Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ayse zaten bunlari yapabiliyorsan, kilo vermemen imkansiz demek ki cabucak kilolarindan kurtulup, mezun olacaksin
Ayyy hadi inşallah. Keşke corekotu da kullanabilsem yada yeşil kahve. Onlarla daha kolay :/
Keşke emse ama emmiyor benim kuzu.10 gün kadar ayriligimiz oldu 4 aylıkken ondan sonra emmemek için direnir oldu.zorlamasam hiç emmeyecek
Tamam hesaplamayi yapacağım cuma günü :)

Anam dur yeni bisey ogreniyorum. Corek otu nasil kullanilacak ki, faydasi mi var?

hosgeldin sefakar getrdinnnn:)

Slm kızlar 2.ara öğün 1 elma
akşam 5 kaşık taze fasul ye fırında 3 köfte ve malesef 2 dikim tam tahıl ekmek
afiyet olsun tatlim

ooo boyun baya uzunmus iradene bayildim tekrar hosgeldin:)

ayyy Allah yardim etsin canim sut felan icsen proyein al hem tok tutar hem enerji verr belki

Chia A101 de bimde ve migroslarda var kızlar tavsiye ederim tok tutuyor bir tohum on katı büyüklüğünde su tutuyor sisiyor
oo supermis:)

Ayse zaten bunlari yapabiliyorsan, kilo vermemen imkansiz demek ki cabucak kilolarindan kurtulup, mezun olacaksin
Cok dogru:)
Kizimi uyutup ancak oturabildim kizlar.
Menum, sabah
Kibrit kutusu kadar borek, domates,salatalik
Ogle
Yogurt,salatalik
Aksam
2 parca izgara et,5 mantar yagsiz,salata
Cayin yanina 1 hurma,1 ceviz
super menu e her zaman oldgu gibi:)

helall sana:)

9.00 muz corn flakes
11.45 mezgit domates çorba salata barbunya pilaki
4.30 beyaz peynirli kepek ekmekli sandviç
19.00 tuzlu limonlu çiğ mantar
cig mantar derkene?

Kızlar ya sınavlarım yaklaştı bir yandan da proje tüm mesajları okuyamıyorum kusurabbakmayın
Allah yardimcin olsun canım, sen başar gel,burdayiz biz:)
9.00 muz corn flakes
11.45 mezgit domates çorba salata barbunya pilaki
4.30 beyaz peynirli kepek ekmekli sandviç
19.00 tuzlu limonlu çiğ mantar
Çiğ mntar mii????
sen emzirmeye devam et canım sütun varsa,sut tatlaniyo bi sure sonra, daha iyi emer inşallah:-*

Allah yardimcin olsun canım, sen başar gel,burdayiz biz:)

Çiğ mntar mii????
sen emzirmeye devam et canım sütun varsa,sut tatlaniyo bi sure sonra, daha iyi emer inşallah:-*
Çok sağol canım anca yatıyorum daha erken kalkıcam tükendim valla.
Evet canım çiğ mantar çok seviyorum pazardan alıyo annem yıkayıp başıyla gövdesini bölüyorum limon sıkıp tuzluyorum çokgüzel oluyo.

Anam dur yeni bisey ogreniyorum. Corek otu nasil kullanilacak ki, faydasi mi var?
Soğuk pres corekotu yağıni 3 ogun aç karnına 1 tatlı kaşığı yemek kilo verdiriyor.eşim verdi 8 kg kadar.annem 10 kg verdi.annem 1 yemek kaşığı icti ama.tek sorun safra kesesi alınmış olanlar 2 yıl gecmedikce kullanamiyor.süt arttırıcı özelliği bile var.faydası çok fazla.

Günaydın
Ben adapte olana kadar soru sorup duracagim anlasilan
Şimdi ben kahvaltimi yazayım mi akşam tüm günümü yazayım ?
Ohooo, biz hala soruyoruz merak etme
Sen nasil istersen oyle yaz canim. Bazi arkadaslar her ogunu ayri yaziyorlar, bazilari da aksam toplu halde. Hatta bazen ertesi gunbile yaziyoruz

Ooo supermis. Peki bu soguk pres corekotu yagini nerden bulacagiz ki. Ben ezgi emerken corekotunun kendisini yiyordum. Aktarlarda da hep hazir sisede corekotu yagi vardi. Onlar mi ?

Gunaydin cankizlar 4 5 aylik bi hamile gobegiyle sahalardayimdogm kontrl hapimi menlekete gotrnyi unutunca ayni ay icersnde ikinci kez regl oldum siskinligide gtmedi hala sinameki icmeyi planliyrm bu arada corek otu mu corek otu yagimi @aysedurmaz
Yağı. Aktarlarda var.taze sıkan yeri bulursan daha da faydali.

Ooo supermis. Peki bu soguk pres corekotu yagini nerden bulacagiz ki. Ben ezgi emerken corekotunun kendisini yiyordum. Aktarlarda da hep hazir sisede corekotu yagi vardi. Onlar mi ?
Aktarda var evet.taze sıkan yeri bulursan daha etkili tabi.

günaydın, hayırlı sabahlar arkadaşlar
dün hastanedeydim, kardeşim küçük bir operasyon geçirdi, ona baktım, yeğenlerimle v.s ilgilenirken nete girme imkanım pek olmadı, ayşe arkadaşımızda aramıza hoşgeldin

salı günkü menüm
sabah kalınca 2 kayısı ve 2 bardak ılık su
kahvaltı :
2 dilim ekmek
4 tane çeri domates, 1 kk peynir, 5 ad zeytin

öğle : 1 kase yoğurt ve 2 kaşık yulaf kepeği

akşam 1 kase çilek
3-5 dilim kavun
küçük 1 kase yeşil salata

45 dk leslie ve gün içinde 2 lt su içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…