Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

günaydın arkadaşlar
sabah: ş.siz çay bir tane bitter çikolata madlen varya küçük ondan tost ekmeği arasında kaşar peyniri kırmızı biber ve maydonoz
saat 10,30 da kuru erik 4-5 tane ve ş.siz çay
öğlen muhtemelen salata yerim.
akşama pirinç pilavı çorba ve salata var.
merak etmeyin pirinç pilavından dolu dolu yemiyorum.

Gunaydinnnn naslsnz bayanlarrrrr alintilar yaptm ama uctu gtti sarjm bitti tel kapndi @katre-i dem haklsn canm daha tam toptlnamdm ev feln baya darmadagn olms camasrlar mutfak banyo bslkon..zsten temzlk gerekiydu bude 3 4 gun evde olmsynca baya birkms bugun yemzlk gunum ins aksama yazablrm kendnze iyi bakin simdilik saglikli gunlerimiz olsun

himm ilk fırsatta yapmalıyım,nefis gorunuyor

bulursam ben de eklerim,gercekten tok tutuyor canim
evet canım ama bnmki birazdaha koyu kahve oldu fırındanda kaynaklanıyor olabilir bnm eski bir fırınım vbar hememn pişiriveriyor dereceli değil ama tadını hele sıcak sıcak çok güzeldi
kolay gelsin canım sende kendine iyi bak

Kizlarrrrr toplanin
Bugun carsamba ve cumaya 2 gun kaldi. Onun icin bugun ve ozellikle yarin yedigimize ictigimize dahada dikkat edelim. Kacamak yoookkkkkk cuma gunu guzel bi ortalama olur insaallahhh
canım ben dikkat ediyorum hafta sonuda kaçırmadım ama adet dönemine 1 2 gün kaldı o yüzden pek gitmemiştir die korkuyorum :/

Inşallah canım katre-i dem, post: 46444830, member: 488991"]Kizlar bu iki günü çok iyi degerlendirmeliyiz takilmayin şişlikler inanın etkilemeyecek bizi cuma gulecek tarti[/QUOTE]
İnşallah canım yoksa üzülürüm bu arada deneme sürem ne zaman bitecek

ben bi poşete yada saklama kabına koyup çantama atıyordum. sonra çıkarıp çıkarıp yiyordum. eğer uzun kalacaksam dışarıda bi tane de süt alıyordum yanıma. böylelikle açlık krizine girmiyordum
Ben oğlumu parka goturdugumde falan yapıyordum. üzümlü ,cevizli,tarcinli kek koyup arada ağzına ariyordum,bakkaldan yemesin diye.tabi dede,anane gelince yalan oldu bakkala alıştı.b en gün içinde öyle uzaklaşıyoruz evden ama akşama döneceğim vakitlerde yapabilirim.insan çarşı pazar dolaşırken daha çok açıkiyor
Oyy geçmiş olsun canım ama o kadar yorma kendini
Herkese gunaydiiiin
Bu sabah kahvaltida yarim dilim ispanakli borek yedim. 1 kibrit kutusu kadardi. Yaninda da bol domates salatalik..
Afiyet olsun tatlım,c uma misafirim iptal olmazsa ben de bir ya da yarım ıspanaklı börek yiyeceğim,gun sayiyorum
sabah: chia puding

ara: yarım çb lleblebi +1 kuru erik

öğle: 2 yk lor peynir +domates + 2 çk zetinyağı bunları karıştırıp yiyorum
1.5 dilim tam bugday ekmeği
Chia puding mi?nerden aldin
Zaten hanımların ömrünün yarısi temizlik ve mutfak işleriyle geciyor
Kizlarrrrr toplanin
Bugun carsamba ve cumaya 2 gun kaldi. Onun icin bugun ve ozellikle yarin yedigimize ictigimize dahada dikkat edelim. Kacamak yoookkkkkk cuma gunu guzel bi ortalama olur insaallahhh
Anlaşıldı komutanimsimdi leslie başlayıp yakacağım o pis yaglari
Fırından ziyade undaki kepek oranindandir canim
canım ben dikkat ediyorum hafta sonuda kaçırmadım ama adet dönemine 1 2 gün kaldı o yüzden pek gitmemiştir die korkuyorum :/
Bu adetten de çektiğimiz nedir yahubenim de 5-6gun var galiba,hafiften yokluyo gibi.oncesi sonra derken bitiyo aylar(cem yılmaz geldi aklima)

Kizlar siskinlige karsi bu iki gün maydanoz suyu için çok faydasi olur. Ödem varsa gider.

Bendede şişkinlik var anlamadım henüz hasta olmadım 6 aydır ama inşallah cumaya kkadariner

Sabah yazamadım çok yoğun bir gün.
Kızlar bugün o kadar iyi dayandımki
Çevre düzenlemesinde çalışıyorum burada
Çilek festivali var
Bir görecektiniz
Çilekle ilgili neler neler vardı
1 ay önce yine vardı o Zaman yemiştim bir şeyler
Bu sefer elimi sürmedim
Çilekli hamburgerler , sosisler , peynirler , pastalar , dondurmalar :)))))
Her şey çilektendi.
Üç günümüz var en iyi şekilde değerlendirmek lazım .
Çok iradeliyim nazar değmesin :)

Sabah
Yağsız kahve
1 dilim çok tahıllı ekmek
2 dilim peynir

Ara
1 yeşil elma

Öğlen yemeğini mecburen iş yerinde yiyeceğim
Ne var bilmiyorum.
Yemekten sonra yazarım ama pek iştahım yok.

Akşam yemeği de yemeyeceğim
Bulabilirsem 1 meyve
Zaten bugün çok geç çıkıyorum
Eve gittiğimde saat 11 olacak

Kizlar siskinlige karsi bu iki gün maydanoz suyu için çok faydasi olur. Ödem varsa gider.
Adet öncesi içmek sıkıntı olmaz de mi canım? Ben gün içinde yarım lt Yeşilçay kürü iviyorum,2 lt su.dun akşam yatmadan önce de yoğurt kürü yaptım,i ki hafta yapmayı dusunuyorum.bi de maydanoz suyu icsem mideye dokunur mu acaba??
leslie arkadaşım nerdesinnallah kolaylık versin canım,cok geç bi saat
Ayrıca bravvvvoooooookben olsam bilmiyorum napardim o kadar çileğin icinde

Canim yeşil cay iciyosan ve spor yapiyosan içme maydanoz suyu. Bu sefer böbrekleri zorlarsin. Bu hafta supersin ayrıca tebrikler :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…