- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
67.2 kilom vucudum cok sis nedenini bilemiyrm karnim cok sis regl donemmde degil uzgunum
eVet canım tartıldım enteresan ama 94.5 çıktımcanım sende tartıldın mı bugün? cuma günleri deneme süresindeki üyeler dahil herkes kilo bildiriminde bulunuyor
süperrrrEv
eVet canım tartıldım enteresan ama 94.5 çıktım
http://cevatbayrak.com/index.html
canım ben burada bu doktor ile çektirmiştim rahim filmini. inan hiç bişey hissettmemiştim. 5 dk'da bitmişti. hemde anestezi yapılmıyor, ağrı, kanama falan olmuyor. Cihazları çok iyi. bende tavsiye üzerine gitmiştim. sende bi bak istersen. gitmek istersen tavsiye ederim. sana yolu uygun mudur bilmiyorum.
Canım ben 1 eylül kahramanmaraşa gidecem bir süre internetim olmayacak yerleşene kadar izin hakkım bitmiş,gidince nasıl yaparım onu?Dönmeyim de sizinle menülerimimi paylaşsam acaba?
Tebrik ederim,darısı basimizaTEŞEKKÜRLER. DENEME SÜREM BİTİP . GRUBA DAHİL OLDUM
Canım tekrardan hoşgeldin, ataman hayırlı olsun ve ayağın için de çok geçmiş olsun. Eylüle kadar daha çok var bence sen takıma dön o zamana kadar baya kilo verirsin. Mobil internetin yok mu tel den girersin o süreçte yada okulda falan internetin olur mutlaka bi şekilde bildirim yaparsın. Yani ben olsam öyle yapardım sen bilirsin tabiCanım ben 1 eylül kahramanmaraşa gidecem bir süre internetim olmayacak yerleşene kadar izin hakkım bitmiş,gidince nasıl yaparım onu?Dönmeyim de sizinle menülerimimi paylaşsam acaba?
Kuzum sen gecen hafta neredeyse hic aksamyemegi yemedin !!!kızlar günaydınn ağlamak istiyorummm, kilom aynı şişmişim, yüzük parmağıma olmadıı
bütün hafta aç gezdik ne çare
Anaaaam kiz sen kaz etini nerden buldun? Memleket neresi ??dünkü menü
sabah
peynir 1 dilim kepek ekmeği
öğle
1 küçük karnıyarık 3 yk pilav, salata
akşam
1 but kaz eti ve 5 yk bulgur pilavı
1saat yürüyüş, 2,5 lt su
Oyyyy kiz noldu sana67.2 kilom vucudum cok sis nedenini bilemiyrm karnim cok sis regl donemmde degil uzgunum
Canim bence de eylule daha cok var. Zaten 3 ay sonra yil bitiyor, tekrar izin hakkin olacak. O zamana kadar birsuru kilo verirsin sen.Canım ben 1 eylül kahramanmaraşa gidecem bir süre internetim olmayacak yerleşene kadar izin hakkım bitmiş,gidince nasıl yaparım onu?Dönmeyim de sizinle menülerimimi paylaşsam acaba?
Canım ben 1 eylül kahramanmaraşa gidecem bir süre internetim olmayacak yerleşene kadar izin hakkım bitmiş,gidince nasıl yaparım onu?Dönmeyim de sizinle menülerimimi paylaşsam acaba?
canım dönüp dönmemek senin kararın.kimyager1508 canım eğer listeye girersem kilom 103,3dü sabah.
maalesef istanbulda bi yerden bi yere gitmek öyle canımm. ama aklında olsun :))çok teşekkür ederim, canım, siteye baktım, bunu öğrendiğim iyi oldu çok sağol @kimyager1508 ,
kliniğin yeri şişli deymiş, alıştık artık istanbul da her yere 2 yada 3 saatte varıp en az 2 vasıta ile gitmeye
eğer bu film istenirse defterime not ettim ,
KARSlıyım :) şu an yüzük oynuyo parmağımda belki yarın hafif çıkarım tartıda bugün kısmet böyleymiş napalımmKuzum sen gecen hafta neredeyse hic aksamyemegi yemedin !!!
Anaaaam kiz sen kaz etini nerden buldun? Memleket neresi ??
Oyyyy kiz noldu sana
Bak sonra sisko diye hepinizle dalga gecicem, sonra kizmayin..
Aaaa hemseri ciktik. Kiz ben de karsliyimKARSlıyım :) şu an yüzük oynuyo parmağımda belki yarın hafif çıkarım tartıda bugün kısmet böyleymiş napalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?