Slm sabah 2 kaşık yoğurt 3 dilim ekmek domates salata 2 kibrit kutusu peynir 8 zeytin öğlen 1 lavaş biraz da et yedim fazla giremiyorum evi yerleştiriyoruz yorgunluktan bit tim
Haklısın canım aslında buraya yazmaya bsşladıktan sonra azaltmaya çalışıyorum ama bu ev taşıma yüzünden düzeni bozuldu inanın yerken bile pişman oluyorumEkmeği bence azaltmayı denemelisin
Çok sağol canımÇok geçmiş olsun canım
Haklısın canım aslında buraya yazmaya bsşladıktan sonra azaltmaya çalışıyorum ama bu ev taşıma yüzünden düzeni bozuldu inanın yerken bile pişman oluyorum
Slm sabah 2 kaşık yoğurt 3 dilim ekmek domates salata 2 kibrit kutusu peynir 8 zeytin öğlen 1 lavaş biraz da et yedim fazla giremiyorum evi yerleştiriyoruz yorgunluktan bit tim
Su parçada düşünce inşallah düzelecekKızlar bende bugün çok halsizim
Ocaktan beri Regl olamıyorum
Hep bir şişkinlik var , metabolizmamda garip bilmiyorum artık yoruldum ya
Sabah
Yağsız süt espresso
1 dilim peynir
Ara
Yok
Öğlen
100 gram kadar kavrulmuş et
Söğüş salata
1 lavaş
100 gram yoğurt
Turşu
Ara
Yeşil elma
Akşam salata
Bol su.
30 dk spor yaptım sabah.
Şart değil karbonhidrat aldigin yeterliyse inan hiç hesaplamiyorum aldığım karbonhidrat sadece meyveden neredeyse protein alıyorsanız sikinti yok kaslar kolay oluşmadığı gibi kolayda erimezEki Görüntüle 1828600 kızlar bir sorum var:şimdi bu benim günlük aldıklarım ve muhtemel alacaklarim.gunluk almam gereken karbonhidrat i tamamlayamadim, bu depo yağlardan saglanir değil mi?yani diyetteyken alman gereken 1200kalorinin %50si yani 146g karbonhidrat almaliymisim.ama alamadım?
Su kafamı karıştırdı: günlük almam gerekem 2000 cl iken ben 1200aliyorum ya bunun içindeki karbonhidratın hepsini almalı mıyım?aradaki 800cldeki karbonhidrat eksiği zaten yağlardan karşılanacak.
Biraz karışık oldu galiba ama anlatabildim mi??
yumurta tuket ki ekmeğe yüklenme sevmiyorsun peyniri artırSlm sabah 2 kaşık yoğurt 3 dilim ekmek domates salata 2 kibrit kutusu peynir 8 zeytin öğlen 1 lavaş biraz da et yedim fazla giremiyorum evi yerleştiriyoruz yorgunluktan bit tim
Amin canım amin birde küçük bebek birde titiz bir koca ne ararsan vatEvi taşımak bir devar yerleştirmek ayrı dert Allah kolaylık versin .
Amin canım amin birde küçük bebek birde titiz bir koca ne ararsan vat
Açılmaya başlayınca yemek en mantiklisi ama zaten aralarda su icelim diye ugrasinca pek acikilmiyor sankiKahvaltıda süper bir protein alımı yaptım yumurtanın beyazından yulaflı sahanda yumurta sarılarını da haşladım yanına yedim bir güZel çilek suyu içtim bir de çok acıkmadığımdan sadece akşam yemeğinde 17.30 gibi makarna yedim yağsız midem almıyor artık bir de bir yerde okudum spor dergisi ara öğün yiycem diye zorlamayın sadece üç ana öğünü oturtun acıktıkça ara öğün yersiniz toksanız zorlamayın diyodu
balıktan yani proteinden önce hafif yuruyus yaptım oglumla ama hızlı değil.bunu nasıl ayarlayabilirim,sen nasıl yapıyorsun? YAZİO diye bi program canım.
Yarar canım tabi ki yaramaz mı sagolasin,mumkun oldukça uygulamaya calisacagimCanım ben ayarlamayı sporda öğrenmiştim
Yağ yakmak çok kolay değil , mutlaka kastan veriliyor
Protein alımı düzenli ve ağırlıkta olmalı
Karbonhidratlarıda kalitelilerden seçmek gerekiyor
Yani mesela beyaz ekmek yerine tam buğday ekmeği gibi
Spor yapmadan önce Yemen gereken karbonhidratın büyük çoğunluğunu yersen yağ yakımın hızlanıyor , sporun bitince sadece protein alıyorsun
Bilmiyorum işine yarar mı
Öyle valla su baya şişiriyo ben 3 litreye çıkarttım çatlıycamAçılmaya başlayınca yemek en mantiklisi ama zaten aralarda su icelim diye ugrasinca pek acikilmiyor sanki
Aynen ya bide yakında işe başlayacam bakalım o zaman ne olacakO daha da zor titiz olan kocayla. Benimkide pimpirik bende de var bitane ondan. Mız mız küçük bebekten daha çok ugrastiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?