huhuuuwwwwwwwwww hem takımlar arası hemde bireysellerde @katre-i dem 1. olmuşuzzzzzzzzzzzz
hepinizi tebrik ediyorummmmmmmmmmm
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 464. ETAP SONUC LİSTELERİ
29 Nisan- 6 Mayis 2016
TAKIM DERECELERİ
10. Takım .................. %1.314
9. Takım ................. %1,275
5. Takım .................... %0.822
BİREYSEL DERECELER
10.TAKIMDAN===== katre-i dem %4.05
8.takımdan ========== eylullsemaa %3.41
3. takımdan ----------------- NzLi %2.93
akşam bayağı rahatsızlandım
tansiyonum 70/40 dı çok düştü, migrenim tuttu, üstüne birde kıvrım kıvrım kıvrandım regl sancısı
mevlana gibi ev başımda dönüyor sandım
tuzlu ayran içtim, saat 9 du, bide coraspin içtim, vurdum kafayı yattım,
işe geldim ama hâlâ başım sersem gibi,
görüşmek üzere
Gunaydin canim çok çok geçmiş olsun.
Canım zaten ayirdim seni kilo bildirimi de yapmadin dün izne çıktınben izne ayrılmak istiyorum lütfen işleme alır mısnız
Canım zaten ayirdim seni kilo bildirimi de yapmadin dün izne çıktın
aslibo geçmiş olsun
Kızlar maydoniz suyu için siskinliginizi atar
Maşallah o zaman hepimizehuhuuuwwwwwwwwww hem takımlar arası hemde bireysellerde @katre-i dem 1. olmuşuzzzzzzzzzzzz
hepinizi tebrik ediyorummmmmmmmmmm
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 464. ETAP SONUC LİSTELERİ
29 Nisan- 6 Mayis 2016
TAKIM DERECELERİ
10. Takım .................. %1.314
9. Takım ................. %1,275
5. Takım .................... %0.822
BİREYSEL DERECELER
10.TAKIMDAN===== katre-i dem %4.05
8.takımdan ========== eylullsemaa %3.41
3. takımdan ----------------- NzLi %2.93
tansiyonum 70/40 dı çok düştü, migrenim tuttu, üstüne birde kıvrım kıvrım kıvrandım regl sancısı
görüşmek üzere
görüşmek üzere
Canım aslında az hareket sanciya iyi geliyor ama sanciliyken de yapmak zor tabiherkese günaydın, hayırlı sabahlar
dünkü menüm
sabah kalkınca 2 bardak ılık su
kahvaltı
2 dilim ekmek, 1 tk pekmez,
7 adet zeytin, 4 adet çeri domates+ 1 kupa çay
öğle bezelye yemeği+ yoğurt
akşam: tarhana çorbası+salata
ara öğün : leblebi+ kuru kayısı
gün içinde 1,5 lt su
spor yapamadım regl olduğumdan dolayı çok sancı çektim akşama doğru
geçmiş olsun canimakşam bayağı rahatsızlandım
görüşmek üzere
Eki Görüntüle 1828483 kizlar kahvaltıda esim kızartma istedi amaaaa ben yanında gormus olduğunuz,masum ve 160kalorili canım yumurtayı yedim,aferin bana yuss puandomates,salatalik,zeytin de masumdu ama kaşar ve tahin pekmezi masum yapan minnak minnak yememdi,cok kalorililer ciya tohumlu tam buğday ekmeği var uno nun ondan da iki dilim yiyerek kahvaltı ile öğle yemeği faslini kapatmış oldum.aksama da balık dusunuyorsum, en güzeli de 6dan önce olmasi
Canım aslında az hareket sanciya iyi geliyor ama sanciliyken de yapmak zor tabigeçmiş olsun canim
Çok geçmiş olsun dinlen iyice
Eki Görüntüle 1828483 kizlar kahvaltıda esim kızartma istedi amaaaa ben yanında gormus olduğunuz,masum ve 160kalorili canım yumurtayı yedim,aferin bana yuss puandomates,salatalik,zeytin de masumdu ama kaşar ve tahin pekmezi masum yapan minnak minnak yememdi,cok kalorililer ciya tohumlu tam buğday ekmeği var uno nun ondan da iki dilim yiyerek kahvaltı ile öğle yemeği faslini kapatmış oldum.aksama da balık dusunuyorsum, en güzeli de 6dan önce olmasi
Tebrik ederim canımEki Görüntüle 1828483 kizlar kahvaltıda esim kızartma istedi amaaaa ben yanında gormus olduğunuz,masum ve 160kalorili canım yumurtayı yedim,aferin bana yuss puandomates,salatalik,zeytin de masumdu ama kaşar ve tahin pekmezi masum yapan minnak minnak yememdi,cok kalorililer ciya tohumlu tam buğday ekmeği var uno nun ondan da iki dilim yiyerek kahvaltı ile öğle yemeği faslini kapatmış oldum.aksama da balık dusunuyorsum, en güzeli de 6dan önce olmasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?