Aynen ya bide yakında işe başlayacam bakalım o zaman ne olacak
Merhaba kızlar nasılsınız sabah 2 dilim ekmek peynir domates reçel 1 adet yumurta çok az yağlı
İyi geceler
Bugünkü menüm
1 bardak ılık su içtim
Kahvaltı
Sadece 1 tane simit ve çay
Öğle
1 dilim cavdar ekmeği,
tarhana çorbası ve salata
Akşam kardeşimde yedim
Mercimek çorbası ve patatesli karışık salata
Bugün suyu az içtim 1 litre
Otobüste ayakta ve trafik yüzünden geç vakitte vardigimdan ,birde misafirlikteyim spor yapamadim.
İnşallah yarın yapicam
Bu arada Ben 2 tane teyze ve 1 tane halayim.
Benim bebeğim olmadı . nasibimde varsa olur inşallah. Ama yarimda olsa bende onların annelerinin yarisiyim. Çünkü yegenlerimi çok seviyorum.
Buradaki anne olan arkadaşlarımın anneler gününü kutluyorum. Allah evlatlarına bagislasin cümlesini .
Bir de 2.de önden biraz yakın çektim geniş çıkmış sanki diğerindenEki Görüntüle 1828843 Eki Görüntüle 1828844 Kızlar anneme gösterdim fark yok ben anlamam dedi bende size sorayım dedim değişim var gibi mi??
Eki Görüntüle 1828843 Eki Görüntüle 1828844 Kızlar anneme gösterdim fark yok ben anlamam dedi bende size sorayım dedim değişim var gibi mi??
Ayy teşekkür ederim :)Biraz daha sıkı gibi görünüyor bence fark var
Eki Görüntüle 1828843 Eki Görüntüle 1828844 Kızlar anneme gösterdim fark yok ben anlamam dedi bende size sorayım dedim değişim var gibi mi??
Çok teşekkür ederim valla keyfim yerine geldi :)Bencede fark var. 2. daha sıkı gibi gözüküyor :))
Çok teşekkür ederim valla keyfim yerine geldi :)
Kolay gelsin canim benim hayirli olsunSlm sabah 2 kaşık yoğurt 3 dilim ekmek domates salata 2 kibrit kutusu peynir 8 zeytin öğlen 1 lavaş biraz da et yedim fazla giremiyorum evi yerleştiriyoruz yorgunluktan bit tim
ins ins canimEki Görüntüle 1828720 kaxamaksiz tamamladım günü çok şükür,2lt su içtim.spor olarak temizlik yaptimyalnız arkadaşımın en sevdiğim dondurma teklifini geri çevirdiğim için hala içim yaniyo cuma hedefime ulasirsam bi güzellik yapabilirim kendime
Canim benim Rabbim sanada tum isteyenlerede hayirlisiyla nasip eder ins bole hissedebien cok cok degerli benceİyi geceler
Bugünkü menüm
1 bardak ılık su içtim
Kahvaltı
Sadece 1 tane simit ve çay
Öğle
1 dilim cavdar ekmeği,
tarhana çorbası ve salata
Akşam kardeşimde yedim
Mercimek çorbası ve patatesli karışık salata
Bugün suyu az içtim 1 litre
Otobüste ayakta ve trafik yüzünden geç vakitte vardigimdan ,birde misafirlikteyim spor yapamadim.
İnşallah yarın yapicam
Bu arada Ben 2 tane teyze ve 1 tane halayim.
Benim bebeğim olmadı . nasibimde varsa olur inşallah. Ama yarimda olsa bende onların annelerinin yarisiyim. Çünkü yegenlerimi çok seviyorum.
Buradaki anne olan arkadaşlarımın anneler gününü kutluyorum. Allah evlatlarına bagislasin cümlesini .
Ins canim nasl gdyo hazrlklar?selam kızlarrrr
dün uğrayamadım. okudum ama bi türlü yazamandım. dün dışarıdaydım eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum.
menüler gayet iyi gidiyor. dün cumartesi olmasına rağmen neredeyse kaçamaksız olmuş. çok sevindim menüleri öyle görüncebu haftada inşaalllahhh ilk 3'te olur takımımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?