Hoşbulduk 9 dilim veriyor canım. Toplam 270 gram olacak şekilde bazen öğlen sandviç yapıyorum ekmekleri.
9 dilim ekmek çok değil mi ya, benim diyetisyenim taş çatlasın 3 dilim ekmek verirdi 2 öğüne. Bir de günlük alınan karbonhidrat toplamına ekleniyor o ekmekler, zaten günlük 9 dilim ekmek 9 porsiyon karbonhidrat yapıyor ki benim iç hastalıkları doktorumun önerdiği 6 porsiyondu hatırladığım kadarıyla. Bulgur pilavi, bakliyatlar, patates vs dahil buna bir de ekmekleri yiyince 14-15 p. karbonh. rahat oluyor.Fazla vermiş gerçektende
Diyetisyenlerde nedense bir ekmek merakı var.
Karbonhidrat illa alınacak ama ben kaliteli karbonhidratları tercih edin derim
9 dilim ekmek çok değil mi ya, benim diyetisyenim taş çatlasın 3 dilim ekmek verirdi 2 öğüne. Bir de günlük alınan karbonhidrat toplamına ekleniyor o ekmekler, zaten günlük 9 dilim ekmek 9 porsiyon karbonhidrat yapıyor ki benim iç hastalıkları doktorumun önerdiği 6 porsiyondu hatırladığım kadarıyla. Bulgur pilavi, bakliyatlar, patates vs dahil buna bir de ekmekleri yiyince 14-15 p. karbonh. rahat oluyor.
Bayanın önceki mesajını görmedim ama ben onun yerinde olsam kesinlikle 3 dilim ekmeğin üstüne çıkmam.
Ananas bağırsak çalıştırıyomuşBen de bugün gurme bir müşterimizden zayıflama kürü duydum.
1lt su
2 salatalik suyu
1 tatli kasigi aloe Vera jeli (yaprakta olur)
2 limon suyu
5-6 parca ananas
Su en az 4-5 saat beklemeli ve Sabah Ac karna icilmeliymis
Ilk kez duydum ama zararli bir sey yok denemek istiyorum.
Canım bana da 9 dilim ekmek verdi senin kilo kaç boyunFazla vermiş gerçektende
Diyetisyenlerde nedense bir ekmek merakı var.
Karbonhidrat illa alınacak ama ben kaliteli karbonhidratları tercih edin derim
Canı
Canım bana da 9 dilim ekmek verdi senin kilo kaç boyun
Amladım canım boyumuz aynı kaç cal alyorsun[/QUOTE]"RoseAnge, post: 46262719, member: 151727"]1.60
yaklasik 73 kiloyum
Amladım canım boyumuz aynı kaç cal alyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?