Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

hadi bakalım , bende ilk defa deneyecek ler arasındayım,

yapılabilir biseymis.kendi adıma yani.bu hafta olmaz da ptesi salı olabilir.

Sabah yine simit ve üçgen peynir ş.siz çay
saat 10.30 gibi 5-6 tane kuru erik yedim.
öğlen salata tabağı yaparım yemekhaneden.
akşam belli değil yine kızım izin verirse z.yağlı yeşil fasulye yaparım eğer yapamazsam kahvaltı türü yaparız.

Sen bide ayaklarıma sor canım biraz da karın çalışayım bari bu göbek nası ericek yaaaa bide reglim yaklaştı şu ayran detoksu nu bende mi yapsam acaba

olabilir canım ama regl bitişinde yapsan daha iyi olur

evet canım öğle yemeyince akşam yüklenebiliyor insan ama dikkat etmem lazım iyice o yüzden kısıyorum bazı öğünleri

Ne zaman başlıyosun canım

Bugün süt alıp yoğurt yapabilirsem yarın baslarim hayırlısı yla. Yoksa haftaya kalır gibime geliyor. Hazır yoğurt ile yapmak istemiyorum o sebepten . sen ne zaman dusunuyorsun naslise
Ne zaman başlıyosun canım

inşallah yarın başlarım olmazsa haftaya , ev yoğurdu ile yapmak istiyorum, o sebepten

Canim sabah kahvaltıda kacirsan bile gün içinde dengelersen sorun olmaz

Canim elbette ödül vericez kendimize ama cuma günü tartidan sonra veriyoruz. Sende öyle yap
Ayy gecenin on birinde leslie yaptım,h ala hayransin de mi şekerim

Kendine bi günlük odul gunleri mi koysan?kaptanlar kizacak amatekrar motive olmak adına?

Ayy gecenin on birinde leslie yaptım,h ala hayransin de mi şekerim

Kendine bi günlük odul gunleri mi koysan?kaptanlar kizacak amatekrar motive olmak adına?
canım zaten ödül günleri yapıyorum aslında haftasonu kahvaltısını güzel yapıyorum hatta bu hafta söz vermiştim açık büfeye gittim ama işte bi istedigim kiloya ulaşıp korumayı görmek istioyrum artık

Ben adet öncesi çok ödem oluyorum 2-3 gün sonra olcam zaten bide hafta sonuda gezi yüzünden çok kötü beslendim yarın yapıcam ama 1 gün yapıcam ben sadece ödem atmak için canım lıght yoğurt aldım onla yapcam

G(t)ünaydın
Gene başladı 5.30 da uyanma seanslarım

Merhaba kızlar bugün ayran detoksunun 2. Günüde bitti kaçamaksız

1 saat yürüyüş ve 30 dakika pilates yaptım + 3 lt su
Canım çok güzel en kısa zamanda kalan o kilolarda gider

Valla içtiğim kahvenin haddi hesabı yok gece uyuyamıyorum sabah uyanamıyorum vitamin alayım dedim bir de çita tohumu aldım tok tutsun diye bakalım nolcak
Kahve fena çarpıntıda yapar dikkat et Canım

3 günlük koşturmadan kilolarda gitmiştir
Etli ekmek ayyy :)
Yumurta zararlıysa çok dikkat et Canım
Doktor yiyebilirsin demişmiydi ?

Günaydın kızlaaaaaaaar
haydi yürüyüşe
WALK WALK WALK
Günaydın enerjine hayran kaldım canım

Canım geçmiş olsun
Önemli olan sağlık
Fizik tedavini yaptır kendine çok dikkat et

Canım ya sabahları genelde simit oluyor
Buğday ekmeği falan tüketsen ?

Canim elbette ödül vericez kendimize ama cuma günü tartidan sonra veriyoruz. Sende öyle yap

O tartı gününü bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…