Şimdi beni can evimden vurdun. Al benden de o kadar. Dün akşam komsuma çay a gittim. Baklava koymuş tabağa . baklava bana ben baklavaya baktım. Ama yemedim. İcim gitti gitti geri geldi.Canım açlık hissetmiyorum çok.
Ben zaten pek yemek yemiyordum eskidende
Açlık çektiğim şey tatlılar pastalar kremalar.
Çok özlüyorum
Canım açlık hissetmiyorum çok.
Çok özlüyorum
Şimdi beni can evimden vurdun. Al benden de o kadar. Dün akşam komsuma çay a gittim. Baklava koymuş tabağa . baklava bana ben baklavaya baktım. Ama yemedim. İcim gitti gitti geri geldi.
canım bi şey tavsiye edeyim mi??meselaakşama salata yemesen elma ile tarçınlı süt içsen sadeceo da en gec sekiz.hani açlık sıkıntın yok ya senin de.ben bu hafta faydasını gördüm.başka zaman yesem bu yediklerimi mutlaka alırdım ama sabah ve öğlen iyi yiyorum sonra sadece süt içiyorum.tabi elmayla.dayanabilirsen sadece bugun bi dene,yarın tartıda farkını görecek misin bakalım(bugün tartıldın mı hiç?)Sabah
1 cappuccino
2 şekersiz bisküvi
Öğlen
4 çorba kaşığı mantarlı risotto
1 lt su
Akşam
Emin olmamakla beraber sanırım salata ve meyve yiyeceğim.
ayy sorma canım hele zenci toplu bi abla var ya sanki parayla tutulmuş gibiön sıradakiler iyi ama arka sıradakilere baksana hiç yapmaya niyeti yok gibi,
pazarda satılan meyvalara benzemiş sıralama, önler iyi arkalar kötü , gene de bayağı güzel kalori yaktırır,
@yolcukardelen gene yaptın yapacağınıne bulsam buna karşılık iyice düşünmem lazım
burdan bakınca da baya azamanınnn şu an açlık hissetmiyormusun , bayağı az göründü bana ordan bakınca,
ah ahh sorma,veli ziyaretine gittim bugun şekerpare bana baktı ben ona baktım.baktıkça içim pare pare olduCanım açlık hissetmiyorum çok.
Çok özlüyorum
ayy canısı ye gitsin, baklavayı kırdığına değer miiiii??Sen bu baklavaları yemezsen nasıl gececem seniii???Şimdi beni can evimden vurdun. Al benden de o kadar. Dün akşam komsuma çay a gittim. Baklava koymuş tabağa . baklava bana ben baklavaya baktım. Ama yemedim. İcim gitti gitti geri geldi.
de mi canım,yalnız kadın kemiksiz gibi çok gıcık oluyorumBende bir ara yapıyordum bu bayanın videolarını güzel zevkli geçiyor
aslibo canım nasıl gitti bu hafta detoks yapıyor musun
elma da ye ama olur muTarçınlı sütte olur
Canım istedi şimdi
Mis gibi 1 bardak
Bak sen yolcukardelen e . akşamları elma ve tarcinli süt içiyor muş dökül dökül kimbilir daha neler çıkacak. Hiccccc heveslenme bitanem. Yemicem o baklavaciklaricanım bi şey tavsiye edeyim mi??meselaakşama salata yemesen elma ile tarçınlı süt içsen sadeceo da en gec sekiz.hani açlık sıkıntın yok ya senin de.ben bu hafta faydasını gördüm.başka zaman yesem bu yediklerimi mutlaka alırdım ama sabah ve öğlen iyi yiyorum sonra sadece süt içiyorum.tabi elmayla.dayanabilirsen sadece bugun bi dene,yarın tartıda farkını görecek misin bakalım(bugün tartıldın mı hiç?)
ayy sorma canım hele zenci toplu bi abla var ya sanki parayla tutulmuş gibidur sen düşünürken ikinciyi atayım diğerinin sonunda bittim de bunu yaptım.unutmusum yapmayalı yav
burdan bakınca da baya az
ah ahh sorma,veli ziyaretine gittim bugun şekerpare bana baktı ben ona baktım.baktıkça içim pare pare oldu
ayy canısı ye gitsin, baklavayı kırdığına değer miiiii??Sen bu baklavaları yemezsen nasıl gececem seniii???
de mi canım,yalnız kadın kemiksiz gibi çok gıcık oluyorum
aslibo yani ikinci videonun başını yapıp bi saate tamamladım,yazdığımı okudum da ikisini yapmışım gibi olmus belirteyim de düşüp bayılma kız
bu arada belin nasıl oldu canım?
Ah aaahhhAbo baklavalar sejerpareler hepsinin tadını biliyoruz baklava bizim için göbek kası şekerpare fıstık gibi vücut demek dimi
Abo baklavalar sejerpareler hepsinin tadını biliyoruz baklava bizim için göbek kası şekerpare fıstık gibi vücut demek dimi
Yanii şimdiye kadar yedikte ne oldu totoyla göbekten başkaTatlı yiyip vücut yapılsa 1.liği zorlarım ben :) :)
Yanii şimdiye kadar yedikte ne oldu totoyla göbekten başkaTatlı yiyip vücut yapılsa 1.liği zorlarım ben :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?