Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Süper menü
O kadarda vicdan azabı çekme kremalı ywmemissin en azından bagel ekmeğinin içine domates filan doldurmussun küçük kahvaltı olmuş
Menü Super hayır deyip yememek daha super
yarın bi arti çık ben seni 7kmkosturcam

aynı ben:-( esim geç geliyor yedi buculla sekiz buçuk arası yiyoruz,bi de üzerine çay faslı olunca

degisikmis, biz de takip edelim sonuclatini

İyi akşamlar herkesesabah teog öğleden sonra misafir,akşam yuruyus derken bu saat oldu. Aktif bir gün olmuş ne güzel,gerçi oku oku ancak bitirdim ama
Sabah(7de):iki YK tahin pekmez,iki dlm ekmek
Ara :yarim a yakın kaşarlı poğaça
Oglen(3gibi) : 7tane mercimek köftesi , iki tane lokum kek, bir tane borek
Ve bu vicdan azabının üzerine bi saat yuruyus yaptım,akşam da bi kaç dilim karpuz ve yarım salatalık yedim.
Bi kaç gündür Yeşilçay kürüu yapmiyordum, onu da yaptım ama en önemlisi geç saatte bi şey yemedigim için sabah tartıdan umutluyum

Bugün olmamis. Hele de perşembeye boye bir menunun denk gelmesi hic olmamis

Arkadaşlarım
İlk üye olduğum tarihte size bahsetmiş tim . çocuk sahibi olabilmek için doktora gittiğimi. Bugün tahlil sonuçlarim için gittim . doktor herşey çok güzel dedi. Hormon testlerim kan testlerim ve simır testim . normal degerlerde imiş. Diğer bayanlara gore hatta çok çok iyi dedi. Şimdi esimden sperm testi istedi. Eğer oda normal çıkarsa . rahim filmi cektirmemiz gerekirmiş. Şimdilik bu kadar. İnşallah herşey yolunda gider. Testler bakımından biraz acele etmemi söyledi malûm yaş 39 olduğu için. Ben size yine yazarım gelişmeleri çünkü bu konuda sizlerin deneyimleri benim için önem arz ediyor . iyi geceler herkese

Kızlar ben de menümü yazayım bari. Malum koruma diyeti yapıyorum yaklaşık 2 aydır falan aynı kilodayım. Bugün arkadaşla kahve içmeye gittik kahvenin yanında profiterol yedim menümü yazmayacaktım size ayıp olmasın hem de canınız çekmesin diye ama bazı menüleri görünce benim canım çekti valla:))) sanki diyet topiği değil de gün topiği gibi olmuş :))
Gelelim bana
Sabah : 1 yumurta, 1 kk peynir, 5 zeytin, 1 tk pekmezli cevizli ezme, 1 dlm ekmek
Ara:1 avuç erik
Öğlen: 1 kase mercimek çorba, 1 tabak patlıcan, 1 kase cacık
Ara: 3 top profiterol
Akşam: 2 tavuk baget ve 1 avuç kadar fırında patates
Ara: 1 sb süt, 1 avuç çilek

Fazla vermiş gerçektende
Diyetisyenlerde nedense bir ekmek merakı var.
Karbonhidrat illa alınacak ama ben kaliteli karbonhidratları tercih edin derim

Bencede çok ama yemelisiniz diyip duruyor, kilon fazla ona göre veriyorum diyor tabiki yinede o kadar yemiyorum fazla geliyor
Bugun biraz magaza gezdim, ayiptir soylemesi, artik 38 beden pantolon oluyor bana
Sisko arkadaslara duyurulur @katre-i dem , @Esrasi , @elfkkk kronik rakibelerim,bilmem anlatabildim mi
Maşallah idolsun sen canım benim, ben izinde bıraktığım yerdeyim
Gece gece iyi güldüm canım, gün menüsüne :)

Super canimm hadi gozunuz Aydin, herşeyin çok iyi cikmasina çok sevindim :)) eğer İstanbul da oturuyorsan rahim filmi için bi yer onerebilirim.

Kızlar gunaydiiiiinnnn binbir heyecanla çıktım tartiya,akşam yatmadan 64.1dim,hanı verdiğim biliyordum kaç gündür zaten hep bu civarda cikiyordum ama 63.8i gormustum en dusuk.kimyagerin yorumunu da okuyunca eyvah didim,keşke perşembe kabul etmeseydim misafiri dedim ama akşam yuruyuste bi ara kostüm bile yağ yansın diyeve nihayetttt: 63.5 hesapliyoruuumm: 65-63.5=1.5
(Anladım ki ben akşam ya eşimle yemeyecegim ya da sadece yoğurt yiyeceğim geç saat olduğu icin )

İlk mesajı yazarken hatirlayamamistim. Kilo65- 63.5=1.5
1.5x100=150
150÷65=2.307
Yapabildim mi?

Super canimm hadi gozunuz Aydin, herşeyin çok iyi cikmasina çok sevindim :)) eğer İstanbul da oturuyorsan rahim filmi için bi yer onerebilirim.

günaydın :) çok sağol bende sevindim
istanbul anadolu yakasında oturuyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…