- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
kapat kapat, oralarda millet sağa sola bakarken çilek yerken stand arkalarında bir iki figüryapıverBuradayımmmm
Leslie ye devam
Sen yaparsan bugün ben açığı kapatırım merak etme
tamam o zaman birini birakınca diğerine başlıyayım hem vücutta alışmasınCanim yeşil cay iciyosan ve spor yapiyosan içme maydanoz suyu. Bu sefer böbrekleri zorlarsin. Bu hafta supersin ayrıca tebrikler :)))
canım akşam meyve ya da azıcık badem falan ye miden noluyoruz demesin ya da dün dediğim yoğurt kürünü yap.yine de sen bilirsinSabah
Yağsız kahve
1 dilim çok tahıllı ekmek
2 dilim peynir
Ara
1 yeşil elma
Öğlen
risotto
Tek seçenek bu vardı
Yani pirinç yemiş oldum
1 porsiyon
Ara yapmayacağım
Bol su
Akşam
Yok
kapat kapat, oralarda millet sağa sola bakarken çilek yerken stand arkalarında bir iki figüryapıverakşam da zumba mı yapsak ki
tamam o zaman birini birakınca diğerine başlıyayım hem vücutta alışmasınayy canım canımcanım teşekkür ederm pazartesi baya moralim bozulmuştu artı çıkınca ama toparladım,ben elimden geleni yapayım da de mi
canım akşam meyve ya da azıcık badem falan ye miden noluyoruz demesin ya da dün dediğim yoğurt kürünü yap.yine de sen bilirsin
kapat kapat, oralarda millet sağa sola bakarken çilek yerken stand arkalarında bir iki figüryapıverakşam da zumba mı yapsak ki
canım akşam meyve ya da azıcık badem falan ye miden noluyoruz demesin ya da dün dediğim yoğurt kürünü yap.yine de sen bilirsin
Tesekkur ederim canım benim,inan takım sayesinde böyle hic bu kadar karalı olduğumu hatırlamıyorumKesinlikle canim benim sen gerekeni yap yeterli. Ama motivasyon super. Enerjinin hic düşürme :)))
benim arada yaptığım var bi tane,gondereyim de bi bak canımZumba videomuz var mı ?? Varsa yapalım
Çok severim ben
Yoğurt kürünü unuttum ben ya
İyiki hatırlattın
Onu yaparım yatmadan
Standların Oraya gitmemeyi tercih ediyorum
Şunların güzelliğine bak :):)
Ancak foto çekiyorum
Selam :) sosyoloji12 tavsiyesiyle burdayım bende. 13 kg fazlamla bana da yer acarmisiniz aranızda :)
Hosbuldum. 10 temmuzda tatile gitme kararı aldık. Ptesi den beri bişeyler yapmaya calisiyorum kendimce.burda nasıl oluyor biraz anlatirmisin ? Bu arada 6 aylık bi oğlum var.günde 1 2 kere de olsa emiyor.hoş geldin Canım
Benimde hedefim 12 kilo vermek
Hosbuldum. 10 temmuzda tatile gitme kararı aldık. Ptesi den beri bişeyler yapmaya calisiyorum kendimce.burda nasıl oluyor biraz anlatirmisin ? Bu arada 6 aylık bi oğlum var.günde 1 2 kere de olsa emiyor.
Hemde nasil kararliyim anlatamam :)) kalori takip programi indirdim telefonuma.ne yersem ne icersem ne kadar spor yaptiysam yaziyorum 2 gundur.günlük almam gereken kaloriyi asmadim daha hic.kızım 2.5 yasinda oglum 6aylik.bırakacak kimsem de olmadigi icin disarida yuruyus salon vs durumum yok maalesef.evde leslie yuruyus hareketleri yapiyorum hergun 45 dk.20 tane de yarım mekik çekiyorum. 1.sayfayi okudum.cumadan cumaya ölçüm yapiliyormus ben cuma günümü kaydolacagim? Liste tutuluyormu herkes kendi mi tutuyor hesabını ? Bir de bütün gün yediklerimizi egzersizlerimizi yaktiklarimizi tek tek mi yazıyoruz akşam tek bi msjda yazsak oluyormu?Öncelikle doğru yere gelmişsin kararlıysan bu kiloları vermeye.
Bende 1 aydır gruptayım
Kaptanımız @katre-i dem ve kaptan yardımcılarımızkimyager1508 gruba girdiğimizde bizi yönlendiriyorlar
Kurallar ilk sayfada yazıyor zaten
2 haftalık bir deneme süreci oluyor
Zaten sana gereken bilgiyi verirler
Sayfada menülerimizi yaptıklarımızı paylaşıyoruz.
Birbirimize fikir veriyoruz
Ayseeee, hosgeldinSelam :) sosyoloji12 tavsiyesiyle burdayım bende. 13 kg fazlamla bana da yer acarmisiniz aranızda :)
Hemde nasil kararliyim anlatamam :)) kalori takip programi indirdim telefonuma.ne yersem ne icersem ne kadar spor yaptiysam yaziyorum 2 gundur.günlük almam gereken kaloriyi asmadim daha hic.kızım 2.5 yasinda oglum 6aylik.bırakacak kimsem de olmadigi icin disarida yuruyus salon vs durumum yok maalesef.evde leslie yuruyus hareketleri yapiyorum hergun 45 dk.20 tane de yarım mekik çekiyorum. 1.sayfayi okudum.cumadan cumaya ölçüm yapiliyormus ben cuma günümü kaydolacagim? Liste tutuluyormu herkes kendi mi tutuyor hesabını ? Bir de bütün gün yediklerimizi egzersizlerimizi yaktiklarimizi tek tek mi yazıyoruz akşam tek bi msjda yazsak oluyormu?
Ayseeee, hosgeldinsimdi mesaiden cikiyorum, eve gidince ayrintili yazicam. Zaten kizlar yardimci olurlar sana
Msj konusunda sıkıntım olmaz diye düşünüyorum. Burda bikaç topigim var zaten takip ettiğim. Bizim de reele tasidigimiz arkadasliklarimız oldu.sosyoloji12 gibi :)Ne güzel o Zaman
@yolcukardelenaslibo bakın bize Leslie 3 mile yapan bir arkadaş daha katıldı :)
Bizde aramızda anlaşıp Leslie 45 dk yapıyoruz
Sanırım günde 5 mesaj zorunluluğu haftada 35 mesaj zorunluluğu var
Takdir edersinki paylaşım ve bilgi alışverişi olması bakımından önemli.
Sen online olduğunda yediklerini içtiklerini paylaşsan 4 tane de yorum yapsan diğer paylaşımlara zaten 5 mesaj oluyor.
Burda küçük bir aile gibi olduk.
Genede kaptanlar seni daha iyi bilgilendirirler
akşam yemekte çorba ve salata muhtemelen.kızlar bugün işte yoğunum pek giremiyorum siteye ve yazılanları okuyamadım detaylı bir şekilde.
evet cumaya 2 gün var valla dün yine tartındım 64,800 çıktım bakalım cuma ne olur inşallah + çıkmam.
Selam :) sosyoloji12 tavsiyesiyle burdayım bende. 13 kg fazlamla bana da yer acarmisiniz aranızda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?