksama döneminde pes etmemek. Vermiyorum yada çok az veriyorum diyip pes etmemek. O donemde vücudu sasirtmak gerekiyor. Detoks falan ise yariyor. Benim nazi hafta 1 kilo giderken nazi hafta 300 gr gidiyordu.
zayıflamayı çok istiyorum. hatta hayatımda su an ilk sırada geliyor
bakalım cuma gün yüzümüzü güldürecek mi heyecan heyecann
Kizlar 14.takimla yarisiyoruz bu haftagidip taciz edin
Birde yardimcilar herşeyi biliyorsunuz dimi izne cikmama bir ay var
kimyager1508 dikkate hayranim ben henüz görmemiştim yoksa alacaktik Cezayir
@katre-i dem tatlım seabahar dün etap değerlendirme raporundaEsrasi 'nin hedef kilosu ile ilgili soru sormuş. atlayıp ceza almayalım yine.
Esrasi tatlım önceden hedef kilon 56 olarak gözüküyormuş. güncel midir?
458. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
KAYNAK: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sonuc-listeleri.153328/page-120#post-45776987
Kilo veren, vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
GENEL
Takım yönetim kadroları olarak Karar Defterindeki kurallara hakim olunuz.
Takım listelerinizde üyelerin nicklerini olduğu gibi yazmaya lütfen özen gösteriniz.
PERFORMANS UYGULAMASI
Performans uygulaması 18. tur / 2. hafta sonuçları:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...iflama-yarismasi.638656/page-15#post-45782848
5. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 5. takıma isabet etti.
Hata yok, tebrikler.
10. TAKIM
Esrasi ile ilgili olarak;
Hedef kilosu 56 görünüyor, güncel midir?
ETAP MEZUNLARI
4. Takımdan @hawar mezun oldu.
5. Takımdan @muska77 mezun oldu.
5. Takımdan @ycfa mezun oldu.
9. Takımdan @seydan94 mezun oldu.
Mezunların karnelerini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, mezunlar topiğinden takip edebilirsiniz.
Arzu eden başarı hikayesini linkten paylaşabilir:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ismasi-mezunlarinin-basari-hikayeleri.767149/
ETAP BİRİNCİSİ
Yarışmamız 458. Etap birincisi; 5. Takımdan @muska77 arkadaşımızdır.
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
Merhaba yeni girebildim hedef yine ayni 56Esrasi hedef kolon aynimi canim 56 ti mi
aklımı kurcalayan bir konu var
zayıflamayı çok istiyorum. hatta hayatımda su an ilk sırada geliyor
bakalım cuma gün yüzümüzü güldürecek mi heyecan heyecann
Kizlar 14.takimla yarisiyoruz bu haftagidip taciz edin
Birde yardimcilar herşeyi biliyorsunuz dimi izne cikmama bir ay var
kimyager1508 dikkate hayranim ben henüz görmemiştim yoksa alacaktik Cezayir
Evet canim ya haftasonari daha az oluyorKızlar haftasonu hareket az oluyo demi
O magazayi bebde blyrm canim guzel bi magaza gerckten indirmde urunlerde cok oluyr genelde smdi alamdklrni en kisa zamnda alablr duruma ilerlysn ins sen cok azimlsim bence idolsun:)Harika gidiyorsun. Böyle devam. Ac kalmak yok bunu unutma. Acıkırsan salata mryve, kuruyemiş, kuru meyve yoğurt ye. Abur cubur yerine bunları yersen hiç bir şey olmaz. Acıkmazsan kolay kolay kötü şeylere elin gitmez.
Gitse de toparlanman en önemlisi dengelemen daha kolay olur.
Haftada bir kere miktarı az olmak kaydıyla yiyebilirsin canının cok çektiğini yrmezsen tabii daha güzel olur. Misal 2 kare bitter yada 1 kurabiye, 1 ince dilim kek. Ama o gün iyi dengelemen lazım. Ben bunu öğrendim hayat daha kolay oldu.
Yaz yaz ne yedin bakalım :)
Evet açelya diye bir mağaza var meydanda çok övdüler bu aralar kıyafet alacağım diye bir bakayım dedim ama en büyük bedeni 42.hüsrana ugradım.
Ben yine gelirim senin içşn görüşürüz
günaydınlarr
sabah: 2 dilim ekmek
2 dilim peynir
3 zeytin
1 yumurta
1 bardak süt
1 havuç
1 ceviz
bugun spor yerine evi temizleyecegim
bence ara öğündeki baklava hariç zarar ziyan yok gbi. az az ama çeşitli yemişsin. bünye mi istiyor nefis mi, arada böyle yapınca toparlanıyorum ben :)
Bencedeaklımı kurcalayan bir konu var
Nerden aldn malzemeleriBen de menumu yazayim simdiden sonra uyuyorum
Kahvaltiyi gec yemistim ya acikmadim. Esim da sabah arkadaslariyla kahvaltiya gitmisti acik bufe yemis, saat 5bucuk-6 gibi aksam yemegini yedik
Sabah: 1 buyuk domates, 2 dilim light kasar peyniri, 1 yumurtayla menemen. 2 kucuk dilim tb ekmegi.
Aksam: 100gr tavuk. 1 dilim tb ekmegi. Actifry patates yarim tabak. Domates, salatalik, kornison tursusu.
Spor: 40dk pilates yaptim, simit bolgesi agirlikli. 50tane de squat yaptim. Kendime geldim
Su: Daha 1,5litre zor yaptim. Simdi biraz su zorlayacagim. Karar verdim haftaya daha da sıkı tutuyorum isi. Insallaaaahv
Canim plates etkilimi sence
Canim bence cok etkili yaO magazayi bebde blyrm canim guzel bi magaza gerckten indirmde urunlerde cok oluyr genelde smdi alamdklrni en kisa zamnda alablr duruma ilerlysn ins sen cok azimlsim bence idolsun:)
Bencedekimyager1508 cok fazla bi sey yokki kuzin istediyse ya:)
Nerden aldn malzemeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?