Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ohhhvmisss ellerine saglik afiyet olsun. Kendi yaptigin yoğurttan mayalik agir. Bundan sonra hep kendi yaptigin yoğurttan mayalarsin. Bidahakine 1 lt ye 1 kasik yerine 2 kasik yoğurt koyarsin süte. Öyle öyle kivami yakalarsin.
Yoğurdum çırpılmış krema kıvamında oldu
Ama mayaladığım yoğurtta krema gibiydi
Tadı ve kokusu çok güzel

Çok güzel Canım
Kahvaltıda neler Yedin bakalım

Kuru meyve ve çiğ kuruyemişlli torbalar hazırladım alırım yanıma her gün :)

Canim sen yurtta falan mi kaliyorsun? Ogün atlamamaya dikkat et. En azindan yanina çerez sut falan al arada atistir.
Evdeyim ama annem sağolsun kendilerine göre yemek hazırlıyor bende yollarda işte vakit geçirmekten ikidir vakit bulamadım ama hazırladım atıştrmalıklarımı aç kaldıkça yicem

Sabah kahvaltıda yarım avuç b.peynir ş. Siz çay, 2 tane zeytin bir tane yumurta yedim.
Öğle yemeği yemedim çünkü kahvaltıyı baya geç yaptım.
Akşam yemeğinde ise patates salatası ve ş. Siz çay vardı.
Yatan kadar bişey yemeyi düşünmüyorum dayanamam gibi olursa erik yerim.

36 derken mezunmusun sen? Yoksa hedef 34 mu ?
Sabah kahvaltım

1 dilim çok tahıllı ekmek
1 yağsız süt kahve
Ve kahvaltı tabağım

Bugün çok fazla bir şey yemek istemiyorum
Öğlen yeşil salata karpuz yiyeceğim
Akşam bir yeşil elma

Aman yarabbi bu kadarcik şeyle nasıl ayakta duruyorsun? Maşallah diyi de nazar değmesin.

Iyi akşamlar kızlar.2 gundur sıkıntılı şeyler yaşıyorum. Detaylara girip canınızı sıkmak istemem. Hastanelerden çıkamaz oldum o kosturmacada gelemedim buraya. Dün öğlen 3 yk haşlama kusbasi.1 dilim ekmek ve bol su vardı menüde. Akşamında 2 sb ayran ve 2 dilim etliekmek vardı. Biliyorum 2 gundur kaçırmaya başladım. Ama günlük almam gereken kaloriyi bırakın geçmeyi asmiyorum bile.1 saat tempolu yürüyüş yaptım dün.açık havada.herhalde etliekmegi yakmisimdir

Bugünkü menulerim hafifti.kahvaltıda 2 dilim etimek.az peynir.domates.salatalık. 3 4 zeytin.çay vardı. Öğle yemeğini 4 e kadar yiyemedim.hava çok sicakti su içe içe doydum.öğle ızgara vardı. 1 porsiyonu az geçti ama hiç ekmek yoktu.salata ve cacikla.biraz çilek erik derken aksami da savusturdum su bugün benim en büyük yardimcimdi.bugün spor yapamadım maalesef.yarına telafi etmeyi düşünüyorum.çünkü yarın kızım kreşe başlıyor. Inşallah bi sıkıntı çıkmaz

Geçmiş olsun canım umarım kötü bişey yoktur anlatmak istersen paylaşırım sıkıntını canım
Çıkmaz inşallah sende biraz nefes alırsın

canım hayır olsun ınsallah

@breeze3547 plates 3k yapıyormısun başla derım cok cıvık dıyorsun ya

@Ses35 canım sorunun yanutı geldi maalesef bızde de deneme suren olacak ama sorun degıl sen bızke yola başladın bıle

B bffean hafta sonu genel olarak. Katılım düşüyor sadece senlık degıl
@lıttlelamp annene dıyetteyım dedın mı
T tuba52 canım yemıyorsun dımı memleketteyım dıye

Menüm
Sabah
Sucuklu yumurtadan bir dlm sucuk 1/2 yumurta
1dlmden az ekmek
1ck dağ cılegı recelı
1dlm peynır
Ara
Ayran nektarin
Ogle
2kepce çorba
2yumurta
Salata
1ck nutella (biber yaktı beni)
Ara
1muz
Ara
1bardak sut
Aksam
1kase chıalı keten tohumlu yogurt2 yumurta 1galeta
Su:2 lt

Dağ çileği reçeli mi hmm nefiss :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…