Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Haklısın canım aslında buraya yazmaya bsşladıktan sonra azaltmaya çalışıyorum ama bu ev taşıma yüzünden düzeni bozuldu inanın yerken bile pişman oluyorum

Ev taşıma işlerin bitsin. Alışırsın bende yavaş yavaş azalltim. Ve bir zaman sonra artık ekmek yeme isteği duymuyorum bile .

Slm sabah 2 kaşık yoğurt 3 dilim ekmek domates salata 2 kibrit kutusu peynir 8 zeytin öğlen 1 lavaş biraz da et yedim fazla giremiyorum evi yerleştiriyoruz yorgunluktan bit tim

Evi taşımak bir dert yerleştirmek ayrı dert Allah kolaylık versin .

Su parçada düşünce inşallah düzelecek
Şart değil karbonhidrat aldigin yeterliyse inan hiç hesaplamiyorum aldığım karbonhidrat sadece meyveden neredeyse protein alıyorsanız sikinti yok kaslar kolay oluşmadığı gibi kolayda erimez
Slm sabah 2 kaşık yoğurt 3 dilim ekmek domates salata 2 kibrit kutusu peynir 8 zeytin öğlen 1 lavaş biraz da et yedim fazla giremiyorum evi yerleştiriyoruz yorgunluktan bit tim
yumurta tuket ki ekmeğe yüklenme sevmiyorsun peyniri artır

member: 488991"]Su parçada düşünce inşallah düzelecek

Şart değil karbonhidrat aldigin yeterliyse inan hiç hesaplamiyorum aldığım karbonhidrat sadece meyveden neredeyse protein alıyorsanız sikinti yok kaslar kolay oluşmadığı gibi kolayda erimez
yumurta tuket ki ekmeğe yüklenme sevmiyorsun peyniri artır[/QUOTE]
Doğru bugün evde yumurta yoktu ekmeği fazla tükettim

46396473, member: 668098"]Ev taşıma işlerin bitsin. Alışırsın bende yavaş yavaş azalltim. Ve bir zaman sonra artık ekmek yeme isteği duymuyorum bile . [/QUOTE]
Darısı en kısa sürefe Bana inşallah

kaxamaksiz tamamladım günü çok şükür,2lt su içtim.spor olarak temizlik yaptim yalnız arkadaşımın en sevdiğim dondurma teklifini geri çevirdiğim için hala içim yaniyocuma hedefime ulasirsam bi güzellik yapabilirim kendime

Kahvaltıda süper bir protein alımı yaptım yumurtanın beyazından yulaflı sahanda yumurta sarılarını da haşladım yanına yedim bir güZel çilek suyu içtim bir de çok acıkmadığımdan sadece akşam yemeğinde 17.30 gibi makarna yedim yağsız midem almıyor artık bir de bir yerde okudum spor dergisi ara öğün yiycem diye zorlamayın sadece üç ana öğünü oturtun acıktıkça ara öğün yersiniz toksanız zorlamayın diyodu

Açılmaya başlayınca yemek en mantiklisi ama zaten aralarda su icelim diye ugrasinca pek acikilmiyor sanki

balıktan yani proteinden önce hafif yuruyus yaptım oglumla ama hızlı değil.bunu nasıl ayarlayabilirim,sen nasıl yapıyorsun? YAZİO diye bi program canım.

Canım ben ayarlamayı sporda öğrenmiştim
Yağ yakmak çok kolay değil , mutlaka kastan veriliyor
Protein alımı düzenli ve ağırlıkta olmalı
Karbonhidratlarıda kalitelilerden seçmek gerekiyor
Yani mesela beyaz ekmek yerine tam buğday ekmeği gibi
Spor yapmadan önce Yemen gereken karbonhidratın büyük çoğunluğunu yersen yağ yakımın hızlanıyor , sporun bitince sadece protein alıyorsun
Bilmiyorum işine yarar mı

Yarar canım tabi ki yaramaz mı sagolasin,mumkun oldukça uygulamaya calisacagim

İyi geceler
Bugünkü menüm
1 bardak ılık su içtim
Kahvaltı
Sadece 1 tane simit ve çay
Öğle
1 dilim cavdar ekmeği,
tarhana çorbası ve salata

Akşam kardeşimde yedim
Mercimek çorbası ve patatesli karışık salata
Bugün suyu az içtim 1 litre
Otobüste ayakta ve trafik yüzünden geç vakitte vardigimdan ,birde misafirlikteyim spor yapamadim.
İnşallah yarın yapicam

Bu arada Ben 2 tane teyze ve 1 tane halayim.
Benim bebeğim olmadı . nasibimde varsa olur inşallah. Ama yarimda olsa bende onların annelerinin yarisiyim. Çünkü yegenlerimi çok seviyorum.
Buradaki anne olan arkadaşlarımın anneler gününü kutluyorum. Allah evlatlarına bagislasin cümlesini .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…