Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım açlık hissetmiyorum çok.
Ben zaten pek yemek yemiyordum eskidende
Açlık çektiğim şey tatlılar pastalar kremalar.
Çok özlüyorum
Şimdi beni can evimden vurdun. Al benden de o kadar. Dün akşam komsuma çay a gittim. Baklava koymuş tabağa . baklava bana ben baklavaya baktım. Ama yemedim. İcim gitti gitti geri geldi.

Kızlar bugünki menüm
Sabah 1,5 yumurtadan menemen + 1 tam buğday lavaş + 1 kuru kayısı + yarım ceviz

Ara yarım muz + 6 dut

Ara 1 çb leblebi + 10 kuru üzüm

Akşam 3 yk makarna +1 yk yoğurt + salata

Ara ayran

1 saat yürüyüş + 30 Day shred egzersizi
3 lt su

Çok özlüyorum

Şimdi beni can evimden vurdun. Al benden de o kadar. Dün akşam komsuma çay a gittim. Baklava koymuş tabağa . baklava bana ben baklavaya baktım. Ama yemedim. İcim gitti gitti geri geldi.

Benimde öyle tatlı ve hamur işi çok seviyorum yemekten ziyade bnm derdim onlarla

Sabah

1 cappuccino
2 şekersiz bisküvi

Öğlen

4 çorba kaşığı mantarlı risotto
1 lt su

Akşam
Emin olmamakla beraber sanırım salata ve meyve yiyeceğim.
canım bi şey tavsiye edeyim mi??meselaakşama salata yemesen elma ile tarçınlı süt içsen sadeceo da en gec sekiz.hani açlık sıkıntın yok ya senin de.ben bu hafta faydasını gördüm.başka zaman yesem bu yediklerimi mutlaka alırdım ama sabah ve öğlen iyi yiyorum sonra sadece süt içiyorum.tabi elmayla.dayanabilirsen sadece bugun bi dene,yarın tartıda farkını görecek misin bakalım(bugün tartıldın mı hiç?)
ayy sorma canım hele zenci toplu bi abla var ya sanki parayla tutulmuş gibidur sen düşünürken ikinciyi atayım diğerinin sonunda bittim de bunu yaptım.unutmusum yapmayalı yav
amanınnn şu an açlık hissetmiyormusun , bayağı az göründü bana ordan bakınca,
burdan bakınca da baya az
Çok özlüyorum
ah ahh sorma,veli ziyaretine gittim bugun şekerpare bana baktı ben ona baktım.baktıkça içim pare pare oldu

ayy canısı ye gitsin, baklavayı kırdığına değer miiiii??Sen bu baklavaları yemezsen nasıl gececem seniii???
Bende bir ara yapıyordum bu bayanın videolarını güzel zevkli geçiyor
de mi canım,yalnız kadın kemiksiz gibi çok gıcık oluyorum

aslibo canım nasıl gitti bu hafta detoks yapıyor musun

Canım bu hafta yapamadim ama inşallah hafta sonu dusunuyorum. Akşam fizik tedaviye gittiğim için inan hazır yemekleri zor ortaya getirdim. Belim bayagi kotu olmustu. Hafta sonu tedavi olmadığından yapabilirim inşallah. İnşallah ikimizin takımı birinci olsun yinede

aslibo yani ikinci videonun başını yapıp bi saate tamamladım,yazdığımı okudum da ikisini yapmışım gibi olmusbelirteyim de düşüp bayılma kız
bu arada belin nasıl oldu canım?

Bak sen yolcukardelen e . akşamları elma ve tarcinli süt içiyor muş dökül dökül kimbilir daha neler çıkacak. Hiccccc heveslenme bitanem. Yemicem o baklavaciklari

aslibo yani ikinci videonun başını yapıp bi saate tamamladım,yazdığımı okudum da ikisini yapmışım gibi olmusbelirteyim de düşüp bayılma kız
bu arada belin nasıl oldu canım?

Belimden şimdilik pek hayır yok. Spora izin vermiyor. Ben mezdeke oynamis bayanın. Zamba zumba bayiltmaz bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…