Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ohhh missss ellerine sağlık :))
Ben de bu sabah gec kahvalti yaptim. Hala acikmadim. Iyi oldu. Bir buyuk domates bir yurta ve iki dilim light kasarla menemen yaptim yedim. Iki dilim de tb ekmegi yaninda
Bir ton ev isi yaptim cok mutluyum. Mutfak dolaplarim piril piril oldu

bence ara öğündeki baklava hariç zarar ziyan yok gbi. az az ama çeşitli yemişsin. bünye mi istiyor nefis mi, arada böyle yapınca toparlanıyorum ben :)

öğlen menüm 1 tavuk göğsü ızgara, 1 büyük domates

ara: 1 elma, 1 bardak süt
ara: sade türk kahvesi

diye devam ediyorum olaya :)
ev işlerinin %25i bitti gerisiyle henüz bakışıyoruz kahvem bittikten sonra bi tur daha yaparım

aklımı kurcalayan bir konu var
ben diyete spora 1 martta başlamıştım.
1 ay sonra birden 2,5kg gitti.
acaba yine tıkanır mı süreç, yoksa tıkır tıkır gitmeye devam mı eder kilolar
cuma bakıp görcem ama yine de merak ediyorum daha çok var cumaya

Canim genel olarak basta gizli bir şekilde gider. Sonra duraklamaya baslar. Sonra yine gitmeye devam eder. Vücut zaman zaman savunmaya geçiyor çünkü. Ama önemli olan duraksama döneminde pes etmemek. Vermiyorum yada çok az veriyorum diyip pes etmemek. O donemde vücudu sasirtmak gerekiyor. Detoks falan ise yariyor. Benim nazi hafta 1 kilo giderken nazi hafta 300 gr gidiyordu.

zayıflamayı çok istiyorum. hatta hayatımda su an ilk sırada geliyor
bakalım cuma gün yüzümüzü güldürecek mi heyecan heyecann

Olur canim olur hic merak etme. Sen ayni şekilde ozellikle menulerine dikkat etmeye devam edersen istediğin hedefe ulasirsin. Seninde mezuniyet yazini okuruz. KraliceElsa tatlim bu arada senin mezuniyet yazinida okuyamadik hala :))

Kizlar 14.takimla yarisiyoruz bu hafta gidip taciz edin
Birde yardimcilar herşeyi biliyorsunuz dimi izne cikmama bir ay var
kimyager1508 dikkate hayranim ben henüz görmemiştim yoksa alacaktik Cezayir

Canim kendi adima konusursam takildigim yerde karar defterine bakiyorum. Ama bazen karar vermekte kararsiz kaldigim konular olabiliyor. Sen izindeykende boyle bi kararsizlik yasarsak kardeş takim kaptanlarina sorariz :))) sen merak etme bizler idare ederiz. Ayrıca eda'nin kaptan yardimciliginida seabahara bildirmek mi?

Esrasi hedef kolon aynimi canim 56 ti mi
Merhaba yeni girebildim hedef yine ayni 56

Sık diyet yapıp bırakan bozan kişilerde böyle savubna durumları daha sık olabiliyor ama bu normal. Benim her 10 kiloda bir duraklama oluyoe mesala :)

Sen zaten böyle devam ederrsen kısa sürede hedefe ulaşırsın.

Bende karar defterini tekrar okurum
Ortak alanı sık sık kontrol ediyorum zaten etmeye devam ederim:)

Ben de menumu yazayim simdiden sonra uyuyorum
Kahvaltiyi gec yemistim ya acikmadim. Esim da sabah arkadaslariyla kahvaltiya gitmisti acik bufe yemis, saat 5bucuk-6 gibi aksam yemegini yedik

Sabah: 1 buyuk domates, 2 dilim light kasar peyniri, 1 yumurtayla menemen. 2 kucuk dilim tb ekmegi.
Aksam: 100gr tavuk. 1 dilim tb ekmegi. Actifry patates yarim tabak. Domates, salatalik, kornison tursusu.

Spor: 40dk pilates yaptim, simit bolgesi agirlikli. 50tane de squat yaptim. Kendime geldim

Su: Daha 1,5litre zor yaptim. Simdi biraz su zorlayacagim. Karar verdim haftaya daha da sıkı tutuyorum isi. Insallaaaah

O magazayi bebde blyrm canim guzel bi magaza gerckten indirmde urunlerde cok oluyr genelde smdi alamdklrni en kisa zamnda alablr duruma ilerlysn ins sen cok azimlsim bence idolsun:)
günaydınlarr
sabah: 2 dilim ekmek
2 dilim peynir
3 zeytin
1 yumurta
1 bardak süt
1 havuç
1 ceviz
bugun spor yerine evi temizleyecegim

bence ara öğündeki baklava hariç zarar ziyan yok gbi. az az ama çeşitli yemişsin. bünye mi istiyor nefis mi, arada böyle yapınca toparlanıyorum ben :)

Bencede kimyager1508 cok fazla bi sey yokki kuzin istediyse ya:)
Nerden aldn malzemeleri

Canim bence cok etkili ya Ilk kilo verdigimde pilates yapiyordum ve verdigim kilonun cok daha ustunde vermisim gibi gorunuyordum. 20kilo vermistim o zaman ve hic sarkma filan olmadi. Gobegim bile yoktu 72 kiloya dustugumde oyle sıkılaşma oluyor...
Ebru Sallinin videolariyla yapiyordum o zamanlar. Spor salonuna da gidiyordum. Bir sure sonra kendin de ogreniyorsun zaten ihtiyac bile olmuyor ezberliyorsun.
Malzemelerim de yine Ebru Sallinin setini almistim lastigi topu filan hepsi icinde oluyor. Bir de ben onara ek vileda sopasi kullaniyorum. Simit bolgesinde cok etkili oluyor vileda sopasi

ızlar iyi akşamlar

Yeğenimin yanındaydım şimdi otobüsteyim dönüyorum hiç yazamadım o yüzden :-(

Bugünkü menümü yazmasam daha iyi o derece her türlü kaçamak var zaten 

Pazartesiden cumaya çok sıkı bir diyet başlıcak bnm için hem spor fazla olucak hem menüler daha düzgün olucak 

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…