Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Memleketteyim ohhh rahatim yerinde diye aman ipin ucu kacmasin tatlim :)))
Elazığ canım sen

Bayağı özlemişim canım

Bugün resmen tahılla beslenmenin tam bir düzen oturturamadım henüz

Canim sen yurtta falan mi kaliyorsun? Ogün atlamamaya dikkat et. En azindan yanina çerez sut falan al arada atistir.
bugün yine yemek yemeye vaktim olmadı AÇIIIM.
Sabah ceviz badem fındıklı mısır gevreği şimdide acılı erişte yiycim çünkü çok açım

@Ses35 uykusuzluk ve o kadar yuruyus yakmıştır yediklerini

@yolcukardelen açma mi yedin sen
@elfkkk zaten listeden çıktım sadece free listede devam edeceksin istersen tabi
aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor,lutfen daha sonra tekrar deneyinkaptanın emin ol açmanın a si kalmadı,ayaklarimin altı zonkluyo:-(

200kalori astım bugün,g un içinde kalori hesaplama imkanım olsa bakıp ayarlardim ama bugün yedikten sonra gidebildim:-(yani biraz once
Ayrıca bugün yemekler dışında neredeyse c oturmadim büyük ihtimalle yakmisimdir.persembeye kadar tartilmayacagim için yarın yakıp yapmadığımi ogrenemeyecegom

Şu an yaptım mayalanmasını bekliyorum
Çok güzel insanın kendi yoğurdunu yapması
Sütü kaynattım dediğiniz gibi karıştırdım hızlıca kapattım battaniyeyle
Bakalım Nasıl olacak
Nası canım tuttumu yoğurdun
Canım maşallah iyi yürümüşsün
İyi olmuş senin için
Bugün Nasıl uyuduğunu anlamaZsın bile
Anlamadım zaten. şimdi yoldayız bile. asos Cunda bikaç yer daha var sonra dönüş

Nası canım tuttumu yoğurdun

Anlamadım zaten. şimdi yoldayız bile. asos Cunda bikaç yer daha var sonra dönüş

Yoğurdum çırpılmış krema kıvamında oldu
Ama mayaladığım yoğurtta krema gibiydi
Tadı ve kokusu çok güzel

Günaydın 10. Takımın güzelleri uyuyup dinlenmişim 7 de kalktım kahvaltı mı yaptım.yalnız ayaklarım hala şiş yol uzun daha iyi bi gün olacağına inanıyorum diyet açısından

Çok güzel Canım
Kahvaltıda neler Yedin bakalım

Yattığını yerı begenmıssındır o yorgunluk la: D
Koşuşturmacadan unutuyorum yemeyi
Al cantana küçük paketlerde kuruyemıs yap meyve koy ayranla sütle ye
aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor,lutfen daha sonra tekrar deneyinkaptanın emin ol açmanın a si kalmadı,ayaklarimin altı zonkluyo:-(
ben sana sorarım bu mısafırler ne zaman gıdıyor
Günaydın 10. Takımın güzelleri uyuyup dinlenmişim 7 de kalktım kahvaltı mı yaptım.yalnız ayaklarım hala şiş yol uzun daha iyi bi gün olacağına inanıyorum diyet açısından
Bazı bakalım bızım yerımızede gez
Yoğurdum çırpılmış krema kıvamında oldu
Ama mayaladığım yoğurtta krema gibiydi
Tadı ve kokusu çok güzel

Çok güzel Canım
Kahvaltıda neler Yedin bakalım
bı ıkı maya sonra duzelır kıvamı

Beğendim valla bi uyandım sabah olmuş
Deniz kabuklarından harika bişey aldım fotosunu atarım bi ara.kızlar millet denize giriyo sezonu açmış bugün çok sıcak ama normal

Günaydın kızlar

Dün açık büfe kahvaltıya gittik arkadaşlarla kaç aydır sözüm vardı abartmamaya çalıştım kahvaltıdan sonra akşamında meyve ve leblebi ile falan geçirdim

Bugün ayran detoksuna başladım iki günlük..zaten adet döneminden sonra yapıcam diyordum bitmedi tam ama dünün telafisi gibide olsun istedim birde artık diyet fikrinden çok bunaldım aylardır diyetteyim artık bu hafta elimden geleni yapıp sonra daha düzenli beslenip spor yapmam lazım çünkü vucüdumun şekli çok bozulmuş dün alışveriş için gittim evet 36 beden oluyor alt için ki bnm altım bölgem çok kalındır ama görüntü kötüydü çok yumuşacıgım ve sarkık duruyor resmen popom çok moralim bozuldu :-(

Kızlar ben geldiiimmmisafirlerimi şimdi gönderdim @katre-i dem kaptanim.s imdi nevresimlerdi, temizlikti derken eksiye bile duser alınan ile verilen kalori
Şaka bir yana, her daim tuttum kendimi, fındık fıstıklı geçiştirmeye çalıştım ama en son kahvaltıda pizza yidim bi dilimama sabah olduğu için cesaret ettim,sabah olmasa yine yemezdimogleden sonra dünden kalan levrek ten yerim yanına da rokaa.aksama da hic bir şey hemen.yine kalori sınırlarım içinde tamamlarim gunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…