Yememeye çalışıyorum canımcanım hayır olsun ınsallah
breeze3535 plates 3k yapıyormısun başla derım cok cıvık dıyorsun ya
@Ses35 canım sorunun yanutı geldi maalesef bızde de deneme suren olacak ama sorun degıl sen bızke yola başladın bıle
@bffean hafta sonu genel olarak. Katılım düşüyor sadece senlık degıl
@lıttlelamp annene dıyetteyım dedın mı
T tuba52 canım yemıyorsun dımı memleketteyım dıye
Canım baktın tutmadı hemen içine biraz tuz atıp kısık ateşte lora dönüştür al sana peynır
yoğurt ortalama 3-3.5 saatte tutar uygun sıcaklıktaysa soğuk mayaladıysan 6-7 saat sıcaksa 2 saat baktın mı üstüne sütü çıkmış tamamdır.
Neden açsın düzen yok
o fena olmuş tatıldeyım dıye coşma dıyette tatıl yok
Çok az değilmi canımSabah güzel de diğer öğünlerde bişey bulamadım canım
Günaydın kızlar 3 hafta daha mı beklicem demek bu kaptanımcanım hayır olsun ınsallah
@Ses35 canım sorunun yanutı geldi maalesef bızde de deneme suren olacak ama sorun degıl sen bızke yola başladın bıle
yok canım mezun değilim 60 hedefim 2.5 kilo kaldı o yüzden öyle üstüm daha iyi de basenlerim fazlaydı zaten birde çok yumuşak hiç sıkı olmadıgı için kilo vermiş gibi hissetmiyorum bakınca :/36 derkenmezunmusun sen? Yoksa hedef 34 mu ?
Aman yarabbi bu kadarcik şeyle nasıl ayakta duruyorsun? Maşallah diyi de nazar değmesin.
canım hayır olsun ınsallah
sorma yazık oldu çok güzel çevirmişlerdi aslında maçıYa kızlar Fenerbahçe'nin eurolig maçı var final
Yarım kilo verdim valla
tamam kaptanım deniyeyim teşekkür ederim ..bende akşam 3k ile 2 haftada 2 beden videosunu indirmiştim ilk önce 2 haftada 2 bedeni denemeyi düşnüyordum alt vücudum kalın ve yumuşak şimdi hiç kilo vermiş gibi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?