Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım çok geçmiş olsun. Bir an önce iyice iyileşirsin inşallah. Hoşgeldin tekrar. İzninle seni daimi rakibim olarak görmek istiyorum. Beraber hedefimize ulaşalım.
Teşekkür ederim.Çok sevinirim,beraber motive oluruz.
Diyetisyenede gidiyormuşsun iyice iyileşene kadar diyetisyen menülerine uyarsan kilo verirsin merak etme.
Laktozsuz süt için pınar denge var. Bende onu içiyorum sadece.
Menün güzel. :)
inşallah diyetisyen ekmeği çok veriyor ben kısıyorum biraz :)
hoşgeldın cNım herşey duzsns gırdımı çünkü uzun hakkın doldu bu sene içinde tekrar. İzne ayrılamazsın
Canım şuan için bir sorun yok ama,benim asıl atamam kahramanmaraş-afşin söylemişsin size de 1 eylülde orada göreve başlayacam,şuan Ankara da aday öğretmenlik sürecini tamamlıyorum. Belli bir süre internet olmayabilir o arayı nasıl kapatabilirim?
yorumun için teşekkür ederim, sabah kahvaltı biraz fazla olduğu için öğle az yemiştim
telafi etmek açısından

Anladım canım, aç bırakmada kendini çünkü sonrasında patlama yaşanması kötü oluyor.

canım hoşgeldin tekrar aramıza, geçmiş olsun sana.[/QUOTE]
Hoşbulduk canım nasılsın?Grup biraz azalmış ben yokken inşallah herkes mezun olmuştur.

[QUOTE="tuba52, post: 46255535, tecrübelerini ]
Çok haklısınız kızlar ben sizin tecrübelerinize daha çok güveniyorum dünyanın parasını da alıyor ortada bişey yok acilen kurtulmak lazımbenim yyaşım daha çok genç çalışan bir kadının inanın işe bile başlamak istemiyorum çok azimli ve inatçı ama bu kilo verme konusunda olmuyor birtü[/QUOTE]
kaç yaşındasın canım

kızlar geldim burdayım kıyamadım size ve kendime
hiç sormayın sabah 66 çıktım ya ben nerde yanlış yapıyorum ki anlamadım.bu hafta hep koşturmacayla geçti doğru düzgün yemek bile yemedim ama gel gör ki 66 çıktım.
kilo vereceğime aksine kilo alıyorum ya

Menulerini göremediğimiz için inan hic yorum yapamiyorum.

Idol o idol:)

Kızlar benim alçı çıktı,şimdi fizik tedaviye başladım ve diyetisyene de gittim.Cumartesiden itibaren dönmek istiyorum.Dönebilir miyim?
Gecmis olsun hosgeldinnnn

Belkide odemdir canim yada regl dinemn olblr olmsz dusunme

Ange, post: 46259810, member: 151727"]Hoş geldin
Diyetisyen bir gün içi
kaç yaşındasın canım[/QUOTE]

Annemlerle yaşasaydım da her öğünüm mis gibi önüme gelseydi

Valla kendini düşünüyorsan başkasını beklemeyeceksin kendin yapacaksın.
Hergün kahvaltımı sefer tası taşır gibi işe getiriyorum 5 dk hazırlıyorum. Poğaça simit börekle ne kadar zayıflanır ki?
mesela öğle yemeklerinde dışarıdaysam salatalı tavuklu birşeyler salata çorba gibi basit kolay bulunabilir kısmen daha uygun şeyler yemek daha kolay. En güzel çantada bir adet konserve balık. Tam bir kurtarıcı. Herşey elimizde sende yapabilirsin.

canım bugün bol bol maydanoz kuru yap iç. belki ödemdir. akşamı da salata yoğurtla falan geçir. yarın sabah 65 veya altında çıkmazsan maalesef yine listede olamıyorsun.

Poğaça simit börekle aram yok ya. Okula kahvaltı götüremiyorum eskiden annem hazırlardı şimdi tek yaşıyorum o yüzden her şeye ben yetişmeye çalışıyorum.
Yemekhane bir nebze daha ucuz oraya gidiyorum çünkü dışarısı acayip pahalı buralarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…