Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bende kahvaltıdan beri dükkanda rafları temizledim, yerleri paspasladım,
emme spor yapmıştan beter yoruldum şimdi oturdum yorgunluk çayı içiyorum

• Canim mutlaka yapman lazim yarinda yapan olur cuma yapamazsanda. Öteki cumaya kadar da msjlardan muhaf olursun. Cuma kilo bildirimi yapqrsin. Bu şekilde idare edebiliriz. Yoksa olmaz. Maalesef
    kilo bildirimi yaparım inşallah.

Samsun nokulu ne ola ki ??
Yok yok iyisin yine merak etme. Hayir yani istersen ye, kacamak yap, ben ikinci hedef kiloma ulasinca, havami atarim.. Artik dilimden kurtulur musun, onu bilemem
Canım ıcı bol üzümlü fıstıklı fındıklı bırsey kuru atarım foto

kızlar napiyonuz E Etabiti nerde ne yaptınız çok sessiz bu ara sanki
Burdayiiiiiim
İs yerindeyim, aksam olsa da eve gitsem diye bekliyorum
Oglen yemeginde bebis gormeye gittik arkadaslarla.
3 ad yaprak sarma
1 kasik rus salatasi
1 kucuk pogaca
1 elmali kurabiye yedim

Sabah kahvalti yapmamistim, kahvaltiyla ogle yemegini birlestirdim

Kızlar 5 aylık bebeğim var diyetisyen eşliğinde Zayıflamak ve burdan yardım almak istiyorum kilo fazla 96 kilo yol uzun
Hosgeldin,
Dogru yerdesin
Zaten bizim grupta kres acacak yakinda
Benim de 27 aylik bir kizim var teyzesi. Veeee ben dogum oncesi kiloma donmeyi basardim, darisi basina
Kaptan veya kaptan yardimcilarimiz birazdan ayrintilariyla yardimci olurlar sana

Hoşgeldin canim. Ben kaptan yardimcilarindan Derya. Tatlim ilk sayfada kurallarimiz yaziyor. Okursun. Ama kisaca bahsedersek 2 hafta deneme suren var ve kilo verirsen 3. Hafta listeye aliniyorsun. Diğer önemli konu cuma günleri saat 13:00 kadar kilo bildirimi yapiyoruz mutlaka ve takima aktif oluyoruz. Hergun menü, su, spor paylasimlarinda bulunuyoruz. Diğer arkadaşlar km izin menulerine yorum yapıyoruz falan. Zaten 1-2 güne alisirsin merak etme. Birde tam kilonu ve hedef kilon nedir? Şimdiden basarilar dilerim :))
Slm kolay gelsin burda yenıyımve sistemi bilmiyor anlata

Anlatabilirmisiniz

Kızlar 5 aylık bebeğim var diyetisyen eşliğinde Zayıflamak ve burdan yardım almak istiyorum kilo fazla 96 kilo yol uzun

sabah: yulaf lapası üstüne yarım elma

öğle: bir yumurtadan menemen + 2 dilim çok tahıllı ekmek + yoğurt + 15 tane kuru üzüm

ara: 2 kare bitter

akşam: 1 kase tavuklu bulgur pilavı ( tavuklarından koydum daha çok )+ cacık

ara: süt

1 saat yürüyüş + 20 dk egzersiz + 2.5 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…