Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Himm o zaman iki hafta çok spor az yemek var sen hedefe ulaşmak

Canım artık sakatlıklar çok güzel ekmek arası yapamasan bile iki dilim peynir,salatalik domates al yanina ısırarak ye gerekirse,simit çok kalorili,iki dilim de tam buğday ekmeği oldu mu tamamdır.cok zor değil de mi
Zalım sutcun gelirse tabinapsam adamın tüm sütlerini alsam mi
Canim elbette ödül vericez kendimize ama cuma günü tartidan sonra veriyoruz. Sende öyle yap
Tabi ki kaptan yarım,odul dediğin ya cuma ya cumartesi olur ve öğleden önce olur:-*
sen yapma detoks, kalan açma v.s lokum falan kalan ne varsa onları ye
açma detoksu yapcem benbu hafta kork benden şekerim, gecicigim seni

Aynen canimcimm :))

sağol canım inşallah

Y
s

Canım akşam çok az değilmi acokmıyormusun

menüye bak, abovvvvv RoseAnge sen bu azimle cumayı 1 olarak bitirirsin valla korktum senden

Canım akşam çok az değilmi acokmıyormusun

Canim butun gun calisiyorum
Salatami kendim hazirlayip Ise getirdim
Cafedende meyve alacagim Sadece
Yoksa yemekler Cok yagli

menüye bak, abovvvvv RoseAnge sen bu azimle cumayı 1 olarak bitirirsin valla korktum senden

:) inşallah canım
Su an kendimi cuma gunku kadayifa hazırladım
Kadayıfı hak etmek lazım
Başka bir şey düşünemiyorum

kadayıflar tel tel olucak, (gerçi ben yumuşak severim ) yemede yanında yat, survivor yarışmasında gibi olduk,
ödül alcaz diye

Kızlar Naber çok işim varya mutfak dolapları inecek giysi dolapları İncek ve bunlar cumaya bitmeli boya var Of Of nası yetiştircem

Allah kolaylık versin, sen yazınca bile afakanlar bastı bana , ne iş ne iş

Sağol canım 1 aydan önce zor toparlancam

bende bu sene boya badana yapıcam ama eşimle beraber yaparız bende boyuyorum artık, hafta sonları ancak bir oda bir oda olarak, o şekilde olucak benimki mecburen, toparlaması daha kolay olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…