bisküviler ne kadar kepekli falanda olsa onun yerine ceviz, badem, kuru meyve, hurma, elma falan yersen daha iyi olur canım. dışarı çıktığında at çantana bulunsun. acıktığında atıştırırsınÇok açtım dışardaydım en masum gibi geldi canım ama cışsssssssslardan biri
Tamam canım zaten çok seven biri feğilim Allahtanbisküviler ne kadar kepekli falanda olsa onun yerine ceviz, badem, kuru meyve, hurma, elma falan yersen daha iyi olur canım. dışarı çıktığında at çantana bulunsun. acıktığında atıştırırsın
Akşam ki menümü tarhana çorbası çok az tavuk salata yağsız 1 dilim ekmek ara 1 çay bardağı süt
bisküviler ne kadar kepekli falanda olsa onun yerine ceviz, badem, kuru meyve, hurma, elma falan yersen daha iyi olur canım. dışarı çıktığında at çantana bulunsun. acıktığında atıştırırsın
ben bi poşete yada saklama kabına koyup çantama atıyordum. sonra çıkarıp çıkarıp yiyordum. eğer uzun kalacaksam dışarıda bi tane de süt alıyordum yanıma. böylelikle açlık krizine girmiyordum
Himm iyi fikirr
Diyabetik diyetten yedim ama pirinç vardı evet tüh ya dikkat edicem bi dahakinegayet uygun hemdeeee, ellerine sağlıkkk eminim çok doyurucu ve lezzetli olmuştur
güzel menüüüü, sporlarda güzelll
ohhhh missss
olur bencede canım sonuçta tarif paylaşıyorsun reklam yapmıyorsun
ahhhh bu kocalarrrr tam sopalıkkkbende neler çekmiştim zamanında ama inan cuma günü gelince iyiki de yememişim diyeceksin
canım dolma pirinç ile yapılıyor ya pirincinde glisemik indeksi çok yüksek onun için kan şekerini yükseltiyor ve açlık hissi veriyor. bence ondan olmuş olabilir. mesela dolma yerine tb, çavdar gibi 1-2 dilim ekmek yeseydiin bu kadar acıkmazdın
teşekkür ederim canım bu diyet sayesine böyle oldumins
Ins
aminnn
Bence gayet uygun becerikli hatunsun vesselam:)))
cok iyi:)
bilemedim canım şimdi ismiyle falan paylaşcam die :)T tuba52 meyveli yoğurdu kendin yap yada activanin meyvelisini tuket canım diğerleri şeker deposu
@elfkkk katılımın artmış msjlara ayrı ayrı odaklanmissin ama nerde menüler gözümden kaçar mı
breeze3535 ekleyebilirsiniz canım sanırım sorun olmaz direkten yazabilirsiniz sonuçta devlet sırrı değil un maya yada kabartma tozu ılık su çok az tuz hatta içine çekirdek üzüm fındık fıstık da atılabilir
gayet uygun hemdeeee, ellerine sağlıkkk eminim çok doyurucu ve lezzetli olmuştur
güzel menüüüü, sporlarda güzelll
ohhhh missss
olur bencede canım sonuçta tarif paylaşıyorsun reklam yapmıyorsun
ahhhh bu kocalarrrr tam sopalıkkkbende neler çekmiştim zamanında ama inan cuma günü gelince iyiki de yememişim diyeceksin
canım dolma pirinç ile yapılıyor ya pirincinde glisemik indeksi çok yüksek onun için kan şekerini yükseltiyor ve açlık hissi veriyor. bence ondan olmuş olabilir. mesela dolma yerine tb, çavdar gibi 1-2 dilim ekmek yeseydiin bu kadar acıkmazdın
afiyet olsun canım benim dediğim ewkmekği yaparken chia tohumu karıştıranda var bir kere öyle deniycemGünaydın çıtır kizlarben de yarım haşlanmış yumurta, bi kaç parça domates salatalık,ve bir tk keçiboynuzu pekmezi ile bir dilim ciya tohumlu tam buğday ekmeği yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?