Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

selam kızlarrrr

dün uğrayamadım. okudum ama bi türlü yazamandım. dün dışarıdaydım eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum.

menüler gayet iyi gidiyor. dün cumartesi olmasına rağmen neredeyse kaçamaksız olmuş. çok sevindim menüleri öyle görünce bu haftada inşaalllahhh ilk 3'te olur takımımız

canım benim çocuk doğurmakla anne olunmuyor. tv'de çevremizde sözde annelerin, babaların çocuklarına neler yaptığını görüp izliyoruz. öyle insanlar anne olacağına hiç olmasınlar.

Bugünkü menüm

Sabah

Kahvaltı yapmayı özlemişim

1 haşlanmış yumurta
3 dilim sucuk ( sucuğu önce haşlayıp yağını akıttım ama keşke yemeseydim pişman oldum )
1 kk beyaz peynir
1 dilim ekmek
Yarım bardak taze sıkılmış portakal suyu

Ara
Bitki çayı (o kalori )

Öğlen
1 adet kabak dolması
1 küçük yoğurt (120gram)

Ara
Latte

Akşam

Yok
Kahvaltıyı geç yaptığım için akşam yemeği yok .

30 dakika spor
bol su

Slm sabah 2 kaşık yoğurt 3 dilim ekmek domates salata 2 kibrit kutusu peynir 8 zeytin öğlen 1 lavaş biraz da et yedim fazla giremiyorum evi yerleştiriyoruz yorgunluktan bit tim
Kolay gelsin canim benim hayirli olsun

ins ins canim

Canim benim Rabbim sanada tum isteyenlerede hayirlisiyla nasip eder ins bole hissedebien cok cok degerli bence

Ins canim nasl gdyo hazrlklar?

Grubumum tatli bayanlari hepinizin anneler gununu kutluyorum tuketme araci olarak gormedigim iki gunden ilkidir anneler gunu...digeride babalar gunu..gerci her gun onlatin gunu..annelerimizin biz anneletin ve anne olacaklarin olmak isteyenlerin gunu kutlu mutlu olsun ins hepinizi sewiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…