- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
Elazığ canım sen
Bayağı özlemişim canım
Bugün düze 0 resmen sabah uçakta verilen küçük bir sandviç ara yarım poğaça öğlen kıymalı yemek 1 kase cacık 2 kaşık pilav 1 dilim ekmek akşam 2 dilim yağlı ekmek 45 dakika yürüyüş 2.5 su
Bugün resmen tahılla beslenmenin tam bir düzen oturturamadım henüz
bugün yine yemek yemeye vaktim olmadı AÇIIIM.
Sabah ceviz badem fındıklı mısır gevreği şimdide acılı erişte yiycim çünkü çok açım
aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor,lutfen daha sonra tekrar deneyin@Ses35 uykusuzluk ve o kadar yuruyus yakmıştır yediklerini
@yolcukardelen açma mi yedin sen
@elfkkk zaten listeden çıktım sadece free listede devam edeceksin istersen tabi
Nası canım tuttumu yoğurdunŞu an yaptım mayalanmasını bekliyorum
Çok güzel insanın kendi yoğurdunu yapması
Sütü kaynattım dediğiniz gibi karıştırdım hızlıca kapattım battaniyeyle
Bakalım Nasıl olacak
Anlamadım zaten. şimdi yoldayız bile. asos Cunda bikaç yer daha var sonra dönüşCanım maşallah iyi yürümüşsün
İyi olmuş senin için
Bugün Nasıl uyuduğunu anlamaZsın bile
Nası canım tuttumu yoğurdun
Anlamadım zaten. şimdi yoldayız bile. asos Cunda bikaç yer daha var sonra dönüş
Günaydın 10. Takımın güzelleri uyuyup dinlenmişim 7 de kalktım kahvaltı mı yaptım.yalnız ayaklarım hala şiş yol uzun daha iyi bi gün olacağına inanıyorum diyet açısından
Yattığını yerı begenmıssındır o yorgunluk la: DEki Görüntüle 1832611
Kızlar bu benim son halim ama fazlası var azı yok yani telsiz yürüdüğümde oldu bugünün tek güzel yanı buydu yemek işi çok karmaşık saçma ve kh tı dışarda olduğumuz için yarın daha düzenli olacağını düşünüyorum kahvaltı otelde olcak çünkü öğle akşam nerde yiyeceğimiz belli. bu arada ayaklarımın altı yangın yeri duş alıp havaya diktim kendilerini temiz bir uyku çekerim umarım
Al cantana küçük paketlerde kuruyemıs yap meyve koy ayranla sütle yeKoşuşturmacadan unutuyorum yemeyi
ben sana sorarım bu mısafırler ne zaman gıdıyoraradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor,lutfen daha sonra tekrar deneyinkaptanın emin ol açmanın a si kalmadı,ayaklarimin altı zonkluyo:-(
Bazı bakalım bızım yerımızede gezGünaydın 10. Takımın güzelleri uyuyup dinlenmişim 7 de kalktım kahvaltı mı yaptım.yalnız ayaklarım hala şiş yol uzun daha iyi bi gün olacağına inanıyorum diyet açısından
bı ıkı maya sonra duzelır kıvamıYoğurdum çırpılmış krema kıvamında oldu
Ama mayaladığım yoğurtta krema gibiydi
Tadı ve kokusu çok güzel
Çok güzel Canım
Kahvaltıda neler Yedin bakalım
Süt te önemli ama tadı iyiyse yenir yani.Yoğurdum çırpılmış krema kıvamında oldu
Ama mayaladığım yoğurtta krema gibiydi
Tadı ve kokusu çok güzel
Çok güzel Canım
Kahvaltıda neler Yedin bakalım
Beğendim valla bi uyandım sabah olmuşYattığını yerı begenmıssındır o yorgunluk la: D
Al cantana küçük paketlerde kuruyemıs yap meyve koy ayranla sütle ye
ben sana sorarım bu mısafırler ne zaman gıdıyor
Bazı bakalım bızım yerımızede gez
bı ıkı maya sonra duzelır kıvamı
Sabah güzel de diğer öğünlerde bişey bulamadım canımSabah kahvaltım
1 dilim çok tahıllı ekmek
1 yağsız süt kahve
Ve kahvaltı tabağım
Bugün çok fazla bir şey yemek istemiyorum
Öğlen yeşil salata karpuz yiyeceğim
Akşam bir yeşil elma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?