- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
Himm o zaman iki hafta çok spor az yemek var sen hedefe ulaşmakcanım zaten ödül günleri yapıyorum aslında haftasonu kahvaltısını güzel yapıyorum hatta bu hafta söz vermiştim açık büfeye gittim ama işte bi istedigim kiloya ulaşıp korumayı görmek istioyrum artık
Canım artık sakatlıklar çok güzel ekmek arası yapamasan bile iki dilim peynir,salatalik domates al yanina ısırarak ye gerekirse,simit çok kalorili,iki dilim de tam buğday ekmeği oldu mu tamamdır.cok zor değil de miSabah yine simit ve üçgen peynir ş.siz çay
saat 10.30 gibi 5-6 tane kuru erik yedim.
öğlen salata tabağı yaparım yemekhaneden.
akşam belli değil yine kızım izin verirse z.yağlı yeşil fasulye yaparım eğer yapamazsam kahvaltı türü yaparız.
Zalım sutcun gelirse tabiBugün süt alıp yoğurt yapabilirsem yarın baslarim hayırlısı yla. Yoksa haftaya kalır gibime geliyor. Hazır yoğurt ile yapmak istemiyorum o sebepten . sen ne zaman dusunuyorsun naslise
inşallah yarın başlarım olmazsa haftaya , ev yoğurdu ile yapmak istiyorum, o sebepten
Tabi ki kaptan yarım,odul dediğin ya cuma ya cumartesi olur ve öğleden önce olurCanim elbette ödül vericez kendimize ama cuma günü tartidan sonra veriyoruz. Sende öyle yap
açma detoksu yapcem bensen yapma detoks,kalan açma v.s lokum falan kalan ne varsa onları ye
Canım artık sakatlıklar çok güzel ekmek arası yapamasan bile iki dilim peynir,salatalik domates al yanina ısırarak ye gerekirse,simit çok kalorili,iki dilim de tam buğday ekmeği oldu mu tamamdır.cok zor değil de mi
Zalım sutcun gelirse tabinapsam adamın tüm sütlerini alsam mi
Tabi ki kaptan yarım,odul dediğin ya cuma ya cumartesi olur ve öğleden önce olur:-*
açma detoksu yapcem benbu hafta kork benden şekerim, gecicigim seni
G(t)ünaydın
Gene başladı 5.30 da uyanma seanslarım
Canım çok güzel en kısa zamanda kalan o kilolarda gider
Kahve fena çarpıntıda yapar dikkat et Canım
3 günlük koşturmadan kilolarda gitmiştir
Etli ekmekayyy :)
Yumurta zararlıysa çok dikkat et Canım
Doktor yiyebilirsin demişmiydi ?
Günaydın enerjine hayran kaldım canım
Canım geçmiş olsun
Önemli olan sağlık
Fizik tedavini yaptır kendine çok dikkat et
Canım ya sabahları genelde simit oluyor
Buğday ekmeği falan tüketsen ?
O tartı gününü bekliyorum
Himm o zaman iki hafta çok spor az yemek var sen hedefe ulaşmak
sSabah
1 dilim buğday ekmeği
1 kk peynir
4 zeytin
1 bardak süt
Ara
1 küçük armut
Öğlen
Yeşil salata ( 1 küçük haşlanmış patates , ton balığı )
Zeytin
1 dilim ekmek
Karpuz
Ara
Yok
Akşam
1 yeşil elma
Yarım bardak süt
Canım akşam çok az değilmi acokmıyormusunSabah
1 dilim buğday ekmeği
1 kk peynir
4 zeytin
1 bardak süt
Ara
1 küçük armut
Öğlen
Zeytin
1 dilim ekmek
Karpuz
Ara
Yok
Akşam
1 yeşil elma
Yarım bardak süt
Sabah
1 dilim buğday ekmeği
1 kk peynir
4 zeytin
1 bardak süt
Ara
1 küçük armut
Öğlen
Zeytin
1 dilim ekmek
Karpuz
Ara
Yok
Akşam
1 yeşil elma
Yarım bardak süt
Darısı bize benim yolum çok uzunson üç kilo gayet güzel, yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin desene,
aynen, darısı başımıza , olsun birkaç ay gibi bir sürede verirsin ama sonunda çıtır olmak var , değil miDarısı bize benim yolum çok uzun
Canım akşam çok az değilmi acokmıyormusun
menüye bak, abovvvvv RoseAnge sen bu azimle cumayı 1 olarak bitirirsin vallakorktum senden
Canim butun gun calisiyorum
Salatami kendim hazirlayip Ise getirdim
Cafedende meyve alacagim Sadece
Yoksa yemekler Cok yagli
:) inşallah canım
Su an kendimi cuma gunku kadayifa hazırladım
Kadayıfı hak etmek lazım
Başka bir şey düşünemiyorum
kadayıflar tel tel olucak, (gerçi ben yumuşak severim) yemede yanında yat, survivor yarışmasında gibi olduk,
ödül alcaz diye
Kızlar Naber çok işim varya mutfak dolapları inecek giysi dolapları İncek ve bunlar cumaya bitmeli boya var Of Of nası yetiştircem
Sağol canım 1 aydan önce zor toparlancamAllah kolaylık versin, sen yazınca bile afakanlar bastı bana , ne iş ne iş
Sağol canım 1 aydan önce zor toparlancam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?