Akşam 1 tabak Yoğurtlu kabak fırında yaptım az yağlı 1 kase tarhana çorbası 2 dilim çavdar ekmeği akşam yemeğinde önce 1 bardak tarçınlı süt
dur bakalım ne detoxu zırt pırt tartılmaKızlar günaydın, iki gundur ne yediğimi görüyorsunuz hatta perşembeden beri azalttim her şeyi ama cumadan sonra önce 100gr verdim, iki gundur de yüzer gr aldım. Hele ki dün tizlik yaptım,y yuruyus yaptım en son 5.30da ağzıma lokma girdi su ve bi fincan limonlu yeşil çay içtim ama dün sabaha gore yüz gr yine almisimacaba detoks vaktim mi geldi ne dersiniz?cuma hedefime ulasmaliyim,hem de listeye bol eksili girmek istiyorum
Herkese gunaydin kizlaaaar
Benim icin maalesef kacamakli, olumsuz bir haftasonu oldu
Ama hemen silkelendim, bu hafta azimle kilo vermeye devam..
Himm adet dönemi bitkminde mi daha iyi oluyor?ben de öncesinde ya da adetken diye kalmış aklimdaBu arada sultan adımne bileyim cuma listeye iyi bi giriş olsun istiyorum, hedefim de yüksek.onun için mi yapsam demistim
Himm fena fikir degill
dur bakalım canım istersen bi cumaya kadar nasıl devam edecek olmadı yaparsın benimde 4 5 gün kaldı adet döneminer bitince yapıyıcam detoks
teşekkür ederim yap akşama
yersem halleyi geçen hafta gitmez tabi dediğinizi duyar gibiyim.
Oo sen hatalarını bılıyorsun ye dolmaları ye halleyı ıcme suyu nasıl erısın p göbek her sabah lımonlu su aç karınahem metabolizmam yavaş hemde su hiç içmiyorum ve yeşil çay da içmiyorum.dedim ya bu hafta artık kendimi düzene koymam lazım yani inşallah.
Slm ara 8 yemekkaşığı meyveli yoğurt
kimyager1508 , @katre-i dem nerelerdesinizzz?? Baktım netten platoda falan değilmişim galiba kalori alımında değişiklik yapmam iyi olacakmış mis mis mis...
bilemedim,ne yapayım kii benn
selamlar herkeseeeeee
bugün çok yoğun ve yorucu birgündü. dün annemlere gittim akşam orada kaldım. bugünde annemin hastane, doktor işleri falan vardı. hiç giremedim takıma yoğunluktan. az önce eve geldim ilk işim yazılanları okumak oldu
eeee ne var ne yok? menüler iyi gözüküyor, kapışmalar var, mezdekeler havada uçuşuyorgayet iyisinizzzzz motivasyon süpeerrrrrrrrr
Canım o civarda alıyordum zaten ama @katre-i dem kaptanımin dediği gibi şişkinlik yapmış olabilir bulgur ama arada da çok zaman var bilemedim kiselam canımmm. kaloriyi günlük 1000-1200 civarı ve dengeli olarak alırsan bence en sağlıklısı. protein,karbonhidrat, şeker dengesini korumak önemli.
geçmiş olsun canım önemli bi şey değildir insallahselamlar herkeseeeeee
bugün çok yoğun ve yorucu birgündü. dün annemlere gittim akşam orada kaldım. bugünde annemin hastane, doktor işleri falan vardı. hiç giremedim takıma yoğunluktan. az önce eve geldim ilk işim yazılanları okumak oldu
eeee ne var ne yok? menüler iyi gözüküyor, kapışmalar var, mezdekeler havada uçuşuyorgayet iyisinizzzzz motivasyon süpeerrrrrrrrr
aslibo @yolcukardelen kizlar sizi duelloya davet ediyorum
bende videolar varbir gun kararlastiralim
yapmayana ceza verelim var misiniz? hadi bekliyorum
hadi kizlar ne kadar cok kisi o kadar cok motivasyon
yok mu katilan
Anaaaammm yetişin komsulaaarrTamam canisi pilavdan dönenin kaşığı kırılsınbana uyar. Bende müzikleri telime indirmistim . kararlastiralim bana uyar.
dur bakalım ne detoxu zırt pırt tartılma
Himm adet dönemi bitkminde mi daha iyi oluyor?ben de öncesinde ya da adetken diye kalmış aklimda
ha ha bak sevindim buna , yandan yandan
bir mezdske çılgınlığı başlamış mezdeke partisini yapsak
selamlar herkeseeeeee
hadi yapalım hadi :) en sevdiğim şey göbek atmakmezdeke, roman araya bide horon sıkıştırdık mı tamamdır
Kizlar kilo verdim ama, benim de bel bolgesi ve gobek hala kotu gorunuyor.
Bel fitigi sebebiyle ciddi egzersiz yapamiyorum, gerci benim de zaman sikintim ve usengecligim var, o ayri
Kendime basit , cok zaman almayan egzersizler ariyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?