Hoşgeldin tatlım,arkadaşların da söylediği gibi her zaman uygulayabileceği yani beslenme alışkanlığı haline getirebilecegin diğerleri uygula.detokslari da kilo verisin durduğunda direnci kırmak için en fazla iki gün yaparsın ama tabi yine sen bilirsinMerhaba Kimyager1508 ve diger arkadaslar,
tesekkur ederim davet ettigin icin. Ben 78.3 kg ve 160cm boyundayim. Her zaman diyet yapip kilo veren ve sonrasiyla fazlasiyla geri alan diyet maceralarim var. 10 gun once 83.6 kg ydim ve detoks yaparak 5 kg verdim. Simdide elma diyetine basladim 1 ayda en az 8kg vermem lazim tatilden once.
çok sevindim, Rabbim tamamına erdirsin, uzmeyin birbirimizi:)günaydın kızlar barıştık çok şükür, içimde ne varsa döktüm, haykırdım, oda öyle, ama sorun anlaşıldıki ne ondan ne benden kaynaklı aile desteği olmadığı için oluyo, çözdük meseleyi şükür, virajdan döndük resmen çok şükür, hepiniz desteğiniz için çok sağolun <3
Hoşgeldin, evladını bagislasin Rabbim. Evli mutlu çocukluKızlar 5 aylık bebeğim var diyetisyen eşliğinde Zayıflamak ve burdan yardım almak istiyorum kilo fazla 96 kilo yol uzun
Ay ya ne güzel heyecanlar, canım çekti yenidenAyyy olmaz miii hem de nasil :))) zaman yaklastikca merak ediyorum kizimi bi yandan da stres oluyorum. Odamizi hazirladim, kıyafetleri yikayip utuledim yerleştirdim. Benim bir iki eksigim kaldi onlarida alip valizimi hazirlayacagim.
Afiyet olsunAkşam yemeğim
Tavuk salata
Afiyet olsunSabah
1 dilim ekmek (buğday)
1 haşlanmış yumurta
Peynir
Sütlü kahve
Ara
1 yeşil elma
1 muz
Öğlen
1 küçük sandviç domatesli peynirli
Ara
1 orta boy kahve
Akşam
2 kaşık pirinç pilavı
1 tane İslim kebap
Yoğurt
Yarım dilim ekmek
5.30 muuuuuKonuştuğumuzdan beri erken kalkıp zorluyorum5.30 da kalmak aşırı derecede zor geliyor valla
Bence 6 dan sonra yemiycem diye atıştırmalık yemektense yemek yesen daha iyi olur hem tok tutar hem kilo yapmaz. Benim eşim geç geliyo akşam 7 gibi yiyoruz, ara öğünü de 9,5 10 gibi yapıyorum ama 12 gibi yatıyorum tabi. Erken yatıyorsan yeme içmeyi erken kesmelisinYa okuldan geç cikiyorum saat 6dan sonra yememek için yolda atistirmalik alıyorum ondan öyle oluyor yanima salata alicam yarin alışveriş yapayım da biKraliceElsa
Yani yemek daha iyi tabi ama hem geç yatıyorum hem erken kalkıyorum az uyuyorum o yüzden de yeni başladım ya düzene oturunca olucak insallahBence 6 dan sonra yemiycem diye atıştırmalık yemektense yemek yesen daha iyi olur hem tok tutar hem kilo yapmaz. Benim eşim geç geliyo akşam 7 gibi yiyoruz, ara öğünü de 9,5 10 gibi yapıyorum ama 12 gibi yatıyorum tabi. Erken yatıyorsan yeme içmeyi erken kesmelisin
Cok güzel. :)Sabah
1 dilim ekmek (buğday)
1 haşlanmış yumurta
Peynir
Sütlü kahve
Ara
1 yeşil elma
1 muz
Öğlen
1 küçük sandviç domatesli peynirli
Ara
1 orta boy kahve
Akşam
2 kaşık pirinç pilavı
1 tane İslim kebap
Yoğurt
Yarım dilim ekmek
Merhabalar kızlaar bugünki menüm
Sabah 8.30 haşlanmış yumurta
Ara öğün 10.30 karadut kiraz
Öğle 12.30 domates çorbası
Yoğurtlu pazı
Peynirli makarna
Çilek
Akşam 16.30 zeytin domatesli kraker
Portakallı kraker (form)
Activia çilekli yoğurt
Ara öğün 18.30 erik
Ara öğün 20.30 Naneli ayran
Yaklaşık olarak 6 km tempolu yürüyüş ve yarım saat badmintonla da günü kapattım herkese iyi akşamlar sevgileer :)
Her zamankü gibi kusursuz.Ben de menümü yazayım
Sabah: 2 yumurtadan peynirli omlet, domates, salatalık, 1/2 dlm ekmek, 1 tk pekmezli ceviz ezmesi
Ara: yok
Öğlen: 1 tabak etli kurufasülye
Ara: 1/2 muz, 1 sb süt, 2 kaşık yulaf ezmesi
Akşam: 1 kase mercimek çorbası, 1 tabak patlıcan yemeği
Ara: 1 kase yoğurt, 6 çilek, 4 erik
Sabah: yarım tost kaşarlı,keçi peynirli
5siyah zeytin
Ara: sutlu kahve
Öğlen: nohut yemeği(2tabakbitsin diye yedim ama pismanim500 kalori,nerdeyse gün içinde yediklerimin yarisi )
Ara:muz 1hurma.
Akşam:kırmızı lahana salatası ve baliiikkk
Menengic kahvesi ile kapadım günü,yarım saat bebek arabası ile hafif tempo yuruyus ve 1.5 lt su
Yani yemek daha iyi tabi ama hem geç yatıyorum hem erken kalkıyorum az uyuyorum o yüzden de yeni başladım ya düzene oturunca olucak insallah
Günaydın kızlar kilo 95 200 gram yeni üye oldum menü bildiriminde başlıyor nu hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?