Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Buradayımmmm
Leslie ye devam
Sen yaparsan bugün ben açığı kapatırım merak etme
kapat kapat, oralarda millet sağa sola bakarken çilek yerken stand arkalarında bir iki figüryapıverakşam da zumba mı yapsak ki

Canim yeşil cay iciyosan ve spor yapiyosan içme maydanoz suyu. Bu sefer böbrekleri zorlarsin. Bu hafta supersin ayrıca tebrikler :)))
tamam o zaman birini birakınca diğerine başlıyayım hem vücutta alışmasınayy canım canımcanım teşekkür edermpazartesi baya moralim bozulmuştu artı çıkınca ama toparladım,ben elimden geleni yapayım da de mi
Sabah
Yağsız kahve
1 dilim çok tahıllı ekmek
2 dilim peynir

Ara
1 yeşil elma

Öğlen
risotto

Tek seçenek bu vardı
Yani pirinç yemiş oldum
1 porsiyon

Ara yapmayacağım
Bol su

Akşam
Yok
canım akşam meyve ya da azıcık badem falan ye miden noluyoruz demesin ya da dün dediğim yoğurt kürünü yap.yine de sen bilirsin

Kesinlikle canim benim sen gerekeni yap yeterli. Ama motivasyon super. Enerjinin hic düşürme :)))

Zumba videomuz var mı ?? Varsa yapalım
Çok severim ben

Yoğurt kürünü unuttum ben ya
İyiki hatırlattın
Onu yaparım yatmadan

Standların Oraya gitmemeyi tercih ediyorum
Şunların güzelliğine bak :):)
Ancak foto çekiyorum

Eklentiler

• image.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 42
  • image.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 43
Kesinlikle canim benim sen gerekeni yap yeterli. Ama motivasyon super. Enerjinin hic düşürme :)))
Tesekkur ederim canım benim,inan takım sayesinde böyle hic bu kadar karalı olduğumu hatırlamıyorum
OTE="bffean, post: 46447404, member: 255992"]akşam yemekte çorba ve salata muhtemelen.kızlar bugün işte yoğunum pek giremiyorum siteye ve yazılanları okuyamadım detaylı bir şekilde.
evet cumaya 2 gün var valla dün yine tartındım 64,800 çıktım bakalım cuma ne olur inşallah + çıkmam.[/QUOTE]
İnşallah canım
benim arada yaptığım var bi tane,gondereyim de bi bak canım

Hosbuldum. 10 temmuzda tatile gitme kararı aldık. Ptesi den beri bişeyler yapmaya calisiyorum kendimce.burda nasıl oluyor biraz anlatirmisin ? Bu arada 6 aylık bi oğlum var.günde 1 2 kere de olsa emiyor.

Öncelikle doğru yere gelmişsin kararlıysan bu kiloları vermeye.
Bende 1 aydır gruptayım
Kaptanımız @katre-i dem ve kaptan yardımcılarımız kimyager1508 gruba girdiğimizde bizi yönlendiriyorlar
Kurallar ilk sayfada yazıyor zaten
2 haftalık bir deneme süreci oluyor
Zaten sana gereken bilgiyi verirler
Sayfada menülerimizi yaptıklarımızı paylaşıyoruz.
Birbirimize fikir veriyoruz

Hemde nasil kararliyim anlatamam :)) kalori takip programi indirdim telefonuma.ne yersem ne icersem ne kadar spor yaptiysam yaziyorum 2 gundur.günlük almam gereken kaloriyi asmadim daha hic.kızım 2.5 yasinda oglum 6aylik.bırakacak kimsem de olmadigi icin disarida yuruyus salon vs durumum yok maalesef.evde leslie yuruyus hareketleri yapiyorum hergun 45 dk.20 tane de yarım mekik çekiyorum. 1.sayfayi okudum.cumadan cumaya ölçüm yapiliyormus ben cuma günümü kaydolacagim? Liste tutuluyormu herkes kendi mi tutuyor hesabını ? Bir de bütün gün yediklerimizi egzersizlerimizi yaktiklarimizi tek tek mi yazıyoruz akşam tek bi msjda yazsak oluyormu?

Ne güzel o Zaman
@yolcukardelen aslibo bakın bize Leslie 3 mile yapan bir arkadaş daha katıldı :)
Bizde aramızda anlaşıp Leslie 45 dk yapıyoruz

Sanırım günde 5 mesaj zorunluluğu haftada 35 mesaj zorunluluğu var
Takdir edersinki paylaşım ve bilgi alışverişi olması bakımından önemli.
Sen online olduğunda yediklerini içtiklerini paylaşsan 4 tane de yorum yapsan diğer paylaşımlara zaten 5 mesaj oluyor.
Burda küçük bir aile gibi olduk.
Genede kaptanlar seni daha iyi bilgilendirirler

Msj konusunda sıkıntım olmaz diye düşünüyorum. Burda bikaç topigim var zaten takip ettiğim. Bizim de reele tasidigimiz arkadasliklarimız oldu.sosyoloji12 gibi :)

Sakin + cikayim deme kaptanin @katre-i dem elinden kurtulamazsin benden soylemesi

Selam Aysecim hoşgeldin. Ben kaptan yardimcilarindan Derya. Kizlar zaten sana yardimcisi olmuşlar. Ama bende kusaca bahsedeyim. İlk sayfada kurallar var olursun. Günlük menulerimizi ve sporu ya ayni gün içinde yada ertesi gün mutlaka paylasiyoruz. Hep beraber bilgimiz doğrultusunda yorumlar yapip birbirimizi yönlendirmeye calisiyoruz. Günlük 5 haftalık 35 en az msj yazmaliyiz. Ne kadar aktif olursak motivasyon acisindan o kadar iyi. Seninde küçük bebegin varmis. Burada da annelerimizin sana yardimci olurlar.
Bugün deneme süreni baslatiriz. 3. Cuma asıl listede olursun tabi kilo verme ve katilimina gore. Sende kendindn bahsederken iyi olur. Yas, meslek, yeme aliskanligin falan. Birde yarin sabah tartilip veya yakin zamanda tartildiysan son güncel kilonu ve hedef kilonu bildirirsin.
Selam :) sosyoloji12 tavsiyesiyle burdayım bende. 13 kg fazlamla bana da yer acarmisiniz aranızda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…