himm ilk fırsatta yapmalıyım,nefis gorunuyorDünkü tam buğday ekmeğini böyle yaptım kızlar şeklini falanda ama içine zeytin koymadım birtek
bulursam ben de eklerim,gercekten tok tutuyor canimafiyet olsun canım benim dediğim ewkmekği yaparken chia tohumu karıştıranda var bir kere öyle deniycem
himm ilk fırsatta yapmalıyım,nefis gorunuyor
evet canım ama bnmki birazdaha koyu kahve oldu fırındanda kaynaklanıyor olabilir bnm eski bir fırınım vbar hememn pişiriveriyor dereceli değil ama tadını hele sıcak sıcak çok güzeldibulursam ben de eklerim,gercekten tok tutuyor canim
kolay gelsin canım sende kendine iyi bakGunaydinnnn naslsnz bayanlarrrrr alintilar yaptm ama uctu gtti sarjm bitti tel kapndi @katre-i dem haklsn canm daha tam toptlnamdm ev feln baya darmadagn olms camasrlar mutfak banyo bslkon..zsten temzlk gerekiydu bude 3 4 gun evde olmsynca baya birkms bugun yemzlk gunum ins aksama yazablrm kendnze iyi bakin simdilik saglikli gunlerimiz olsun
canım ben dikkat ediyorum hafta sonuda kaçırmadım ama adet dönemine 1 2 gün kaldı o yüzden pek gitmemiştir die korkuyorum :/Kizlarrrrr toplanin
Bugun carsamba ve cumaya 2 gun kaldi. Onun icin bugun ve ozellikle yarin yedigimize ictigimize dahada dikkat edelim. Kacamak yoookkkkkkcuma gunu guzel bi ortalama olur insaallahhh
Ben oğlumu parka goturdugumde falan yapıyordum. üzümlü ,cevizli,tarcinli kek koyup arada ağzına ariyordum,bakkaldan yemesin diye.tabi dede,anane gelince yalan oldu bakkala alıştı.b en gün içinde öyle uzaklaşıyoruz evden ama akşama döneceğim vakitlerde yapabilirim.insan çarşı pazar dolaşırken daha çok açıkiyorben bi poşete yada saklama kabına koyup çantama atıyordum. sonra çıkarıp çıkarıp yiyordum. eğer uzun kalacaksam dışarıda bi tane de süt alıyordum yanıma. böylelikle açlık krizine girmiyordum
Oyy geçmiş olsun canım ama o kadar yorma kendinibenimde bu akşam misafirim vardı. gündüz yemek hazırladım, salatalar falan yaptım. yemek yendi, çay içildi, meyve yendi. saat 11:15 gibi gittiler. bende bulaşık makinasını falan çalıştırdım. buraya geldim. ama yorulmuşum otıurunca anladım. birazdan da yatarım bugünlük bu kadar yeter sanırım
Afiyet olsun tatlım,c uma misafirim iptal olmazsa ben de bir ya da yarım ıspanaklı börek yiyeceğim,gun sayiyorumHerkese gunaydiiiin
Bu sabah kahvaltida yarim dilim ispanakli borek yedim. 1 kibrit kutusu kadardi. Yaninda da bol domates salatalik..
Chia puding mi?nerden aldinsabah: chia puding
ara: yarım çb lleblebi +1 kuru erik
öğle: 2 yk lor peynir +domates + 2 çk zetinyağı bunları karıştırıp yiyorum
1.5 dilim tam bugday ekmeği
Zaten hanımların ömrünün yarısi temizlik ve mutfak işleriyle geciyorGunaydinnnn naslsnz bayanlarrrrr alintilar yaptm ama uctu gtti sarjm bitti tel kapndi @katre-i dem haklsn canm daha tam toptlnamdm ev feln baya darmadagn olms camasrlar mutfak banyo bslkon..zsten temzlk gerekiydu bude 3 4 gun evde olmsynca baya birkms bugun yemzlk gunum ins aksama yazablrm kendnze iyi bakin simdilik saglikli gunlerimiz olsun
Anlaşıldı komutanimKizlarrrrr toplanin
Bugun carsamba ve cumaya 2 gun kaldi. Onun icin bugun ve ozellikle yarin yedigimize ictigimize dahada dikkat edelim. Kacamak yoookkkkkkcuma gunu guzel bi ortalama olur insaallahhh
Fırından ziyade undaki kepek oranindandir canimevet canım ama bnmki birazdaha koyu kahve oldu fırındanda kaynaklanıyor olabilir bnm eski bir fırınım vbar hememn pişiriveriyor dereceli değil ama tadını hele sıcak sıcak çok güzeldi
kolay gelsin canım sende kendine iyi bak
Bu adetten de çektiğimiz nedir yahucanım ben dikkat ediyorum hafta sonuda kaçırmadım ama adet dönemine 1 2 gün kaldı o yüzden pek gitmemiştir die korkuyorum :/
canım ben dikkat ediyorum hafta sonuda kaçırmadım ama adet dönemine 1 2 gün kaldı o yüzden pek gitmemiştir die korkuyorum :/
Bendede şişkinlik var anlamadım henüz hasta olmadım 6 aydır ama inşallah cumaya kkadariner
Adet öncesi içmek sıkıntı olmaz de mi canım? Ben gün içinde yarım lt Yeşilçay kürü iviyorum,2 lt su.dun akşam yatmadan önce de yoğurt kürü yaptım,i ki hafta yapmayı dusunuyorum.bi de maydanoz suyu icsem mideye dokunur mu acaba??Kizlar siskinlige karsi bu iki gün maydanoz suyu için çok faydasi olur. Ödem varsa gider.
leslie arkadaşım nerdesinnSabah yazamadım çok yoğun bir gün.
Kızlar bugün o kadar iyi dayandımki
Çevre düzenlemesinde çalışıyorum burada
Çilek festivali var
Bir görecektiniz
Çilekle ilgili neler neler vardı
1 ay önce yine vardı o Zaman yemiştim bir şeyler
Bu sefer elimi sürmedim
Çilekli hamburgerler , sosisler , peynirler , pastalar , dondurmalar :)))))
Her şey çilektendi.
Üç günümüz var en iyi şekilde değerlendirmek lazım .
Çok iradeliyim nazar değmesin :)
Sabah
Yağsız kahve
1 dilim çok tahıllı ekmek
2 dilim peynir
Ara
1 yeşil elma
Öğlen yemeğini mecburen iş yerinde yiyeceğim
Ne var bilmiyorum.
Yemekten sonra yazarım ama pek iştahım yok.
Akşam yemeği de yemeyeceğim
Bulabilirsem 1 meyve
Zaten bugün çok geç çıkıyorum
Eve gittiğimde saat 11 olacak
leslie arkadaşım nerdesinnallah kolaylık versin canım,cok geç bi saat
Ayrıca bravvvvoooooookben olsam bilmiyorum napardim o kadar çileğin icinde
Adet öncesi içmek sıkıntı olmaz de mi canım? Ben gün içinde yarım lt Yeşilçay kürü iviyorum,2 lt su.dun akşam yatmadan önce de yoğurt kürü yaptım,i ki hafta yapmayı dusunuyorum.bi de maydanoz suyu icsem mideye dokunur mu acaba??
leslie arkadaşım nerdesinnallah kolaylık versin canım,cok geç bi saat
Ayrıca bravvvvoooooookben olsam bilmiyorum napardim o kadar çileğin icinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?