- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
geçmişi olsun canım kötü olmuş hiç çekilmiyor bu dönemler :/Gunaydin cankizlar 4 5 aylik bi hamile gobegiyle sahalardayimdogm kontrl hapimi menlekete gotrnyi unutunca ayni ay icersnde ikinci kez regl oldum siskinligide gtmedi hala sinameki icmeyi planliyrm bu arada corek otu mu corek otu yagimi @aysedurmaz
günaydın canım geçmiş olsun şimdi nasıl kardeşingünaydın, hayırlı sabahlar arkadaşlar
dün hastanedeydim, kardeşim küçük bir operasyon geçirdi, ona baktım, yeğenlerimle v.s ilgilenirken nete girme imkanım pek olmadı, ayşe arkadaşımızda aramıza hoşgeldin
kimyager1508 hosbuldum :) 82.2 şu anki kilom.boyum 176.ideal demeyim de kendime hedef koyduğum kilo 70.bunu da 10 temmuza kadar vermeye kararliyim.en azından çok büyük bi kısmını. Hic oturmayan yerinde duramayan bi yapım var.yemek secmem pek.sadece az yag kullanmaya dikkat ediyorum.actifrya sahip olduğum için kizartmalarim bile yağsız denecek seviyede.Ekmeksiz yasayabiliyorum.oğlum hayatıma girdiğinden beri pasta borek et ucgeninden cikamiyorum.normalde Nefsime sahibimdir kaçamaklarim bile masum olur.bunu kendime ispat etmek için rejime basladigimdan beri pasta kurabiye yapıp kızım için pizza söyledim eve.ve sadece tadına baktım ufak lokmayla :) 2 lt su içiyorum. Cayim şekersiz.günde 2si 1 arada kahve keyfim var cocuklarimin ogle uykusunda.o da yasak derseniz amenna :) kendime söz verdim 70 e düşmeden giysi alışverişi yapmayacağım. 44 beden denemek zulüm benim için :/ salata olmazsa olmazimdir her zaman. Yarışmacı arkadaslara başarılar dilerim :)))
35 yaşındayım.el sanatları atolyem var ama bebeklerimden dolayı aktif olarak calismiyorum.evden idare ediyorum.
günaydın canım geçmiş olsun şimdi nasıl kardeşin
Valla standlardan hiçbir şey yemedim
Ama pirinç yedim bugün 1 porsiyon ve ağırdıda
Ne yapayım ?
Kizlaaar,gunaydin, sadece 1.5tk keçiboynuzu pekmezi ve bir dilim ciya tohumlu tam buğday ekmeği yedim
Geçmiş olsun canım Allah hayırlı şifa versibgünaydın, hayırlı sabahlar arkadaşlar
dün hastanedeydim, kardeşim küçük bir operasyon geçirdi, ona baktım, yeğenlerimle v.s ilgilenirken nete girme imkanım pek olmadı, ayşe arkadaşımızda aramıza hoşgeldin
Geçmiş olsun canım Allah hayırlı şifa versib
aslibo canim geçmiş olsun. Umarim oönemli bisey yoktur.
Gunaydin kizlarrr. Ben bugün biraz rahatsizim. Sağ kulagim ve ssağ bademcigim aciyor. Bol limonlu ihlamur demledim. Esimde
Faranjit olmus. ailecek hasta olduk yani
cok hecmis olsun canimgünaydın, hayırlı sabahlar arkadaşlar
harika menu dahada guzeli sporrrr:)salı günkü menüm
sabah kalınca 2 kayısı ve 2 bardak ılık su
kahvaltı :
2 dilim ekmek
4 tane çeri domates, 1 kk peynir, 5 ad zeytin
öğle : 1 kase yoğurt ve 2 kaşık yulaf kepeği
akşam 1 kase çilek
3-5 dilim kavun
küçük 1 kase yeşil salata
45 dk leslie ve gün içinde 2 lt su içtim
Super kahvalti ve gunun yarisi bile olmdan sporrrrr:)cok iyi masaAllahDetayları unutmadan bende yazayım o zaman :)
Aç karnına 1 bardak alkali su.
4 zeytin
1 k.kutusu az yağlı peynir.
1 tatlı k.bal
4 ceri domates
1 koy biberi
1 küçük salatalık
3 dilim etimek
1 şekersiz çay
1 lt su
45 dk leslie
Simdilik bu kadar
Ooi lapalara donuss:)sabah: yulaf lapası
ara: 1 lokma simit
öğle : 1 kase karnıbahar kısırı+ ayran
Marketler mor paketlerde var canimafiyet olsun canım, ciya tohumlu ekmek nerelerde bulunur,
bu rahibe fenaaaaa, beni sollayacak bu gidişle , fena gaza geldim,
bu cumadan emin değilim ama ( regl bitmedi daha şişkinim biraz ),
önümüzdeki cuma sana yetişmem lazım
gecms olsun dikkat et canmGunaydin kizlarrr. Ben bugün biraz rahatsizim. Sağ kulagim ve ssağ bademcigim aciyor. Bol limonlu ihlamur demledim. Esimde
Faranjit olmus. ailecek hasta olduk yani
dua edelim canim ginlunu ferah tut ins bak olsun yinede yannda olmssn cok sukursağol canım çok teşekkür ederim
rahiminden parça aldılar , genel anestezi ile , sonucunu haftaya alıcaz canım, inşallah dua ediyorum kötü bir şey çıkmaz, çok sancılı ve en az 10 gün süren kanamalı regl dönemi geçiriyor, bakalım, patoloji sonucu ne çıkacak, biraz sancısı var hala, aklımda kardeşimde kalmadı değil, yakında değiliz geliş gidişim 3 saat sürüyor, canım kardeşim benim
sağol canım çok teşekkür ederim
rahiminden parça aldılar , genel anestezi ile , sonucunu haftaya alıcaz canım, inşallah dua ediyorum kötü bir şey çıkmaz, çok sancılı ve en az 10 gün süren kanamalı regl dönemi geçiriyor, bakalım, patoloji sonucu ne çıkacak, biraz sancısı var hala, aklımda kardeşimde kalmadı değil, yakında değiliz geliş gidişim 3 saat sürüyor, canım kardeşim benim
sanada çok geçmiş olsun canım, içebilirsen eğer, farenjit ve öksürük için adaçayıda çok iyi geldi bana,
inşallah ıhlamur şifa olur sana, bir gün hamile kalırsam benim de kulağıma küpe olur adaçayı :)çok geçmiş olsun canım. inşaalllaahhh sonuçta temiz çıkar. kardeş çok farklı,benimde ablam var.
evet aynen, bende ablayım :)))
canım adaçayı hamilelerde önerilmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?