Süper menüSelam kızlar bugünkü menüm
Sabah. Yulaf lapası üstüne yarım elma
Öğle 1 yumurtadan menemen + 1,5 dilim çok tahıllı ekmek+ 1dilim peynir
Ara. Yarım elma + 10 leblebi
Akşam 1 tabak ton balıklı salata+ 3 dilim fırında patates
Ara 1 bardak süt
1 saat yürüyüş + 15 dk egzersiz + 3 lt su
O kadarda vicdan azabı çekme kremalı ywmemissin en azından bagel ekmeğinin içine domates filan doldurmussun küçük kahvaltı olmuşSabah
1 muz
Öğlen
Izgara sebze çok az zeytinyağı ile
1 küçük yoğurt
Ara
Latte
Akşam
1 bagel (200 Cal)
Arasına peynir domates ve bir dilim salam koydum.)
Keşke akşam ile öğleyi değiştirebilseydim ama eşim ben bagel çok seviyorum diye akşam getirmişçok mu oldu ? Vicdan azabındayım
Menü Super hayır deyip yememek daha superEvet kızlar ilk defa hiç ufacık tadına bile bakmadan hiçbir şeyin tam istikrar devam ediyorum :)
8.30 haşlanmış yumurta
11.00 yeni dünya, kavrulmamış badem ceviz fındık
12.30 bulgur pilavı
Coban salata
Köfte
Köy çorbası
14.30 sütlü kahve
Kavrulmamış fındık badem ceviz
19.30 ton balıklı salata
Taze sıkılmış Limonlu soda
yarın bi arti çık ben seni 7kmkosturcamİyi aksamlar kizlar, nihayet firsat buldum..
Bugun menum azicik kotu
Sabah kahvalti yapmadim, 10 da 1 dilim ev yapimi pizza yedim
Ogle yemeginde sadece salata yedim
Aksam 1 tabak zeytinyagli taze fasulye
1 kase cacik
2 kucuk kofte
Veee maalesef cook ince bir dilim ( 1 parmak kalinliginda ) kakaolu kek
Amaaaa, bugun yaklasik 7 km yurudum
Pizzayi cok erken yedigim icin umursamadim da, kek icinpismanim.. Ama umarim yuruyus onun telafisi olmustur
aynı ben:-( esim geç geliyor yedi buculla sekiz buçuk arası yiyoruz,bi de üzerine çay faslı oluncadünkü menüm,
sabah kalkınca 2 tane kayısı yedim
2 bardak ılık su ile beraber
kahvaltı olarak
hazır yufkadan içine peynir koyaraktan
yağsız gözleme yaptım 1 tane,
küçük bir tabak yanına domates dilimledim
vede 1 kupa çay
öğle: 1 kase sütle birlikte yulaf kepeği
akşam: 1 porsiyon ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
yatmadan 1 saat önce 1 kase çilek
gün içinde 1,5 lt su,
yarım saat leslie yaptım
biz akşam yemeklerini eşim geç geldiğinden dolayı
akşam en erken 8 de yiyoruz , aslında buda kilo almama sebep oldu,
ama yapacak bir şeyim yok , diyete başladıktan sonra daha az yiyorum
çünkü eşim tek başına yemek yemiyor, hiç bir yemesem bile sadece salata
yiyorum, meyva yiyorum ama yine aynı sofrada bulunuyorum.
görüşmek üzere
degisikmis, biz de takip edelim sonuclatiniBen de ben deeBen kalkar kalkmaz yazarım
anamm,yasitiz1987 lyim
Ben de bugün gurme bir müşterimizden zayıflama kürü duydum.
1lt su
2 salatalik suyu
1 tatli kasigi aloe Vera jeli (yaprakta olur)
2 limon suyu
5-6 parca ananas
Su en az 4-5 saat beklemeli ve Sabah Ac karna icilmeliymis
Ilk kez duydum ama zararli bir sey yok denemek istiyorum.
Kronik bogazsin sen kızım tutamamissin yine perşembe günü boğazını yapışacak totonaBugun biraz magaza gezdim, ayiptir soylemesi, artik 38 beden pantolon oluyor bana
Sisko arkadaslara duyurulur@katre-i dem , @Esrasi , @elfkkk kronik rakibelerim,bilmem anlatabildim mi
Teşekkür ederimSüper menü
O kadarda vicdan azabı çekme kremalı ywmemissin en azından bagel ekmeğinin içine domates filan doldurmussun küçük kahvaltı olmuş
Menü Super hayır deyip yememek daha super
yarın bi arti çık ben seni 7kmkosturcam
İyi akşamlar herkesesabah teog öğleden sonra misafir,akşam yuruyus derken bu saat oldu. Aktif bir gün olmuş ne güzel,gerçi oku oku ancak bitirdim ama
Sabah(7de):iki YK tahin pekmez,iki dlm ekmek
Ara :yarim a yakın kaşarlı poğaça
Oglen(3gibi) : 7tane mercimek köftesi , iki tane lokum kek, bir tane borek
Ve bu vicdan azabının üzerine bi saat yuruyus yaptım,akşam da bi kaç dilim karpuz ve yarım salatalık yedim.
Bi kaç gündür Yeşilçay kürüu yapmiyordum, onu da yaptım ama en önemlisi geç saatte bi şey yemedigim için sabah tartıdan umutluyum
Süper menü
O kadarda vicdan azabı çekme kremalı ywmemissin en azından bagel ekmeğinin içine domates filan doldurmussun küçük kahvaltı olmuş
Menü Super hayır deyip yememek daha super
yarın bi arti çık ben seni 7kmkosturcam
Fazla vermiş gerçektende
Diyetisyenlerde nedense bir ekmek merakı var.
Karbonhidrat illa alınacak ama ben kaliteli karbonhidratları tercih edin derim
Bencede çok ama yemelisiniz diyip duruyor, kilon fazla ona göre veriyorum diyor tabiki yinede o kadar yemiyorum fazla geliyor9 dilim ekmek çok değil mi ya, benim diyetisyenim taş çatlasın 3 dilim ekmek verirdi 2 öğüne. Bir de günlük alınan karbonhidrat toplamına ekleniyor o ekmekler, zaten günlük 9 dilim ekmek 9 porsiyon karbonhidrat yapıyor ki benim iç hastalıkları doktorumun önerdiği 6 porsiyondu hatırladığım kadarıyla. Bulgur pilavi, bakliyatlar, patates vs dahil buna bir de ekmekleri yiyince 14-15 p. karbonh. rahat oluyor.
Bayanın önceki mesajını görmedim ama ben onun yerinde olsam kesinlikle 3 dilim ekmeğin üstüne çıkmam.
Maşallah idolsun sen canım benim, ben izinde bıraktığım yerdeyimBugun biraz magaza gezdim, ayiptir soylemesi, artik 38 beden pantolon oluyor bana
Sisko arkadaslara duyurulur@katre-i dem , @Esrasi , @elfkkk kronik rakibelerim,bilmem anlatabildim mi
Gece gece iyi güldüm canım, gün menüsüne :)Kızlar ben de menümü yazayım bari. Malum koruma diyeti yapıyorum yaklaşık 2 aydır falan aynı kilodayım. Bugün arkadaşla kahve içmeye gittik kahvenin yanında profiterol yedim menümü yazmayacaktım size ayıp olmasın hem de canınız çekmesin diye ama bazı menüleri görünce benim canım çekti valla:))) sanki diyet topiği değil de gün topiği gibi olmuş :))
Gelelim bana
Sabah : 1 yumurta, 1 kk peynir, 5 zeytin, 1 tk pekmezli cevizli ezme, 1 dlm ekmek
Ara:1 avuç erik
Öğlen: 1 kase mercimek çorba, 1 tabak patlıcan, 1 kase cacık
Ara: 3 top profiterol
Akşam: 2 tavuk baget ve 1 avuç kadar fırında patates
Ara: 1 sb süt, 1 avuç çilek
Arkadaşlarım
İlk üye olduğum tarihte size bahsetmiş tim . çocuk sahibi olabilmek için doktora gittiğimi. Bugün tahlil sonuçlarim için gittim . doktor herşey çok güzel dedi. Hormon testlerim kan testlerim ve simır testim . normal degerlerde imiş. Diğer bayanlara gore hatta çok çok iyi dedi. Şimdi esimden sperm testi istedi. Eğer oda normal çıkarsa . rahim filmi cektirmemiz gerekirmiş. Şimdilik bu kadar. İnşallah herşey yolunda gider. Testler bakımından biraz acele etmemi söyledi malûm yaş 39 olduğu için. Ben size yine yazarım gelişmeleri çünkü bu konuda sizlerin deneyimleri benim için önem arz ediyor . iyi geceler herkese
İlk mesajı yazarken hatirlayamamistim. Kilo65- 63.5=1.5Kızlar gunaydiiiiinnnnbinbir heyecanla çıktım tartiya,akşam yatmadan 64.1dim,hanı verdiğim biliyordum kaç gündür zaten hep bu civarda cikiyordum ama 63.8i gormustum en dusuk.kimyagerin yorumunu da okuyunca eyvah didim,keşke perşembe kabul etmeseydim misafiri dedim ama akşam yuruyuste bi ara kostüm bile yağ yansın diye ve nihayetttt: 63.5 hesapliyoruuumm: 65-63.5=1.5
(Anladım ki ben akşam ya eşimle yemeyecegim ya da sadece yoğurt yiyeceğim geç saat olduğu icin )
Super canimm hadi gozunuz Aydin, herşeyin çok iyi cikmasina çok sevindim :)) eğer İstanbul da oturuyorsan rahim filmi için bi yer onerebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?