Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

dünkü menüm
sabah erkenden evden çıkıp hastane ye gittiğim için
kahvaltı 1 simit

öğle çay ve 1 simit

akşam 1 kase çorba ve salata

spor yapamadım, gün içinde sağa sola koşuşturdum
1 lt su içtim, oda az oldu biliyorum

Gunaydin cankizlar 4 5 aylik bi hamile gobegiyle sahalardayimdogm kontrl hapimi menlekete gotrnyi unutunca ayni ay icersnde ikinci kez regl oldum siskinligide gtmedi hala sinameki icmeyi planliyrm bu arada corek otu mu corek otu yagimi @aysedurmaz
geçmişi olsun canım kötü olmuş hiç çekilmiyor bu dönemler :/

hoşgeldin tekrar, ne güzel bende el sanatlarını çok severim, zong halk eğitim merkezinde eğitim görmüştüm, bir kaç dönem, ahşap boyama hariç, bir çoğundan yapmıştım, seramik hamurundan çiçek ve gül, kumaş boyama gibi,

Kizlaaar,gunaydin, sadece 1.5tk keçiboynuzu pekmezi ve bir dilim ciya tohumlu tam buğday ekmeği yedim

afiyet olsun canım, ciya tohumlu ekmek nerelerde bulunur,
bu rahibe fenaaaaa, beni sollayacak bu gidişle , fena gaza geldim,
bu cumadan emin değilim ama ( regl bitmedi daha şişkinim biraz ),
önümüzdeki cuma sana yetişmem lazım

Geçmiş olsun canım Allah hayırlı şifa versib

sağol canım çok teşekkür ederim
aslibo canim geçmiş olsun. Umarim oönemli bisey yoktur.

rahiminden parça aldılar , genel anestezi ile , sonucunu haftaya alıcaz canım, inşallah dua ediyorum kötü bir şey çıkmaz, çok sancılı ve en az 10 gün süren kanamalı regl dönemi geçiriyor, bakalım, patoloji sonucu ne çıkacak, biraz sancısı var hala, aklımda kardeşimde kalmadı değil, yakında değiliz geliş gidişim 3 saat sürüyor, canım kardeşim benim

Gunaydin kizlarrr. Ben bugün biraz rahatsizim. Sağ kulagim ve ssağ bademcigim aciyor. Bol limonlu ihlamur demledim. Esimde
Faranjit olmus. ailecek hasta olduk yani

sanada çok geçmiş olsun canım, içebilirsen eğer, farenjit ve öksürük için adaçayıda çok iyi geldi bana,

cok hecmis olsun canim

harika menu dahada guzeli sporrrr:)

Super kahvalti ve gunun yarisi bile olmdan sporrrrr:)cok iyi masaAllah
sabah: yulaf lapası

ara: 1 lokma simit

öğle : 1 kase karnıbahar kısırı+ ayran
Ooi lapalara donuss:)
Marketler mor paketlerde var canim
Gunaydin kizlarrr. Ben bugün biraz rahatsizim. Sağ kulagim ve ssağ bademcigim aciyor. Bol limonlu ihlamur demledim. Esimde
Faranjit olmus. ailecek hasta olduk yani
gecms olsun dikkat et canm

dua edelim canim ginlunu ferah tut ins bak olsun yinede yannda olmssn cok sukur

elfkkk sağol canım, Allah razı olsun tüm arkadaşlarımdan, inşallah iyi sonuçlarını alırız, çalışmak belimi büküyor, işten izin almak sıkıntı oluyor, ama dedim kardeşime hiç bir şey onun canından ve sağlığından ileri olamaz , ben iş bulurum bir şekilde ama kardeşimi bulamam ,

çok geçmiş olsun canım. inşaalllaahhh sonuçta temiz çıkar. kardeş çok farklı,benimde ablam var.

sanada çok geçmiş olsun canım, içebilirsen eğer, farenjit ve öksürük için adaçayıda çok iyi geldi bana,

canım adaçayı hamilelerde önerilmiyor.

çok geçmiş olsun canım. inşaalllaahhh sonuçta temiz çıkar. kardeş çok farklı,benimde ablam var.

evet aynen, bende ablayım :)))

canım adaçayı hamilelerde önerilmiyor.
inşallah ıhlamur şifa olur sana, bir gün hamile kalırsam benim de kulağıma küpe olur adaçayı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…