Yoğurdum çırpılmış krema kıvamında oldu
Ama mayaladığım yoğurtta krema gibiydi
Tadı ve kokusu çok güzel
Çok güzel Canım
Kahvaltıda neler Yedin bakalım
Kuru meyve ve çiğ kuruyemişlli torbalar hazırladım alırım yanıma her gün :)Yattığını yerı begenmıssındır o yorgunluk la: D
Al cantana küçük paketlerde kuruyemıs yap meyve koy ayranla sütle ye
ben sana sorarım bu mısafırler ne zaman gıdıyor
Bazı bakalım bızım yerımızede gez
bı ıkı maya sonra duzelır kıvamı
Evdeyim ama annem sağolsun kendilerine göre yemek hazırlıyor bende yollarda işte vakit geçirmekten ikidir vakit bulamadım ama hazırladım atıştrmalıklarımı aç kaldıkça yicemCanim sen yurtta falan mi kaliyorsun? Ogün atlamamaya dikkat et. En azindan yanina çerez sut falan al arada atistir.
Paketlerim bitsin yoğurt falann da alı cam çıkamadım marketeAma öğün atlamaman lazım
Bir havuç elma falan koy çantana
Az da olsa çıkar ye
Hafta sonları pek fırsat bulamıyorum siteye girmeye kaçırdığım mesajlar çok oluyor.
Evdeyim ama annem sağolsun kendilerine göre yemek hazırlıyor bende yollarda işte vakit geçirmekten ikidir vakit bulamadım ama hazırladım atıştrmalıklarımı aç kaldıkça yicem
36 derkenGünaydın kızlar
Dün açık büfe kahvaltıya gittik arkadaşlarla kaç aydır sözüm vardı abartmamaya çalıştım kahvaltıdan sonra akşamında meyve ve leblebi ile falan geçirdim
Bugün ayran detoksuna başladım iki günlük..zaten adet döneminden sonra yapıcam diyordum bitmedi tam ama dünün telafisi gibide olsun istedim birde artık diyet fikrinden çok bunaldım aylardır diyetteyim artık bu hafta elimden geleni yapıp sonra daha düzenli beslenip spor yapmam lazım çünkü vucüdumun şekli çok bozulmuş dün alışveriş için gittim evet 36 beden oluyor alt için ki bnm altım bölgem çok kalındır ama görüntü kötüydü çok yumuşacıgım ve sarkık duruyor resmen popom çok moralim bozuldu :-(
Sabah kahvaltım
1 dilim çok tahıllı ekmek
1 yağsız süt kahve
Ve kahvaltı tabağım
Bugün çok fazla bir şey yemek istemiyorum
Öğlen yeşil salata karpuz yiyeceğim
Akşam bir yeşil elma
Aman yarabbi bu kadarcik şeyle nasıl ayakta duruyorsun? Maşallah diyi de nazar değmesin.Sabah kahvaltıda yarım avuç b.peynir ş. Siz çay, 2 tane zeytin bir tane yumurta yedim.
Öğle yemeği yemedim çünkü kahvaltıyı baya geç yaptım.
Akşam yemeğinde ise patates salatası ve ş. Siz çay vardı.
Yatan kadar bişey yemeyi düşünmüyorum dayanamam gibi olursa erik yerim.
Geçmiş olsun canım umarım kötü bişey yoktur anlatmak istersen paylaşırım sıkıntını canımIyi akşamlar kızlar.2 gundur sıkıntılı şeyler yaşıyorum. Detaylara girip canınızı sıkmak istemem. Hastanelerden çıkamaz oldum o kosturmacada gelemedim buraya. Dün öğlen 3 yk haşlama kusbasi.1 dilim ekmek ve bol su vardı menüde. Akşamında 2 sb ayran ve 2 dilim etliekmek vardı. Biliyorum 2 gundur kaçırmaya başladım. Ama günlük almam gereken kaloriyi bırakın geçmeyi asmiyorum bile.1 saat tempolu yürüyüş yaptım dün.açık havada.herhalde etliekmegi yakmisimdir
Çıkmaz inşallah sende biraz nefes alırsınBugünkü menulerim hafifti.kahvaltıda 2 dilim etimek.az peynir.domates.salatalık. 3 4 zeytin.çay vardı. Öğle yemeğini 4 e kadar yiyemedim.hava çok sicakti su içe içe doydum.öğle ızgara vardı. 1 porsiyonu az geçti ama hiç ekmek yoktu.salata ve cacikla.biraz çilek erik derken aksami da savusturdum su bugün benim en büyük yardimcimdi.bugün spor yapamadım maalesef.yarına telafi etmeyi düşünüyorum.çünkü yarın kızım kreşe başlıyor. Inşallah bi sıkıntı çıkmaz
canım hayır olsun ınsallahIyi akşamlar kızlar.2 gundur sıkıntılı şeyler yaşıyorum. Detaylara girip canınızı sıkmak istemem. Hastanelerden çıkamaz oldum o kosturmacada gelemedim buraya. Dün öğlen 3 yk haşlama kusbasi.1 dilim ekmek ve bol su vardı menüde. Akşamında 2 sb ayran ve 2 dilim etliekmek vardı. Biliyorum 2 gundur kaçırmaya başladım. Ama günlük almam gereken kaloriyi bırakın geçmeyi asmiyorum bile.1 saat tempolu yürüyüş yaptım dün.açık havada.herhalde etliekmegi yakmisimdir
Aynen bi 12li paket alayım okul bitene kadar iyi olutSuper canimm. Hatta ufak paket sütte alabilirsiniz.
Dağ çileği reçeli mi hmm nefiss :))Menüm
Sabah
Sucuklu yumurtadan bir dlm sucuk 1/2 yumurta
1dlmden az ekmek
1ck dağ cılegı recelı
1dlm peynır
Ara
Ayran nektarin
Ogle
2kepce çorba
2yumurta
Salata
1ck nutella (biber yaktı beni)
Ara
1muz
Ara
1bardak sut
Aksam
1kase chıalı keten tohumlu yogurt2 yumurta 1galeta
Su:2 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?