ben leslie yapıyorum şimdilik canım, arada mezdeke de, biraz belden yana sıkıntım var iki kere ameliyat olduğum için, çok fazla zorlayamıyorum, ama bu bile yetiyor bana, aynen gitsin kilolar , çatlasın rakipler
Benimde ettiğim oldu merak etme olur zamanla elin alışırsiz soylemeseniz hayatta cesaret edipte yapamazdim herhalde hic ederim diye sutu
ohhhhhhhhhhh hic soyleme canim
kilolari vercen tabi gecicen bizi
Ne diyosun kaptanım ağzından bal damlıyor umarım öyle olur@Ses35 uykusuzluk ve o kadar yuruyus yakmıştır yediklerini
@yolcukardelen açma mi yedin sen
elfkkk zaten listeden çıktım sadece free listede devam edeceksin istersen tabi
Elazığ canım senne guzel ozlemissindir
memleket nere?
Bayağı özlemişim canımElazığ canım sen
Canım baktın tutmadı hemen içine biraz tuz atıp kısık ateşte lora dönüştür al sana peynırsiz soylemeseniz hayatta cesaret edipte yapamazdim herhalde hic ederim diye sutu
Neden açsın düzen yokbugün yine yemek yemeye vaktim olmadı AÇIIIM.
Sabah ceviz badem fındıklı mısır gevreği şimdide acılı erişte yiycim çünkü çok açım
o fena olmuş tatıldeyım dıye coşma dıyette tatıl yokBugün düze 0 resmen sabah uçakta verilen küçük bir sandviç ara yarım poğaça öğlen kıymalı yemek 1 kase cacık 2 kaşık pilav 1 dilim ekmek akşam 2 dilim yağlı ekmek 45 dakika yürüyüş 2.5 su
Ne çok gece kuşu varmış
Aslında tuz ve şeker bir cimcik atılır eskiler batıl olarak yapıyormuş ama bilimsel yogurttada bi çok bakteri var tuzu ve şekeri seven sütun sıcaklığı parmağını şok yediye kadar say yedide baya yakacak mayaa o sütten ekle karıştır içine dök hızlıca mayayi süte dagit ve carbauk ustunu ort sıcak olsun
memleket nere 13 saat geldim kuzeyle gece daha rahat oluyor :)
Koşuşturmacadan unutuyorum yemeyiCanım baktın tutmadı hemen içine biraz tuz atıp kısık ateşte lora dönüştür al sana peynır
yoğurt ortalama 3-3.5 saatte tutar uygun sıcaklıktaysa soğuk mayaladıysan 6-7 saat sıcaksa 2 saat baktın mı üstüne sütü çıkmış tamamdır.
Neden açsın düzen yok
o fena olmuş tatıldeyım dıye coşma dıyette tatıl yok
Eki Görüntüle 1832611
Kızlar bu benim son halim ama fazlası var azı yok yani telsiz yürüdüğümde oldu bugünün tek güzel yanı buydu yemek işi çok karmaşık saçma ve kh tı dışarda olduğumuz için yarın daha düzenli olacağını düşünüyorum kahvaltı otelde olcak çünkü öğle akşam nerde yiyeceğimiz belli. bu arada ayaklarımın altı yangın yeri duş alıp havaya diktim kendilerini temiz bir uyku çekerim umarım
Koşuşturmacadan unutuyorum yemeyi
Kizlar çok cahilim
simdi sutleri aldim ben
yogurdu mayalayacagim
nasil yapacagim bana zamaniniz oliunca anlatin lutfen acelesi yok
bir de cam kapta mi mayalanacak
vallahi hic bilmiyorum gormedimde
bir de tursu yapmak icin
sirke konuluyor ya
o sirke ne sirkesi
uzum sirkesi mi?tursumuda kendim yapicam
burdaki tursularin tadinda ancuez tadi ve ancuez artigi var
midem bulaniyor
Şu an yaptım mayalanmasını bekliyorum
Çok güzel insanın kendi yoğurdunu yapması
Sütü kaynattım dediğiniz gibi karıştırdım hızlıca kapattım battaniyeyle
Bakalım Nasıl olacak
Kizlar çok cahilim
simdi sutleri aldim ben
yogurdu mayalayacagim
nasil yapacagim bana zamaniniz oliunca anlatin lutfen acelesi yok
bir de cam kapta mi mayalanacak
vallahi hic bilmiyorum gormedimde
bir de tursu yapmak icin
sirke konuluyor ya
o sirke ne sirkesi
uzum sirkesi mi?tursumuda kendim yapicam
burdaki tursularin tadinda ancuez tadi ve ancuez artigi var
midem bulaniyor
Şu an yaptım mayalanmasını bekliyorum
Çok güzel insanın kendi yoğurdunu yapması
Sütü kaynattım dediğiniz gibi karıştırdım hızlıca kapattım battaniyeyle
Bakalım Nasıl olacak
Eki Görüntüle 1832611
Kızlar bu benim son halim ama fazlası var azı yok yani telsiz yürüdüğümde oldu bugünün tek güzel yanı buydu yemek işi çok karmaşık saçma ve kh tı dışarda olduğumuz için yarın daha düzenli olacağını düşünüyorum kahvaltı otelde olcak çünkü öğle akşam nerde yiyeceğimiz belli. bu arada ayaklarımın altı yangın yeri duş alıp havaya diktim kendilerini temiz bir uyku çekerim umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?